Azért nem adjuk el nekik, mert a PSG-be megy.visca el barca írta:FC Barcelona have rejected an offer from Juventus for André Gomes. [marca]
ez kb a 124. ilyen hír a nyáron, de gondoltam megosztom

Azért nem adjuk el nekik, mert a PSG-be megy.visca el barca írta:FC Barcelona have rejected an offer from Juventus for André Gomes. [marca]
ez kb a 124. ilyen hír a nyáron, de gondoltam megosztom
Azért a pár forduló alatt még nem kellene elkiabálni a Pool mennyire bajnok esélyes, szerintem még mindig nem lesz az.markionni írta:... de ez a halatlansag ami jellemzi a mai jatekosokat az vicc. Legyen akar Modric, Coutinho vagy Dembele.
Már hosszabbított 2022-ig, viszont olyan szerződést kötött, hogy idén 200 millió euró, jövőre viszont 100 millió euró a kivásárlási ára. Cserébe, hogy maradt ezt ki tudta bulizni. A hírek szerint EV jövőre akarja is őt.Chino írta: Griezmann fél lábbal a MU-ban volt, csak amiatt maradt még, mert az ATMA nem igazolhat. Azt is el tudom képzelni, hogy télen hosszabbít egy-két évet, hogy mégse ingyen vigyék. Ha megy is majd, minden valószínűség szerint a MU lesz. Biztos odanyomnak alá egy 15-20 millás szerződést, van pénzük rá.
Hálátlanság, de csak egy karrierje van egy focistának, az is 10-15 év alatt véget ér. Ugyanez elmondható Neymar esetében is: nem akart még 4-5 évet várni a rövid pályafutásából arra, hogy Messi visszavonulásával ő lehessen a Jani, így a döntését meg lehet érteni.markionni írta:...
a spanyol piac péntek éjfélkor, az angol piac csütörtök éjfélkor zár. eladni még tudnak később is (lásd paula) venni viszont nem. szóval holnap 23:59-kor minden kiderül. ha holnap estig nem jelentik be, akkor 99.999999%, hogy nem jön.S.Agüero írta:Lehetne egy új szavazás, hogy jön-e Coutinho.A cikk szerint holnap éjfélig lehet igazolni, viszont a transfermarkt szerint péntek 23:59-kor zárul Spanyolországban az átigazolási piac. Most akkor hogy van ez?
Griezmann fél lábbal a MU-ban volt, csak amiatt maradt még, mert az ATMA nem igazolhat. Azt is el tudom képzelni, hogy télen hosszabbít egy-két évet, hogy mégse ingyen vigyék. Ha megy is majd, minden valószínűség szerint a MU lesz. Biztos odanyomnak alá egy 15-20 millás szerződést, van pénzük rá.baas11 írta:Szerintem is..visca el barca írta:ezek a B opciók ilyenkor szerintem már csak újságírói kitalációk. vagy coutinho jön vagy senki. a töltelék meg nagyon nem izgat h megy vagy marad, ha valverdének nem kellenek, nem fogja őket játszatni és kész
Griezman: idén biztosan nem megy sehova
Dybala: Őt eltudnám fogadni Coutinho helyett, bár okozna némi kavart a ballába...de a realitása 08.30-án kb 0%
Lemar: ??? Ő a Poolnak kell tudtommal
ebben mondjuk nem hazudott, mert a tegnaphoz képest tuti okosabbak vagyunk, mert a birtokunkba került a keddi tudás isCestus írta:Azt ígérte Fernández pár napja, hogy szerdán már okosabbak leszünk, kíváncsian várom a fejleményeket.
na de melyik szerdán ?Cestus írta:Azt ígérte Fernández pár napja, hogy szerdán már okosabbak leszünk, kíváncsian várom a fejleményeket.
visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
A Coutinho ügyben ezt így már nem lehet ráhúzni a vezetőségre, ha elmennének akár 160M €-ig is akkor ez az üzlet már nem a mi vezetőségünkön múlik.Mental_Theo írta:...
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Nekem szimpatikus csapat volt eddig a Liverpool és Klopp is, de ha tényleg így viselkednek és nem akarják elengedni, akkor az nem nagy csapatra vall, és nagyot csalódtam bennük..visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
Az utolsóra tippelnék. A mi esetünkben ugye volt már több hivatalos ajánlat is amit visszadobtak,más pedig tudtommal nem is jelentkezett be Coutinhoért.Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Vagy azért, mert látják hogy mennyire megvezethetőek Bartoék, és így akarják megtartani Coutinhot..Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
ezt én sem nagyon értem. más sportra is jellemző, baseball draftnál pl állítom az a szerződések 90%-a(!) a határidő előtt 5-10 mp-cel van aláírva.. biztos a show részeMental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
Nem a legbiztosabb forrás, maradjunk annyiban.baas11 írta:De hivatalosan még meg sem tettük a 4. megagiga ajánlatunkat ?! ( ezért nem tudták még rejectálni )
https://twitter.com/GuillemBalague" target="_blank
Szerintem is..visca el barca írta:ezek a B opciók ilyenkor szerintem már csak újságírói kitalációk. vagy coutinho jön vagy senki. a töltelék meg nagyon nem izgat h megy vagy marad, ha valverdének nem kellenek, nem fogja őket játszatni és kész