palesz77:
A józan észt nézve nem ér meg, mint ahogy egy játékos sem, de a mai világban ahol így elszálltak az árak, és 16 évesekért dobálnak 50 milliókat, teljesen más tészta.
Kerüljön amibe kerül, én hoznám, hiába hihetetlen nagy összeg, olcsóbbak nem lesznek az árak, jövőre még drágább lesz a piac, pláne egy jó VB szereplés után..
Az hogy a csapat minőségi emberekből tud építeni minden poszton, az a világ összes pénzét megérné, elvégre elsősorban arról kell hogy szóljon a sport ami a pályán van, és sokra nem megyünk a rengeteg pénzünkkel, ha a pályán szét aláznak minket...
Mint ahogy mondtam, a sikernél nincs kifizetődőbb ebben a sportban. Ha hoznánk egy Dembelét 130-ért, és egy használható középpályást, és emiatt az elkövetkezendő 1-2 évben nyernénk címeket, amiket minőségi emberek nélkül nem tennénk, már vissza jött egy rakás pénz.
Egy BL győzelem is 80 millió környékén fizetett idén
Mellesleg nem azt kell sajnálni hogy egy Dembelét vennénk 130-ért, hanem azt hogy Bartrát fillérekért elengedtük egy kiöregedett Matyiért cserébe(aki 20m volt),
Grimaldot fillérekért eladtuk és hoztuk Digne-t 25millióért, mikor szerintem mindkét fiatalunk le tudott volna legalább olyan teljesítményt tenni az asztalra, cserébe ingyen lettek volna..
Bartra élt-halt a klubért, erre hozunk a nyakára egy Matyit 20 millióért, aztán utána eladjuk fillérekért miután padozott 1-2 évet...
Ugyanezt csináljuk a mostani fiatalokkal is...Csomó középszert hozunk drágán a nyakukra, na ez az igazán nagy pénzkidobás és elpocsékolás, nem pedig a Dembele-Coutinhoért kifizetendő 130 milliók.
Le merem fogadni, csak a sajtónak szól ez az egész, nem fog se Seri, se Coutinho, és még Dembelé sem fog jönni, csak tettetik hogy kell..
De kívánom hogy tévedjek, és akkor megy is a Bartomeus profilkép 1 évig ahogy ígértem...