Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Normandia
Director del Fútbol

2017.09.17. 11:56:03

davi10 írta:Kezdődik a hiszti :D

Megsértődik, 2 év múlva elmegy a Citybe, de rájön, hogy ott sem fenékig tejfel minden, aztán 30 évesen elmegy Kínába/Katarba/USA-ba.
Azért erre a hírre sokat nem adnék. Eléggé erőltetettnek tűnik nekem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
davi10
Llegenda del Barça

2017.09.17. 11:50:31

Kezdődik a hiszti :D

Megsértődik, 2 év múlva elmegy a Citybe, de rájön, hogy ott sem fenékig tejfel minden, aztán 30 évesen elmegy Kínába/Katarba/USA-ba.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
daffy
Madridista

2017.08.29. 15:04:18

Sanama írta:Azért elképzelem mit mondhat Coutinhonak. Ne menj mert:
-Nagyon rossz Messivel, Suarezzel együtt játszani
-Nagyon szemét a vezetőség, 20 millákat osztanak zsebbe
-nagyon szemét a vezetőség, nem fizetik ki a bónuszt, ami nem jár
-szörnyű a város
-szörnyű a stadion amikor telt ház van
-szörnyűek a szurkolók

Vagy most komolyan, mivel próbálja meg lebeszélni?
Biztosan ezek miatt ment el ő is
kz86
Jugador del Barça

2017.08.29. 14:56:21

Chino írta: a jelenlegi brazil csapatról nem nagyon tudom elképzelni, hogy világversenyen nagyot mutathatnának.
Pedig a franciákkal együtt toronymagas esélyesei a 2018-as vb-nek. Rég nem volt ilyen erős kerete a brazil válogatottnak, nem hiába vették át a vezetést a FIFA ranglistán. Neymar, Coutinho, Gabriel Jesus, Marcelo, Dani Alves, Thiago Silva, Fabinho, Casemiro, Marquinhos, stb... Szinte minden posztra van legalább egy világklasszis vagy leendő világklasszis játékosuk.
Sanama
Llegenda del Barça

2017.08.29. 14:35:15

Azért elképzelem mit mondhat Coutinhonak. Ne menj mert:
-Nagyon rossz Messivel, Suarezzel együtt játszani
-Nagyon szemét a vezetőség, 20 millákat osztanak zsebbe
-nagyon szemét a vezetőség, nem fizetik ki a bónuszt, ami nem jár
-szörnyű a város
-szörnyű a stadion amikor telt ház van
-szörnyűek a szurkolók

Vagy most komolyan, mivel próbálja meg lebeszélni?
danixx
Barça B

2017.08.29. 12:45:46

Azért Neymar részéről is megy a taktika, ugyanis ő is ténykedik a barca ellen, hogy beszélt Couthinoval, hogy ne menjen a oda.. Kicsit olyan képmutatás ez, azért baromi gyorsan el tudják felejteni, hogy honnan jöttek.
Szerintem Neymar azért a barca nélkül nem itt tartana, mondjuk ha egy angol bajnokságba kezd ott tuti lerúgják az első meccsen és akkor most ez a szemétkedés visszafelé a klubhoz, hát nekem elég unszimpi, amúgy az utsó szezonja szerintem nagyon sza.r volt.
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.29. 12:30:35

Normandia írta: Ez valszeg így is lesz. Minden mecsen megkapja a "hóhért" majd.:-D
Mondjuk ebben sok változás nem történt. Azt sem tudom elképzelni, hogy Cavani tűrni fogja a másodhegedűs szerepet, vagy netalán, akkora spanok lesznek, mint volt Leóval. Ney megadta a tiszteletet a világ legjobbjának annak idején, szerintem jó döntést hozott akkor, ezt viszont nehezen tudom elképzelni Cavanival. Lesznek még ott gondok.
Suarez meg néha megye II, néha meg fenomén. Ilyen szempontból Cavani stabilabb teljesítményt hoz le, de nem egy klasszis. Mondjuk lehet érdemes lenne utánanéznem mennyi helyzetből rúgja a góljait.
A nagy spanolást én nem igazán tudom elképzelni. Cavani azért nem olyan típus, hogy most idehozták Neymart és alárendelje magát neki. Főleg, hogy eddig ő volt ott a gólvágó, volt presztízse és hirtelen változnia kéne a csapatnak "csak azért mert idejött ez a kölyök". Neymar meg pont az alfahím akar lenni.

Az aranylabda pedig elég érdekes lesz. Ha a PSG nem fog komolyabb eredményeket felmutatni, csak a francia liga és/vagy a kupa lesz meg nem hiszem, hogy neki fogják adni. Esetleg, ha a válogatottal robbant, de a jelenlegi brazil csapatról nem nagyon tudom elképzelni, hogy világversenyen nagyot mutathatnának. Legalábbis inkább meglepetéscsapat. A franciák, németek, de még az argentínok és a spanyolok, de talán még az angolok is előttük vannak. Rég nem volt ilyen gyengécske a válogatottuk.

A PSG-nek pedig lehet, hogy jó a kerete, de ez önmagában nem elég. A City a legjobb példa. Iszonyatosan erős a keretük, jó az edzőjük, de még a bajnokságban sem az igazi esélyesek között vannak. A MU is szórja a pénzt, aztán mennek az EL-be 5.-6. helyről.
Emery pedig nem igazán az az edző, aki a sztárokat meg tudná fogni.

Az lehet, hogy Messi árnyékából kilépett, bár már itt is komoly tényező volt, de amíg a Bolha csapatja nem lesz esélye. 2-3 év után pedig akár itt is vezér lehetett volna. Amíg Messi komolyan vissza nem esik, egy Bl döntő/győzelem kell és hogy Messi és a Barca leszállóágba kerüljön. És akkor még azzal nem számoltunk, hogy feltűnhet egy olyan tehetség, aki egy erős csapatban, trófeákkal megszorongathatja. Mert látjuk, hogy komoly kupák nélkül az Aranylabda nem elérhető.
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.29. 09:10:51

recrea írta: Sztem pont ezért ment oda Neymar, amit írsz, h hozza ki magából a maxot, hátára vegye a csapatot, ettől lesz jobb játékos. Ha ezt a szintet megugorja, akkor van reális esélye az aranylabdára. Jobban faragták a hétvégén, ha én edző lennék, ráállítanám a legundorítóbb játékosomat, h provokálja, rúgja szét :D

Sajnos ez esetben Suarez mostanában dupla balfék :D
Ez valszeg így is lesz. Minden mecsen megkapja a "hóhért" majd.:-D
Mondjuk ebben sok változás nem történt. Azt sem tudom elképzelni, hogy Cavani tűrni fogja a másodhegedűs szerepet, vagy netalán, akkora spanok lesznek, mint volt Leóval. Ney megadta a tiszteletet a világ legjobbjának annak idején, szerintem jó döntést hozott akkor, ezt viszont nehezen tudom elképzelni Cavanival. Lesznek még ott gondok.
Suarez meg néha megye II, néha meg fenomén. Ilyen szempontból Cavani stabilabb teljesítményt hoz le, de nem egy klasszis. Mondjuk lehet érdemes lenne utánanéznem mennyi helyzetből rúgja a góljait.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.29. 08:31:02

recrea írta:
Normandia írta:Nyilván meg van határozva, hogy ki lövi a büntetőt. Persze, ettől még lőhette volna Ney is. Az látszik, hogy az olasz hiányzott tegnap. Cavani meg egy balfék és a többiek sem a Barca. Nehéz lesz ez Neynek, itt közel sincsen olyan kiszolgálás, mint volt nálunk. Ettől függetlenül mind három gólban benne volt, de helyzete nem igen adódott.
Úgyis át fogja venni Neymar a büntetőket, erősebb személy, rá lesz szólva Cavanira. Sztem bőven megvan neki az a kiszolgálás, ami itt, sőt, jelenleg utcahosszal jobb is, az a középpálya nagyon össze van rakva, hátul érzem csak sebezhetőnek őket.

Amúgy valaki érveljen már a "Cavani balfék" kifejezés mellett, mert nagyon divatos ezt használni, közben meg köze nincs a valósághoz. A játékot mocskosul érti a csávó, kb mindenkivel azonnal megtalálja az összhangot elöl, nem derogál neki játszani a pálya bármely pontján és állandóan jó helyen van. Szóval mi a gond vele, azon kívül, h nem veszi át 30 méterre és 3 védő kicselezése után nem lő gólt a kapust elfektetve? Mint, ahogy a többi center szokta, pl....kik is?
Az, hogy nem Messitől kapja a forintos labdákat nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan kiszolgálás. Sőt! Itt mindenki alá fog játszani. Azért egy Di Maria is tud elég szép labdákat osztogatni. Ráadásul a szabadrúgások és a büntetők is az ő reszortjai lesznek. Nekem kifejezetten tetszett, hogy Cavani nem engedte át a tizenegyest. Olyan "hatalma"lett a csapaton belül, főleg a vezetőség által, hogy automatikusan mindenki felett áll a pályán. Ez nem feltétlenül az ő hibája, de ő a világ eddigi magasan legdrágább játékosa, akivel kvázi a PSG példát is statuált és az egész futballvilágra iszonyú nagy hatással volt.
Cavani pedig ezt nem így gondolta, ráadásul ő harcolta ki a bümtetőt. Gondolom ezért kapott is fejére.

Cavanit meg falábúzni stb. elég szűk látókörre vall. Nem top 3-as a posztján, de bőven átlag felett van és termeli is szépen a gólokat. Azért 4 meccsen berámolt 5 gólt és adott két assistot, ami, attól függetlenül hogy milyen poszton játszik mindenképp megsüvegelendő. Mondjuk ez leginkább a francia bajnokságot minősíti. Arról ne is beszéljünk, hogy Falcaő 4 meccsen 7-et rámolt be. Neymar ehhez képest még gyenge mutatókkal rendelkezik.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.29. 08:30:56

Normandia írta:
recrea írta: Úgyis át fogja venni Neymar a büntetőket, erősebb személy, rá lesz szólva Cavanira. Sztem bőven megvan neki az a kiszolgálás, ami itt, sőt, jelenleg utcahosszal jobb is, az a középpálya nagyon össze van rakva, hátul érzem csak sebezhetőnek őket.

Amúgy valaki érveljen már a "Cavani balfék" kifejezés mellett, mert nagyon divatos ezt használni, közben meg köze nincs a valósághoz. A játékot mocskosul érti a csávó, kb mindenkivel azonnal megtalálja az összhangot elöl, nem derogál neki játszani a pálya bármely pontján és állandóan jó helyen van. Szóval mi a gond vele, azon kívül, h nem veszi át 30 méterre és 3 védő kicselezése után nem lő gólt a kapust elfektetve? Mint, ahogy a többi center szokta, pl....kik is?
Mondjuk rengeteg helyzetet elpuskáz, sokszor hoz rossz döntéseket a kapu előtt. Persze nem fogalmatlan a játékhoz, de számomra nem egy klasszis. Egy jó center és pont. Egyébként Ney ugyan azt nyilván nem fogja végigjárni, mint nálunk és sokkal inkább lesz, van magára utalva. Lehet hiányzott az olasz középről a hétvégén, de még csak helyzetbe sem került. Ez nálunk még a rosszabb meccsein sem sikerült. Az is biztos, amit írsz, hogy rászólnak Cavanira, hogy legközelebb nyújtsa oda a labdát Neynek, azért mégis csak vezébikának szerződött oda.:-D
Sztem pont ezért ment oda Neymar, amit írsz, h hozza ki magából a maxot, hátára vegye a csapatot, ettől lesz jobb játékos. Ha ezt a szintet megugorja, akkor van reális esélye az aranylabdára. Jobban faragták a hétvégén, ha én edző lennék, ráállítanám a legundorítóbb játékosomat, h provokálja, rúgja szét :D

Sajnos ez esetben Suarez mostanában dupla balfék :D
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.29. 08:14:38

recrea írta: Úgyis át fogja venni Neymar a büntetőket, erősebb személy, rá lesz szólva Cavanira. Sztem bőven megvan neki az a kiszolgálás, ami itt, sőt, jelenleg utcahosszal jobb is, az a középpálya nagyon össze van rakva, hátul érzem csak sebezhetőnek őket.

Mondjuk rengeteg helyzetet elpuskáz, sokszor hoz rossz döntéseket a kapu előtt. Persze nem fogalmatlan a játékhoz, de számomra nem egy klasszis. Egy jó center és pont. Egyébként Ney ugyan azt nyilván nem fogja végigjárni, mint nálunk és sokkal inkább lesz, van magára utalva. Lehet hiányzott az olasz középről a hétvégén, de még csak helyzetbe sem került. Ez nálunk még a rosszabb meccsein sem sikerült. Az is biztos, amit írsz, hogy rászólnak Cavanira, hogy legközelebb nyújtsa oda a labdát Neynek, azért mégis csak vezébikának szerződött oda.:-D
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.29. 07:43:02

Normandia írta:Nyilván meg van határozva, hogy ki lövi a büntetőt. Persze, ettől még lőhette volna Ney is. Az látszik, hogy az olasz hiányzott tegnap. Cavani meg egy balfék és a többiek sem a Barca. Nehéz lesz ez Neynek, itt közel sincsen olyan kiszolgálás, mint volt nálunk. Ettől függetlenül mind három gólban benne volt, de helyzete nem igen adódott.
Úgyis át fogja venni Neymar a büntetőket, erősebb személy, rá lesz szólva Cavanira. Sztem bőven megvan neki az a kiszolgálás, ami itt, sőt, jelenleg utcahosszal jobb is, az a középpálya nagyon össze van rakva, hátul érzem csak sebezhetőnek őket.

Messias2
Director del Fútbol

2017.08.26. 09:36:34

Hát igen, nem mindenki olyan, mint Messi....
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.26. 09:06:10

Nyilván meg van határozva, hogy ki lövi a büntetőt. Persze, ettől még lőhette volna Ney is. Az látszik, hogy az olasz hiányzott tegnap. Cavani meg egy balfék és a többiek sem a Barca. Nehéz lesz ez Neynek, itt közel sincsen olyan kiszolgálás, mint volt nálunk. Ettől függetlenül mind három gólban benne volt, de helyzete nem igen adódott.
davi10
Llegenda del Barça

2017.08.26. 08:57:47

Lehet tiltólistán van az oldal, de:
http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... video.html" target="_blank

Szegény Neymar most meg Cavani árnyékából nem fog tudni kilépni :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Alcantara
Director del Fútbol

2017.08.25. 14:06:18

LG írta:Azt azért megjegyezném, hogy a Monaco nagyon erős volt az előző szezonban, szerintem ellenük nem volt szégyen bukni.
Nézőpont kérdése. A Monacot évente foltozzák össze fiatal tehetségekkel, a P$G viszont évek óta építkezik a legjobbakkal. Ehhez képest....
Kívánom legyen övéké a bajnokság az idén. Más örömük ne legyen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.25. 13:47:03

Alcantara írta:
Nervo írta:Ráadásúl van egy Emeryjük, aki nem egy Valverde. :?
Ezt nehezen tudom értelmezni! Kifejtenéd?

Egyelőre még francia bajnokságot sem tudott behúzni, pedig azzal a kerettel nagy művészet volt elbukni!
Azt azért megjegyezném, hogy a Monaco nagyon erős volt az előző szezonban, szerintem ellenük nem volt szégyen bukni. A BL-ben viszont nagyot mentek, a 6-1 ellenére is. Igen, ott a továbbjutás elbukásába vastagon benne volt Emery, ahogy a 4-0 győzelemben is. Ha összesítve nézzük, minimális különbséggel estek ki egy Barca ellen, ami szintén vállalható, csak a 6-1 nagyon megmaradt emberekben, de ahhoz, hogy ekkorát essenek pofára, először jó magasra kellett kerülniük.

Én még nem írnám le, várjuk meg idén mit alkot a PSG-vel. Valverdét meg egyelőre semmikép nem helyezném elé.
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.25. 13:42:52

Alcantara írta:
Nervo írta:Azt akartam mondani hogy Ernesto nagyobb edző. A nemzetközi elismerések ellenére is. :wink:
Teljesen jó így a válasz! :wink:

A könyökvédős zakójú pasi a leggyengébb láncszem abban a csapatban. Benne lehet egyedül bízni, tavasszal is továbbjuttatott bennünket.
Mondjuk hogyha egy Simeone vagy Klopp lenne ott, akkor már tutti más történet lehetne.De igen, ez a csapat most Emerynek nagyon nem jött be. :roll: Vagyis kevés oda. :roll:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2017.08.25. 13:34:49

Nervo írta:Azt akartam mondani hogy Ernesto nagyobb edző. A nemzetközi elismerések ellenére is. :wink:
Teljesen jó így a válasz! :wink:

A könyökvédős zakójú pasi a leggyengébb láncszem abban a csapatban. Benne lehet egyedül bízni, tavasszal is továbbjuttatott bennünket.
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.25. 13:29:51

Alcantara írta:

Egyelőre még francia bajnokságot sem tudott behúzni, pedig azzal a kerettel nagy művészet volt elbukni!
Azt akartam mondani hogy Ernesto nagyobb edző. A nemzetközi elismerések ellenére is. :wink:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2017.08.25. 13:21:49

MatyiG
Adminisztrátor

2017.08.25. 13:20:15

Mégis neki köszönhették, hogy kiestek 3-1 után. :lol:
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.25. 13:06:58

Ráadásúl van egy Emeryjük, aki nem egy Valverde. :?
Kép
rikko
Capitá del Barça

2017.08.25. 11:50:46

zknym írta:ez a stat szépen alátámasztja azt, hogy a francia bajnokságba császárnak ment és jobban meggazdagodni, semmi kihívás nem volt ebben számára. sőt inkább azt akarta ezzel elkerülni. a psg jelenleg tank a csirkék között... bár a tavalyi második helyük elég gáz volt.
Én ebből azt veszem le, hogy megszokta az ugribugrizást a braziloknál, meg azt ,hogy ő volt mindenki szeme fénye. Nos ezt itt nem kapta meg.
Nem akarom lekicsinyíteni mert az elkövetkező évek egyik legnagyobb focistájává léphet elő, ha nem viszik el a haverok meg szamba...
Remélem sok bajnoki címet fog nyerni de a BL soha ne jöjjön össze ( főleg azért mert mi verjük ki őket ) , ha a Reallal döntőznének az kivétel :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.08.25. 09:48:19

Chino írta:
pep71 írta:Nagyon komoly csapat ez a PSG, Neymar, Verratti, Rabiot, Cavani, Marquinhos, Th.Silva, Alves, Draxler, Di Maria..
Ezeknek akiket felsdoroltál a nagyja 30 fölött van...
Hát nem tudom. Alapból a fele van 30 körül csak, de most még a hírek szerint behúzzák Mbappét és Fabinhot is. Ott van Alves "pótlására" Meunier, van középre egy Kimpembe, aki szerintem szép csendben nagyon jó kis játékossá érhet - ellenünk is rohadt jó volt pl -, Kurzawa szintén jó. Én nem nagyon aggódnék a helyükben a kiöregedés miatt, szép lassan ők pótolják az idősebb játékosaikat, minőség is van azért bőven. Amilyen szinten a többi élcsapat is van, szerintem simán esélyessé lépnek elő ha tényleg megy Mbappé is még hozzájuk. Madrid nyilván jelenleg más kávéház, de rajtuk kívül keret minőségben nincsenek lemaradva egyáltalán a többiektől szerintem, ezekkel az igazolásokkal meg gondolom megpróbálják átlépni a saját árnyékukat, amire azért esélyük is van.

Cavani meg Ibra mellett is hasznos játékos volt, annyi gólt nem lőtt, de ugyanúgy fontos csapattag volt - a hülyeségei mellett -, ez most is meglehet neki. Aztán 1-2 év múlva meg Mbappé teljesen átveheti a szerepkörét akár.

City meg szerintem addig nem lesz erősebb, amíg nincs egy Verratti kaliberű középpályásuk, aki összefogja a csapatot. Gündogan épségében reménykedek most csak egyedül, mert igazolni láthatóan nem fognak oda.
recrea írta:Gondolom, azért nagyon nem lepődtél meg...
Azért a 2 meccs, 25 sikeres cselen de, az nagyon durva. :D
Válasz küldése