Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na meg a 17 ezer ember. Azért az nem semmi, hogy Hétfőn ennyien kíváncsiak rá és csak rá. Nyilván ráizgult egy kicsit. 20 éves, ez még gyerek.Tivadar6 írta: Sajnálom, biztos szétkapják ezért a megmozdulásáért![]()
Viszont szerintem teljesen érthető, hogy van/volt benne lámpaláz.
Azért ennyi idősen , ekkora pénzért leigazolni hozzánk, az nyílván egy hatalmas dolog. Majd lelazul a srác, drukkolok neki
Sajnálom, biztos szétkapják ezért a megmozdulásáértvisca el barca írta:az ilyen emberekre nem kell izom, mert lelassulnak tőle. isten ments tőle.BarcafanTomee írta:Azért majd rá is rá kell pakolni pár kiló izmot.
https://www.facebook.com/19176142751440 ... 773987851/" target="_blank
Tényleg nem fontos csak az okismeret hibádzik:)S.Agüero írta:Tényleg ilyen fontos ez?
az ilyen emberekre nem kell izom, mert lelassulnak tőle. isten ments tőle.BarcafanTomee írta:Azért majd rá is rá kell pakolni pár kiló izmot.
Ha megfordították a képet, a világ csodája ha maradt az alakép és csak Dembele hasított a másik kezével...Ha ugyan úgy balra volt barto és ahogy mondod, is váltotta a kezét??????????palesz77 írta:Az a kép "kamu", megfordították az egyiket. Nézd meg Barto kezét, ő is bal és jobb kézzel ír alá azon. Balosára ült a fotósoknál, és bal kézzel írta alá azt is, nem tudom miért kezdte valaki terjeszteni ezt a neten.PCsabi írta:Egyszer jobbal, egyszer ballal írta alá a papírokat
Az a kép "kamu", megfordították az egyiket. Nézd meg Barto kezét, ő is bal és jobb kézzel ír alá azon. Balosára ült a fotósoknál, és bal kézzel írta alá azt is, nem tudom miért kezdte valaki terjeszteni ezt a neten.PCsabi írta:Egyszer jobbal, egyszer ballal írta alá a papírokat
Egyszerű de nagyszerű srácnak tűnik.. remélem emberileg is gazdagodtunk vele. Örülök neki nagyon.randomguy írta:Dembélé: "The €105M? No... they don't make me nervous. It's the market that has become a little crazy."
Örülök, hogy nem nagyon foglalkoztatja ez az árcédulás dolog.
Neymar is az volt.MessiNeymarSuarez írta:Családcentrikus
Akkor én bóvlit vettem..Messias2 írta:Érdekes, mert a 08/09-es mezen még csak Ini volt.S.Agüero írta: Nézz rá az avámra.
Az érzés, amikor Dembele 19 évesen "kinőtte" a Francia bajnokságot és ezért igazolt a Dortmundba, Neymar meg "kihívásért" ment a Francia bajnokságba....Messias2 írta:Érdekes, mert a 08/09-es mezen még csak Ini volt.S.Agüero írta: Nézz rá az avámra.
17 ezren voltak rá kíváncsiak, többen mint Neymar 1. PSG-s meccsére.
Érdekes, mert a 08/09-es mezen még csak Ini volt.S.Agüero írta: Nézz rá az avámra.
tényleg buszkeccnek csak a keresztneve van rajta, de az nem rémlik h iniesta "a.iniesta"-ban tolnáS.Agüero írta:Sergio?visca el barca írta:furcsa h a mezén O. Dembélé van, ha jól rémlik egy játékosnak sincs rajta a keresztneve
A. Iniesta?
Nem csak tud, feltűnő volt hogy mindkét lábával rúgta fel a labdákat a lelátóra.Tényleg mindegy neki mely lábával hasznosul .Ronaldinho&Barca írta:Hosszú idő után egy játékos aki végre tud dekázni is.Nagy forma volt ezen a bemutatáson.
Sergio?visca el barca írta:furcsa h a mezén O. Dembélé van, ha jól rémlik egy játékosnak sincs rajta a keresztneve