Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ő maga kérte.visca el barca írta:furcsa h a mezén O. Dembélé van, ha jól rémlik egy játékosnak sincs rajta a keresztneve
Lehet igazolunk még 1 Dembélét.visca el barca írta:furcsa h a mezén O. Dembélé van, ha jól rémlik egy játékosnak sincs rajta a keresztneve
Most lesz, ezt nyögöm egy órája, nagyon várom már, ha úgy jár mint Paula belehalokS.Agüero írta:Most lesz szerintem.palesz77 írta: Dekázás megvolt már?
Senki sem szólt nekik, hogy létezik már fax is?BarcafanTomee írta:A pletykák szerint azért tolódik a program mert a Dortmund nem küldte el időben a papírokat.
Plusz az elsumákolt tételek, amiből komoly botrányok és büntetések születtek és az állítólagos összeg, amely közvetlenül papa zsebébe vándorolt. Szóval ez a 130 millió talán csak a minimumnak számít. Arról nem beszélve, hogy a fizetése is jóval nagyobb összeg, mint amennyit Dembelé kap. De a legfontosabb szempont, hogy ez egy 4 évvel ezelőtti transzfer, szóval ez "átszámolva" kb. megfelelhet annak amit most Neymarért kaptunk. Ráadásul a körülmények sem voltak annyira rosszak, mint ahogy nekünk a franciáról kellett tárgyalni.Normandia írta:Köszi, akkor alapvetően nem tévedtem az összegekben.MessiNeymarSuarez írta: Normandia[/b]: ezt találtam:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=15616" target="_blank
Köszi, akkor alapvetően nem tévedtem az összegekben.MessiNeymarSuarez írta: Normandia[/b]: ezt találtam:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=15616" target="_blank
Erről múltkor írtam is, hogy már egy ideje a Barcának szorít, és egész véletlen írta ki ezt pont akkor amikor 2-1-re nyert a Valencia...Messias2 írta:Nem ps-elt kép, csak nem mostani.
2015-ben írta ezt ki.
Linkeld már be az erről szóló döntését a FIFA-nak, megköszönném.Nero. írta: Csak a büntetés volt 57 millio a FIFAtol, amit azért kaptunk mert nem adtunk egyenes valaszt arra hogy mennyiért hoztuk, ami a mai napig nem tiszta.
De még a poszton a dátum is ott van, hogy 2015.01.14.
ez nem mostani, csak ps-elt kép. (régen írta ki, tavaly vagy előtte)