Normandia írta:
Ez valszeg így is lesz. Minden mecsen megkapja a "hóhért" majd.

Mondjuk ebben sok változás nem történt. Azt sem tudom elképzelni, hogy Cavani tűrni fogja a másodhegedűs szerepet, vagy netalán, akkora spanok lesznek, mint volt Leóval. Ney megadta a tiszteletet a világ legjobbjának annak idején, szerintem jó döntést hozott akkor, ezt viszont nehezen tudom elképzelni Cavanival. Lesznek még ott gondok.
Suarez meg néha megye II, néha meg fenomén. Ilyen szempontból Cavani stabilabb teljesítményt hoz le, de nem egy klasszis. Mondjuk lehet érdemes lenne utánanéznem mennyi helyzetből rúgja a góljait.
A nagy spanolást én nem igazán tudom elképzelni. Cavani azért nem olyan típus, hogy most idehozták Neymart és alárendelje magát neki. Főleg, hogy eddig ő volt ott a gólvágó, volt presztízse és hirtelen változnia kéne a csapatnak "csak azért mert idejött ez a kölyök". Neymar meg pont az alfahím akar lenni.
Az aranylabda pedig elég érdekes lesz. Ha a PSG nem fog komolyabb eredményeket felmutatni, csak a francia liga és/vagy a kupa lesz meg nem hiszem, hogy neki fogják adni. Esetleg, ha a válogatottal robbant, de a jelenlegi brazil csapatról nem nagyon tudom elképzelni, hogy világversenyen nagyot mutathatnának. Legalábbis inkább meglepetéscsapat. A franciák, németek, de még az argentínok és a spanyolok, de talán még az angolok is előttük vannak. Rég nem volt ilyen gyengécske a válogatottuk.
A PSG-nek pedig lehet, hogy jó a kerete, de ez önmagában nem elég. A City a legjobb példa. Iszonyatosan erős a keretük, jó az edzőjük, de még a bajnokságban sem az igazi esélyesek között vannak. A MU is szórja a pénzt, aztán mennek az EL-be 5.-6. helyről.
Emery pedig nem igazán az az edző, aki a sztárokat meg tudná fogni.
Az lehet, hogy Messi árnyékából kilépett, bár már itt is komoly tényező volt, de amíg a Bolha csapatja nem lesz esélye. 2-3 év után pedig akár itt is vezér lehetett volna. Amíg Messi komolyan vissza nem esik, egy Bl döntő/győzelem kell és hogy Messi és a Barca leszállóágba kerüljön. És akkor még azzal nem számoltunk, hogy feltűnhet egy olyan tehetség, aki egy erős csapatban, trófeákkal megszorongathatja. Mert látjuk, hogy komoly kupák nélkül az Aranylabda nem elérhető.