a nizzaiak sportigazgatója két órája jelezte, hogy még meg sem keresték őket

Most komolyan, ennél a hasonlatnál többre tartalak, Bob...Bob_Marley írta:Annyi nagylelkű ember van itt, van eladó mosógépem odaadom 300 ezerért baráti áron.![]()
A nem üzlet még mindig jobb mint a rossz üzlet.
Dembelét jónak tartom, de bízom benne van a lábunk között és nem mentünk bele őrült összegbe.
Nézd meg még egyszer milyen összeget írtál, azért írtam csak.MessiNeymarSuarez írta:palesz77:
A józan észt nézve nem ér meg, mint ahogy egy játékos sem, de a mai világban ahol így elszálltak az árak, és 16 évesekért dobálnak 50 milliókat, teljesen más tészta.
Holnap? Órákon belül.S.Agüero írta:Végre valami jó hír. Holnap hivatalos lesz.
Rivaldo11 írta:Már nem engedhetjük meg magunknak, hogy nagyon alkudozzunk. 300 milla Coutinho és Dembélé? Már nem számít, a versenyképességünk a tét. Kitörölhetjük a pénzünkkel, ha a pályán Dölöfukat, meg André Gomeseket kell nézni. Mellesleg Messi, Ini, s a többiek sem érdemli meg, hogy ilyen arcokkal égesse őket a vezetőség. Csapat kell, minőség kell, ez pedig pénzbe kerül.
Nincs gáz. Elúszott a presztizsünk - fizetni kell és továbbmenni.Bob_Marley írta:Ezt megertem, de szerintem sokkal gázabb ha beadjuk a derekunkat.