Feast4 írta:Kovbal88 írta:
Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.
Azért ez túlzás.Félelmetesen benne az X de még nagyon zöld.Viszont ha ilyen ütemben fejlődik bőven elérheti Neymar de később Messi szintjét is akár.
Bőven túlzás. De ha kihozza magából a maximumot egy-két éven belül felérhet a szintjére, de ehhez tényleg az kell, hogy a magában rejlő potenciált ki tudja hozni. Az elején még szerintem abszolút nem lesz bevállalós, inkább a biztosra fog menni, brmennyire mondja, hogy a pénz stb. nem helyez nyomást rá, egy 20 éves gyereknél ez nyem így van. Ráadásul egy egész más közegbe érkezik, nagy az elvárás felé, ez iszonyatosan nagy teher. Első lépésben ezen kell túljutnia.
Másrészt inkább a jövőt vettük meg Dembelével, mint a jelent. Ahogy így volt ez Neymarral. Vele is nagyot kockáztattunk, ráadásul a francia azért két szezont lehúzott már Európában és 18-19 évesen ís bizonyította, hogy nem egy nyeretlen kétéves. Nem véletlenül kötötte a Rennes azt az opciót, hogy az eladásból ő is részesüljön. Tudtak ők is valamit. És nem csak kiscsapatok ellen villogott. A 19 évesen a Real ellen is oda-vissza alkotott, nem ijedt meg, meg is gyűlt vele a baja az úriembereknek.
Ha beválik és elhozzuk Coutinhot már csak Valverden múlik a dolog. Ha össze tudja rakni a csapatot szerintem simán jobban jártunk, mintha maradt volna Neymar.
A jh poszton is könnyen lehet, hogy erősödtünk. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy Semedo és a stílusa passzolni fog ide. Csak a feleslegtől kellene már szabadulni, aminek az egyik legelső dolognak kellett volna lennie.