A Gomes <--> Di María cserét simán aláírnámvisca el barca írta:...

A Gomes <--> Di María cserét simán aláírnámvisca el barca írta:...
Lehet Palesz, hogy amúgy is visszaléptünk volna, de ha elolvastad figyelmesen Seri nyilatkozatát, akkor ő a klubját okolja, mert egyik napról a másikra változott meg a helyzet. Nem tudjuk mennyit akartak még emelni.palesz77 írta:Azt tudom, de Robert meg közben lenyilatkozta, hogy teljesen kizárták a leigazolását, mert úgy döntöttek más csapatrészt akarnak megerősíteni inkább. Nekem ez nem úgy hangzott, hogy csak az áron múlt a dolog, akkor már itt lenne szerintem.Normandia írta:Nem, azt nyilatkozta, hogy megegyezett a klubjával az összegben és másnap, amikor visszalépett a Barca, akkor tudta meg, hogy a Nice emelt az áron. A lentebbi linkben van benne.
"Kiderült, hogy nem tartották be azt, amit korábban nekem mondtak. Több pénzt kértek értem."
Azt tudom, de Robert meg közben lenyilatkozta, hogy teljesen kizárták a leigazolását, mert úgy döntöttek más csapatrészt akarnak megerősíteni inkább. Nekem ez nem úgy hangzott, hogy csak az áron múlt a dolog, akkor már itt lenne szerintem.Normandia írta:Nem, azt nyilatkozta, hogy megegyezett a klubjával az összegben és másnap, amikor visszalépett a Barca, akkor tudta meg, hogy a Nice emelt az áron. A lentebbi linkben van benne.
"Kiderült, hogy nem tartották be azt, amit korábban nekem mondtak. Több pénzt kértek értem."
Attól függ, ha Suárez Paco mostani szerepét venné át, Dembélé meg Deuét, akkor lenne helye mindenkinek. A Betis elleni felállás szerintem működne ilyen kezdővel is, csak Lajosnak elő kéne hozni valamit a régebbi énjéből hozzá.S.Agüero írta:Én még mindig a 4231-et preferálnám, ha jön. 433-ban semmi jobboldalunk nem lenne. Rakitic és Semedo kevés lenne oda.
4-2-3-1 esetén balszélre, 4-3-3nál meg ini helyére.saviola8321 írta:Annyira nem követtem mostanában COU pályafutását de azt azért tudom meg olvasom hogy nagyon jó évek vannak mögötte de kérdezném attól aki jobban képben van hogy akkor ha ő jön most ő meliyk posztra jönne szerintetek? Mert ha jön akkor tuti nem a padra. Én eddig úgy gondoltam ő inkább támadó a szélről indulva vagy középről oda viszont elől most megvagyunk. viszont ha Messi, Suarez, Dembele hársmahoz mondjuk ő is jön még előre akkor marad igazából 2 védekezni tudó KPás Busi az egyik akkor Ini vagy rakitic marad ki? szerintetek hogy lenne a felállásunk ha jönne a brazil?
Nem,palesz77 írta: Ezt mire alapozod? Megérzés? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok csak.
Ezt mire alapozod? Megérzés? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok csak.Normandia írta:Amennyiben igaz, amit leír benne, akkor a Nice volt genya. Egyébként lesz ő még a Barca játékosa.
Bőven túlzás. De ha kihozza magából a maximumot egy-két éven belül felérhet a szintjére, de ehhez tényleg az kell, hogy a magában rejlő potenciált ki tudja hozni. Az elején még szerintem abszolút nem lesz bevállalós, inkább a biztosra fog menni, brmennyire mondja, hogy a pénz stb. nem helyez nyomást rá, egy 20 éves gyereknél ez nyem így van. Ráadásul egy egész más közegbe érkezik, nagy az elvárás felé, ez iszonyatosan nagy teher. Első lépésben ezen kell túljutnia.Feast4 írta:Azért ez túlzás.Félelmetesen benne az X de még nagyon zöld.Viszont ha ilyen ütemben fejlődik bőven elérheti Neymar de később Messi szintjét is akár.Kovbal88 írta: Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.
Azért ez túlzás.Félelmetesen benne az X de még nagyon zöld.Viszont ha ilyen ütemben fejlődik bőven elérheti Neymar de később Messi szintjét is akár.Kovbal88 írta: Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.
Amennyiben igaz, amit leír benne, akkor a Nice volt genya. Egyébként lesz ő még a Barca játékosa.MessiNeymarSuarez írta:http://culezona.weebly.com/blog/jean-se ... urkoloinak
Szegény srác...Sokkal inkább az ilyen játékosoknak kéne ülniük a padon beugrásra készen, az ilyen Gomes és Arda-félék helyett, mennyivel előrébb lennénk....
Szerintem DM a B opció Couthino helyett. Egyébként a szívecskéken kívül nem fogalmatlan a játékhoz. A madridban sem volt rossz.csababarca írta:Mi ez a DM fellángolás megint? Hetek óta nem látok ilyen hírt, kivéve a hackeléses akciót.
Most se találok semmit.
A Liverpool közeli források nem igen fognak a Liverpool számára kellemetlen híreket lehozni, mert akkor nem kapnának infókat. A médiát tekintve kicsit elzárt klub. Megvan, hogy kikben bíznak és mindig ki az a pár sajtós akit értesítenek. Ezen én nem aggódnék.randomguy írta:Nekem még mindig furcsa, hogy a megbízható liverpooli insiderektől még semmi olyan hír nem jött, ami szerint Coutinho távozhat.
Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.looka írta:ha Dembelé beváltja a hozzá fűzött reményeket, jobban járunk
Rövidtávon maximum abból a szempontból, hogy végre van egy potens középpályásunk, ami úgy kellene már, mint egy falat kenyér...S.Agüero írta:Örüljünk, ha sikerül végül elhozni a Dembélé-Coutinho pakkot, szerintem még jobban is járunk kettőjükkel, mintha Ney maradt volna.
Nyilván...Genesis írta:Szerdán meg egy Veratti offical és csókolom
Holnap hivatalos lesz.BarcafanTomee írta:Barcelona have reached an agreement with Liverpool over the signing of Philippe Coutinho. [beIN SPORTS]
Dembélét is ők hozták le elsőként asszem.