Nyilván...Genesis írta:Szerdán meg egy Veratti offical és csókolom

Örüljünk, ha sikerül végül elhozni a Dembélé-Coutinho pakkot, szerintem még jobban is járunk kettőjükkel, mintha Ney maradt volna.
Nyilván...Genesis írta:Szerdán meg egy Veratti offical és csókolom
Holnap hivatalos lesz.BarcafanTomee írta:Barcelona have reached an agreement with Liverpool over the signing of Philippe Coutinho. [beIN SPORTS]
Dembélét is ők hozták le elsőként asszem.
Ennek ez a forrása: http://www.sport.es/es/noticias/barca/c ... ro-6250958" target="_blanketooka9 írta:Erről van valami forrás?Genesis írta:Coutinho orvosin esett át Sau Pauloban a testvérével együtt közös kép is bizonyítja ezt... Egy orvossal karöltve! Érik a Coutinho topic ez már 99 %! 2 hete még álmodni sem mertem volna szebbet , mint ezt , hogy szeretett csapatom feláll a padlóról! Visca
Nem a válogatott miatt vannak Brazíliában orvosin? Csütörtökön játszanak Ecuadorral. Bár mivel már továbbjutottak nem tudom játszatják-e Őt is.Genesis írta:Coutinho orvosin esett át Sau Pauloban a testvérével együtt közös kép is bizonyítja ezt... Egy orvossal karöltve! Érik a Coutinho topic ez már 99 %! 2 hete még álmodni sem mertem volna szebbet , mint ezt , hogy szeretett csapatom feláll a padlóról! Visca
Erről van valami forrás?Genesis írta:Coutinho orvosin esett át Sau Pauloban a testvérével együtt közös kép is bizonyítja ezt... Egy orvossal karöltve! Érik a Coutinho topic ez már 99 %! 2 hete még álmodni sem mertem volna szebbet , mint ezt , hogy szeretett csapatom feláll a padlóról! Visca
Aztán nehogy fizuemelés+szerződéshosszabbítás legyen belőlevisca el barca írta:ha ez így van, akkor dupla öröm. egyrészt nem jön ide az a bunkó paraszt, másrészt az analfabéta hátha elmegy innen. remélem érzi mendes ha még 1 évet itt bénázik nulla lesz az értéke.
ardának nem ő az ügynökeSamper írta:Mendes nem csak Gomes, hanem Arda ügyet is intézi. Isten áldása kísérje ügyködését+visca el barca írta:Agent Jorge Mendes is in Barcelona to negotiate André Gomes' departure and the possible arrival of Di Maria. [@gerardromero]
Mendes nem csak Gomes, hanem Arda ügyet is intézi. Isten áldása kísérje ügyködését+visca el barca írta:Agent Jorge Mendes is in Barcelona to negotiate André Gomes' departure and the possible arrival of Di Maria. [@gerardromero]
Subinho írta:Ami viszont nagyon aggasztó, itt van még mindíg a nyakunkon Vermalen, Douglas, Turan és Gomes. Velük - elvileg - nem számol Valverde, akkor nem értem, miért nem lehet őket elpasszolni akár egy zsák cementért, már akkor is jobban járnánk, nem vennék fel a fizut a lelátón ülésért
Ez a kulcs, ezért vannak még itt. Mennek kölcsönbe valószínűleg úgy, hogy a fizetésüket álljuk, mivel kell a hely a jobb játékosoknak.Subinho írta:fizut a lelátón ülésért
Én szívesen odaadnám mellé még Vermaelent és Douglast ingyenvisca el barca írta:Agent Jorge Mendes is in Barcelona to negotiate André Gomes' departure and the possible arrival of Di Maria. [@gerardromero]