Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Andris
Adminisztrátor

2017.08.29. 10:40:10

Szerintem is újságírói kitaláció 99%ban inkább, a brazil válogatott összetartás apropóján, de azért: megfordult a fejetekben neadj isten, hogy nem keresztbe akarna tenni nekünk, hanem egyszerűen csak tényleg volt negatív tapasztalata ezzel a kutyaütő bűnöző brigáddal itt a klub élén, és Coutinho meg a barátja? én is megmondanám neki, hogy ne jöjjön a Barcába.

Egyébként Coutinho kivételével remélem senkit nem fogunk igazolni, Gomestől, Ardától, Douglastól pedig sürgősen meg kéne válnunk.

--Semedo/Aleix----Piqué/Masch----Umtiti/Marlon----Alba/Digne--
----------------------------Busquets/Paulinho-----------------------------
------Rakitic/Roberto-------------------------Iniesta/Coutinho--------
----Messi/Rafinha-----------Suarez/Munir----------Dembele/Duli----

Bőven triplázásra alkalmas keret, csak az edzőn múlna.
És még Paco ott maradna talonban, kiindulva Iniesta korából, Rafinha sérülékenységéből, Duli jelleméből, bumm 23 fős keret, kész..

szerk: hupsz, Vermalen :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.29. 10:31:11

arda biztos nem megy a monacoba, jardimnak nem kell egy ilyen tetű lassú játékos abba mindenkit szétfutó csapatba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zknym
Jugador del Barça

2017.08.29. 10:01:24

visca el barca írta:

During the meeting with Jorge Mendes and Barça's board yesterday, it was revealed that AS Monaco are interested in Turan's services. [md]

Így akkor körbeért a történet? Lemar>Liverpool Coutinho>Barca Arda>Monaco? :D
Tényleg jó lenne ha jönne, a tegnapi Bein-es bejegyzés már bizakodásra adott okot, de a mai nap nem úgy kezdődik ahogy azt vártam.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.08.29. 10:00:42

Normandia írta:Lehet Palesz, hogy amúgy is visszaléptünk volna, de ha elolvastad figyelmesen Seri nyilatkozatát, akkor ő a klubját okolja, mert egyik napról a másikra változott meg a helyzet. Nem tudjuk mennyit akartak még emelni.
Az tiszta sor jaja, elég genya dolog volt tőlük. Van neki hosszabb verziójú nyilatkozata is, abban azt is mondta, hogy ő még reméli, hogy a klubok szép csendben meg tudnak még egyezni a nyáron, lehet tényleg a hírek ellenére van a háttérben valami. Fura alapból az is, hogy a Mundonak adott nyilatkozatot rögtön, azért ilyet emlékeim szerint nem szoktak csinálni kikosarazott játékosokkal.. De igazából az lehet csak azért volt, hogy a népharagot csökkentsék, miszerint Bartoék csesztek ki vele, és az interjúnak hála a Nice - is - rossz színben legyen feltüntetve - meg is érdemlik. Ezen a nyáron már nem tudom eldönteni, hogy vajon melyik lehet a valós forgatókönyv, mindkettőt el tudom képzelni.. :D
Cestus írta:Van egy sanda gyanúm, hogy Serit továbbra is elhoznánk fű alatt. A két klub közötti üzlet meghiúsulását követő napokban odaadjuk nekik Marlont kölcsönbe, Seri a klubját ekézi és nem játszik ilyen-olyan indokkal, Robert kategorikusan kijelenti a sajtónak, hogy nem vesszük meg. Robert nemleges válasza lehet, hogy a PSG-nek szól, hogy ne jelentkezzenek be felverni az árát.
Na, nem csak én spekulálok ilyeneket akkor. :D
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.29. 09:58:29

Van egy sanda gyanúm, hogy Serit továbbra is elhoznánk fű alatt. A két klub közötti üzlet meghiúsulását követő napokban odaadjuk nekik Marlont kölcsönbe, Seri a klubját ekézi és nem játszik ilyen-olyan indokkal, Robert kategorikusan kijelenti a sajtónak, hogy nem vesszük meg. Robert nemleges válasza lehet, hogy a PSG-nek szól, hogy ne jelentkezzenek be felverni az árát.
visca el barca írta:...
A Gomes <--> Di María cserét simán aláírnám :D. Goretzkát is elhozhatnánk, szerintem korrekt középpályás. Még 30 millióért is jó üzlet lenne, olyan tipikus Real-igazolás, meg is lepődnék, ha összehoznánk. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2017.08.29. 10:02:30-kor.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.29. 09:56:25

Neymar told Coutinho in a conversation that he would not regret Liverpool's decision to keep him away from Barcelona. [stadão]

nyilván kamu, de amúgy simán kinézem belőle, hogy próbál nekünk keresztbe tenni, mert apuka nem kapta meg a pénzt :?

Barça don't want to give any money to PSG. Barça want to give them Gomes in exchange for Di María. Otherwise, the deal won't happen. [md]

During the meeting with Jorge Mendes and Barça's board yesterday, it was revealed that AS Monaco are interested in Turan's services. [md]

ennek a palinak mióta mendes az ügynöke? a transfermarkt szerint semmi közük egymáshoz

Barça want to sign Goretzka next season, as he will be free in 2018. Bayern Munich are also trying to lure him into their team. [md]

a többi hír a szokásos, nem jön coutinho vs pár óra múlva aláír. jah meg gomes. mendes szerint 3 konkrét ajánlat is volt 35-40 körül, de egyiket sem fogadtuk el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.29. 09:45:27

palesz77 írta:
Normandia írta:Nem, azt nyilatkozta, hogy megegyezett a klubjával az összegben és másnap, amikor visszalépett a Barca, akkor tudta meg, hogy a Nice emelt az áron. A lentebbi linkben van benne.
"Kiderült, hogy nem tartották be azt, amit korábban nekem mondtak. Több pénzt kértek értem."
Azt tudom, de Robert meg közben lenyilatkozta, hogy teljesen kizárták a leigazolását, mert úgy döntöttek más csapatrészt akarnak megerősíteni inkább. Nekem ez nem úgy hangzott, hogy csak az áron múlt a dolog, akkor már itt lenne szerintem.
Lehet Palesz, hogy amúgy is visszaléptünk volna, de ha elolvastad figyelmesen Seri nyilatkozatát, akkor ő a klubját okolja, mert egyik napról a másikra változott meg a helyzet. Nem tudjuk mennyit akartak még emelni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77

2017.08.29. 09:38:12

Normandia írta:Nem, azt nyilatkozta, hogy megegyezett a klubjával az összegben és másnap, amikor visszalépett a Barca, akkor tudta meg, hogy a Nice emelt az áron. A lentebbi linkben van benne.
"Kiderült, hogy nem tartották be azt, amit korábban nekem mondtak. Több pénzt kértek értem."
Azt tudom, de Robert meg közben lenyilatkozta, hogy teljesen kizárták a leigazolását, mert úgy döntöttek más csapatrészt akarnak megerősíteni inkább. Nekem ez nem úgy hangzott, hogy csak az áron múlt a dolog, akkor már itt lenne szerintem.
S.Agüero írta:Én még mindig a 4231-et preferálnám, ha jön. 433-ban semmi jobboldalunk nem lenne. Rakitic és Semedo kevés lenne oda.
Attól függ, ha Suárez Paco mostani szerepét venné át, Dembélé meg Deuét, akkor lenne helye mindenkinek. A Betis elleni felállás szerintem működne ilyen kezdővel is, csak Lajosnak elő kéne hozni valamit a régebbi énjéből hozzá.
Grimaldo
Capitá del Barça

2017.08.29. 09:36:47

saviola8321 írta:Annyira nem követtem mostanában COU pályafutását de azt azért tudom meg olvasom hogy nagyon jó évek vannak mögötte de kérdezném attól aki jobban képben van hogy akkor ha ő jön most ő meliyk posztra jönne szerintetek? Mert ha jön akkor tuti nem a padra. Én eddig úgy gondoltam ő inkább támadó a szélről indulva vagy középről oda viszont elől most megvagyunk. viszont ha Messi, Suarez, Dembele hársmahoz mondjuk ő is jön még előre akkor marad igazából 2 védekezni tudó KPás Busi az egyik akkor Ini vagy rakitic marad ki? szerintetek hogy lenne a felállásunk ha jönne a brazil?
4-2-3-1 esetén balszélre, 4-3-3nál meg ini helyére.
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.29. 09:29:53

palesz77 írta: Ezt mire alapozod? Megérzés? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok csak.
Nem,
azt nyilatkozta, hogy megegyezett a klubjával az összegben és másnap, amikor visszalépett a Barca, akkor tudta meg, hogy a Nice emelt az áron. A lentebbi linkben van benne.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.08.29. 09:27:05

Én még mindig a 4231-et preferálnám, ha jön. 433-ban semmi jobboldalunk nem lenne. Rakitic és Semedo kevés lenne oda.
palesz77

2017.08.29. 09:18:28

Szerintem Ini helyét jön átvenni, stílusban eléggé hasonlítanak, bár a brazil azért támadóbb felfogású - majd Andrés megtanít neki pár dolgot idén remélhetőleg. Klopp is elkezdte hátrébb játszatni már az előszezonban, oda sokkal jobban passzolnak is szerintem a képességei, még ha szélsőként is bevethető. Tényleg Inihez tudnám hasonlítani ilyen szempontból, ő is mennyiszer volt balszélső, de az igazi nagy király a középpályán volt mindig is. Szerintem hasonlóak a tervek a brazillal is. Aztán persze lehet nem. :D
Normandia írta:Amennyiben igaz, amit leír benne, akkor a Nice volt genya. Egyébként lesz ő még a Barca játékosa.
Ezt mire alapozod? Megérzés? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok csak.
saviola8321
Barça C

2017.08.29. 09:09:47

Annyira nem követtem mostanában COU pályafutását de azt azért tudom meg olvasom hogy nagyon jó évek vannak mögötte de kérdezném attól aki jobban képben van hogy akkor ha ő jön most ő meliyk posztra jönne szerintetek? Mert ha jön akkor tuti nem a padra. Én eddig úgy gondoltam ő inkább támadó a szélről indulva vagy középről oda viszont elől most megvagyunk. viszont ha Messi, Suarez, Dembele hársmahoz mondjuk ő is jön még előre akkor marad igazából 2 védekezni tudó KPás Busi az egyik akkor Ini vagy rakitic marad ki? szerintetek hogy lenne a felállásunk ha jönne a brazil?
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.29. 08:49:55

Feast4 írta:
Kovbal88 írta: Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.
Azért ez túlzás.Félelmetesen benne az X de még nagyon zöld.Viszont ha ilyen ütemben fejlődik bőven elérheti Neymar de később Messi szintjét is akár.
Bőven túlzás. De ha kihozza magából a maximumot egy-két éven belül felérhet a szintjére, de ehhez tényleg az kell, hogy a magában rejlő potenciált ki tudja hozni. Az elején még szerintem abszolút nem lesz bevállalós, inkább a biztosra fog menni, brmennyire mondja, hogy a pénz stb. nem helyez nyomást rá, egy 20 éves gyereknél ez nyem így van. Ráadásul egy egész más közegbe érkezik, nagy az elvárás felé, ez iszonyatosan nagy teher. Első lépésben ezen kell túljutnia.
Másrészt inkább a jövőt vettük meg Dembelével, mint a jelent. Ahogy így volt ez Neymarral. Vele is nagyot kockáztattunk, ráadásul a francia azért két szezont lehúzott már Európában és 18-19 évesen ís bizonyította, hogy nem egy nyeretlen kétéves. Nem véletlenül kötötte a Rennes azt az opciót, hogy az eladásból ő is részesüljön. Tudtak ők is valamit. És nem csak kiscsapatok ellen villogott. A 19 évesen a Real ellen is oda-vissza alkotott, nem ijedt meg, meg is gyűlt vele a baja az úriembereknek.

Ha beválik és elhozzuk Coutinhot már csak Valverden múlik a dolog. Ha össze tudja rakni a csapatot szerintem simán jobban jártunk, mintha maradt volna Neymar.

A jh poszton is könnyen lehet, hogy erősödtünk. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy Semedo és a stílusa passzolni fog ide. Csak a feleslegtől kellene már szabadulni, aminek az egyik legelső dolognak kellett volna lennie.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2017.08.29. 07:43:51

Kovbal88 írta: Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.
Azért ez túlzás.Félelmetesen benne az X de még nagyon zöld.Viszont ha ilyen ütemben fejlődik bőven elérheti Neymar de később Messi szintjét is akár.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.29. 07:36:02

MessiNeymarSuarez írta:http://culezona.weebly.com/blog/jean-se ... urkoloinak

Szegény srác...Sokkal inkább az ilyen játékosoknak kéne ülniük a padon beugrásra készen, az ilyen Gomes és Arda-félék helyett, mennyivel előrébb lennénk....
Amennyiben igaz, amit leír benne, akkor a Nice volt genya. Egyébként lesz ő még a Barca játékosa.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.29. 04:23:37

http://culezona.weebly.com/blog/jean-se ... urkoloinak" target="_blank

Szegény srác...Sokkal inkább az ilyen játékosoknak kéne ülniük a padon beugrásra készen, az ilyen Gomes és Arda-félék helyett, mennyivel előrébb lennénk....
Messias2
Director del Fútbol

2017.08.29. 00:11:53

Dr Simoni (Brazil NT doctor): "Coutinho is unhappy with his situation and has anxiety, this is the cause of pain in the back." [rac1]

:D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
randomguy
Capitá del Barça

2017.08.29. 00:08:09

Tromort77 írta:...
Köszi az infót, ezt nem tudtam.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.28. 23:36:08

csababarca írta:Mi ez a DM fellángolás megint? Hetek óta nem látok ilyen hírt, kivéve a hackeléses akciót.
Most se találok semmit.
Szerintem DM a B opció Couthino helyett. Egyébként a szívecskéken kívül nem fogalmatlan a játékhoz. A madridban sem volt rossz.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.08.28. 23:29:05

Cadena Ser | A hírek szerint Marlon Santos a francia Nice együtteséhez kerül, két évre. A szerződés értelmében jövő nyáron visszavételi opcióval élhet a Barça. Amennyiben nem teszik ezt, 20 millió eurót kell a francia csapatnak fizetnie az FC Barcelona számára. Az orvosi vizsgálat holnap lesz Nizzában.
Tromort77

2017.08.28. 23:08:39

randomguy írta:Nekem még mindig furcsa, hogy a megbízható liverpooli insiderektől még semmi olyan hír nem jött, ami szerint Coutinho távozhat.
A Liverpool közeli források nem igen fognak a Liverpool számára kellemetlen híreket lehozni, mert akkor nem kapnának infókat. A médiát tekintve kicsit elzárt klub. Megvan, hogy kikben bíznak és mindig ki az a pár sajtós akit értesítenek. Ezen én nem aggódnék.

Az sokat mond, hogy a válogatottban egészségesnek nyilvánították, míg a Liverpool-ban hetek óta nem játszik.

Szerintem megvan a deal a két klub között. De a Liverpool próbálja elkerülni azt a helyzetet amiben mi voltunk Neymar után, hogy mindenki tudta, hogy sok a pénz és muszáj igazolni. Szerintem ezért lendültek most be ennyire a piacon. Hogy lezárjanak valakit mielőtt eladják.

Illetve Dembélé-t is a végsőkig húzta a vezetőség és sikerült valamivel csökkenteni az árán. Akkor is a sajtó nagyon fölé lőtt, remélem most is ez zajlik.
randomguy
Capitá del Barça

2017.08.28. 22:48:53

Nekem még mindig furcsa, hogy a megbízható liverpooli insiderektől még semmi olyan hír nem jött, ami szerint Coutinho távozhat.

Eléggé off, de talán köze lehet Coutinhohoz:
Liverpool have had two bids rejected by Monaco for winger Thomas Lemar, latest one around £64.8m. (@SkySports)

Állítólag még próbálkozni fognak, Origit is be szeretnék vonni az üzletbe a következő alkalommal.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.08.28. 22:30:43

looka írta:ha Dembelé beváltja a hozzá fűzött reményeket, jobban járunk
Szerintem már most van olyan jó, mint Neymar. A brazil, valamiért nagyon elhülyéskedte tavaly a helyzeteket. De mindenképpen minőségi igazolás.

Ha Valverde össze tud rakni a jelenlegi játékosokból egy jó csapatot, jó idényünk lehet.
Lendületes gyors támadásokra van szükség, mert ezek a keresztbe passzolásokkal sokszor csak ment az idő és magunkat is fárasztottuk.

És stabil védekezésre.
looka
Capitá del Barça

2017.08.28. 22:12:28

S.Agüero írta:Örüljünk, ha sikerül végül elhozni a Dembélé-Coutinho pakkot, szerintem még jobban is járunk kettőjükkel, mintha Ney maradt volna.
Rövidtávon maximum abból a szempontból, hogy végre van egy potens középpályásunk, ami úgy kellene már, mint egy falat kenyér...

Hosszútávon, ha Dembelé beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor benne lehet a pakliban, hogy jobban járunk. Most még ezt korai kijelenteni. :)
Válasz küldése