Suarezt az elso két szezonjaban jo volt (marha nagy klasszisnak soha nem tartottam), de az utobbi egy évben rengeteg fejfájást okoz. Sokkal jobban tetszett az elso szezonja amikor inkább az előkészítésben jeleskedett.LG írta:Mi véletlenül tripláztunk 14/15-ben és dupláztunk 15/16-ban (a mikiegérkupákat nem is számoltam)? És olyanokat fikázol, akik ezeknek a sikereknek oszlopos tagjai voltak. Egy dolog, hogy most nem megy nekik, de valószínűleg nem felejtettek el focizni. És nem biztos, hogy személyi cserékkel kéne ezt a helyzetet megoldani, hanem Valverdének meg kéne találni, mi az ami elromlott, és megjavítani. Zidane is így tett.A mostanit már nem mert Domenech kinyírta, a régit igen viszont. Lehet amugy röhögni de nem habira nyertek masfel év alatt 7 kupát Zidanenal. Van ott 1-2 nagyon jo jatekos és nem csak a nagy nevek.
Rakitic posztja meg értelmet vesztette Alves távozása óta.
Én vállalom, hogy a jelenlegi kezdobol vagy azok közül akik sokat jatszanak nyugodt szívvel válnék meg: TS, Vidal, Rakitic, Suarez, Gomes, Alcacer de nyilván egyik se fog menni meg mar idő se lenne a pótlásukra.