Seri meg elég gyenge ma, bár az utóbbi 10 percben volt 2 szép megmozdulása.
MNS: 40 millió az ára, megmondta az elnök, úgyhogy nem is kell előtte nagyon megkeresni a Nicet. Coutinho eldől vasárnap, hétfőn odamegyünk és lerakjuk a pénzt és csókolom.
Fú... nem vagyok egy Suarez kedvelő emberke, de a jelenlegi Benzemát egy 11-es pontra állitott cementeszsákra is cserélném akár kis túlzással.recrea írta: Elsőre hülyén hangzik, de a másik csapatban lehet mindkettő meg tudna újulni
hozhattuk volna a brazil csodagyerek helyett.... de hát a Barcáról beszélünk...MessiNeymarSuarez írta:OGC Nice president: "No one from Barça has made contact for Seri yet. There's no release clause. Price for him is €40m."
Hülyék vagyunk ha nem csapunk le rá, na majd jövőre 150-ért miután megvette egy Tottenham és társai.
A mostanit már nem mert Domenech kinyírta, a régit igen viszont. Lehet amugy röhögni de nem habira nyertek masfel év alatt 7 kupát Zidanenal. Van ott 1-2 nagyon jo jatekos és nem csak a nagy nevek.LG írta:Benzemát meg Suarez helyett.Nero. írta:Pedig ez a Kovacic gyerek ér is annyit. Hú, mennyivel szívesebben nézném Rakitic helyett..
Elsőre hülyén hangzik, de a másik csapatban lehet mindkettő meg tudna újulniLadislao írta:LG írta: Benzemát meg Suarez helyett.
Azt hiszem lenne pár álmatlan éjszakátok Benzema miatt.![]()
De negyed évente van 1 jó meccse szóval megéri a pénzét.
LG írta:Benzemát meg Suarez helyett.Nero. írta:Pedig ez a Kovacic gyerek ér is annyit. Hú, mennyivel szívesebben nézném Rakitic helyett..
Benzemát meg Suarez helyett.Nero. írta:Pedig ez a Kovacic gyerek ér is annyit. Hú, mennyivel szívesebben nézném Rakitic helyett..
Nem szoktam Madrid meccseket nézni úgyhogy hiszek nekedLadislao írta:Ha láttad pár meccsen Kovacicot akkor azt is tudod, hogy Gomes fele olyan jó játékos sincs...nemespatro írta:http://m.sport365.hu/nemzetkozi-foci,sp ... atat,99854
Ezeknek elmemt az eszük ha ez igaz. Tőlünk a feléért is vehetnék Gomest.
Ha láttad pár meccsen Kovacicot akkor azt is tudod, hogy Gomes fele olyan jó játékos sincs...nemespatro írta:http://m.sport365.hu/nemzetkozi-foci,sp ... atat,99854
Ezeknek elmemt az eszük ha ez igaz. Tőlünk a feléért is vehetnék Gomest.
OGC Nice president: "There's no release clause. Price for him is €40m." [SER]palesz77 írta:Nincs is hivatalos 40 milliós kivásárlási ára amúgy, franciáknál nem lehet megadni én úgy tudom. Csak valami "gentleman agreement" van ha minden igaz, szóval itt is lehet még kavarás..
delelötti hir, este már nem hirvinszentvega írta:https://twitter.com/barcaspiral/status/ ... 7393396736
Mennyire hiteles, kérdéses..
palesz77 írta:Nézd meg még egyszer milyen összeget írtál, azért írtam csak.MessiNeymarSuarez írta:palesz77:
A józan észt nézve nem ér meg, mint ahogy egy játékos sem, de a mai világban ahol így elszálltak az árak, és 16 évesekért dobálnak 50 milliókat, teljesen más tészta.Pár nullával alálőtted az ajánlatunkat.
Nem azt mondtam, hogy le kell igazolni, hanem példa akart lenni, hogy mennyi tehetség van a franciáknál. És ne egy meccsből induljunk ki, leginkább felkapottak között van most a Ligue 1-ben, kiválóan kezdte a szezont, ma még csak gólig jutott. Vagy akkor a Videoton az egész Ligue 1 felett áll, adná az ég hogy ilyen jó legyen az NB1Rivaldo11 írta:Azért ne komolytalankodjunk. A Videoton ellen is kevés volt. Persze biztos olcsó lenne.Bob_Marley írta:Malcom gyereket is érdemes nézni most a Bordeaux meccsen pl.