daffy írta:Áldás és átok is a Neymar transzfer. Ha nem lett volna,akkor most lenne Dembele-n egy 80as árcédula és a Dortmund tapsolna,ha valaki kifizeti. De megtörtént a brazil távozása,így borzasztó vastag a bőr a csapatok képén,hisz tudják,hogy van zseton és van kényszerhelyzet. Én is lefejném az utolsó eurót is.
Ilyenkor azért felmerül bennem, hogy a vezetőségünk tényleg tudta már a nyár elején, hogy Neymar elmegy vagy őket is hitegette a gondolkodós képéhez hasonló baromsággal, aztán benyögte a váltás előtt 3 nappal, hogy lép. Nekem őszintén szólva az utóbbi tűnik reálisnak, mert azt nagyon nem akarom (vagy inkább nem szeretném) elhinni, hogy a távozása tudatában nem volt annyi eszük Robertéknek, hogy előbb igazoljanak valakit a helyére, utána legyen hivatalos a transzfer.
Valaki nagyon elszúrta. Vagy Neymar szúrt ki velünk, vagy a vezetőség saját magával (és a klubbal). Ha előbbi, akkor azért tegyük hozzá, mielőtt szidjuk őket folyamatosan, hogy ebből a szituációból kb. lehetetlen okosan vagy gyorsan igazolni. Mert azt lássuk be, hogy az sem tetszene sok culénak, ha 150-ért igazolnánk (főleg az idősebbeknek), és az sem, ha nem igazolunk, mert messze áron felül akarnak adni mindenkit.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Dembelé már itt lett volna egy hét alatt 80-90 millióért. Coutinho más tészta, a Liverpool nem szeretne már seller klub lenni, de a BVB-t nem zavarta ez a szerep sosem.