Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bajnoki címre nagyon sokáig nem lesz esélyes. Évek óta a tavalyi 4. helyük volt a legnagyobb siker, ami így is necces volt. Azt hiszem egy ponttal előzték meg az ágyúsokat. Azért nem volt az olyan összekaparás. Nagyon tehetséges fiatal játékos volt, akit aprópénzért vettek meg. És ez a hála is két oldalú. A Pool is segített neki, ő legalább annyival hozzájárult a csapat sikeréhez.markionni írta:Neymar is elvagyodott, ezt meg se realizalta a vezetoseg es valoszinuleg 221 millaert se engedtetek volna el. Akkor ti is kiscsapat vagytok?
Ezek kokemeny profik akik mar ilyen szintre jutottak es ennyit ernek. Nem lesz motivalatlan egy bajnoki cimre eselyes, latvanyos jatekot hozo epulo csapatban ahol valszeg fenyesre csiszoltak a valagat minden nap. A Pool kaparta ossze amikor mar sokan lemondtak rola, asszem nem alaptalan a ragaszkodasuk hozza. De aztan lehet csak nekem nem lenne pofam transzferert konyorogni azoknak akik mindent megadtak nekem. Az termeszetesen megint mas tortenet ha a ket klub magatol megegyezik, de ez a halatlansag ami jellemzi a mai jatekosokat az vicc. Legyen akar Modric, Coutinho vagy Dembele.
Azért nem adjuk el nekik, mert a PSG-be megy.visca el barca írta:FC Barcelona have rejected an offer from Juventus for André Gomes. [marca]
ez kb a 124. ilyen hír a nyáron, de gondoltam megosztom
Azért a pár forduló alatt még nem kellene elkiabálni a Pool mennyire bajnok esélyes, szerintem még mindig nem lesz az.markionni írta:... de ez a halatlansag ami jellemzi a mai jatekosokat az vicc. Legyen akar Modric, Coutinho vagy Dembele.
Már hosszabbított 2022-ig, viszont olyan szerződést kötött, hogy idén 200 millió euró, jövőre viszont 100 millió euró a kivásárlási ára. Cserébe, hogy maradt ezt ki tudta bulizni. A hírek szerint EV jövőre akarja is őt.Chino írta: Griezmann fél lábbal a MU-ban volt, csak amiatt maradt még, mert az ATMA nem igazolhat. Azt is el tudom képzelni, hogy télen hosszabbít egy-két évet, hogy mégse ingyen vigyék. Ha megy is majd, minden valószínűség szerint a MU lesz. Biztos odanyomnak alá egy 15-20 millás szerződést, van pénzük rá.
Hálátlanság, de csak egy karrierje van egy focistának, az is 10-15 év alatt véget ér. Ugyanez elmondható Neymar esetében is: nem akart még 4-5 évet várni a rövid pályafutásából arra, hogy Messi visszavonulásával ő lehessen a Jani, így a döntését meg lehet érteni.markionni írta:...
a spanyol piac péntek éjfélkor, az angol piac csütörtök éjfélkor zár. eladni még tudnak később is (lásd paula) venni viszont nem. szóval holnap 23:59-kor minden kiderül. ha holnap estig nem jelentik be, akkor 99.999999%, hogy nem jön.S.Agüero írta:Lehetne egy új szavazás, hogy jön-e Coutinho.A cikk szerint holnap éjfélig lehet igazolni, viszont a transfermarkt szerint péntek 23:59-kor zárul Spanyolországban az átigazolási piac. Most akkor hogy van ez?
Griezmann fél lábbal a MU-ban volt, csak amiatt maradt még, mert az ATMA nem igazolhat. Azt is el tudom képzelni, hogy télen hosszabbít egy-két évet, hogy mégse ingyen vigyék. Ha megy is majd, minden valószínűség szerint a MU lesz. Biztos odanyomnak alá egy 15-20 millás szerződést, van pénzük rá.baas11 írta:Szerintem is..visca el barca írta:ezek a B opciók ilyenkor szerintem már csak újságírói kitalációk. vagy coutinho jön vagy senki. a töltelék meg nagyon nem izgat h megy vagy marad, ha valverdének nem kellenek, nem fogja őket játszatni és kész
Griezman: idén biztosan nem megy sehova
Dybala: Őt eltudnám fogadni Coutinho helyett, bár okozna némi kavart a ballába...de a realitása 08.30-án kb 0%
Lemar: ??? Ő a Poolnak kell tudtommal
ebben mondjuk nem hazudott, mert a tegnaphoz képest tuti okosabbak vagyunk, mert a birtokunkba került a keddi tudás isCestus írta:Azt ígérte Fernández pár napja, hogy szerdán már okosabbak leszünk, kíváncsian várom a fejleményeket.
na de melyik szerdán ?Cestus írta:Azt ígérte Fernández pár napja, hogy szerdán már okosabbak leszünk, kíváncsian várom a fejleményeket.
visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
A Coutinho ügyben ezt így már nem lehet ráhúzni a vezetőségre, ha elmennének akár 160M €-ig is akkor ez az üzlet már nem a mi vezetőségünkön múlik.Mental_Theo írta:...
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Nekem szimpatikus csapat volt eddig a Liverpool és Klopp is, de ha tényleg így viselkednek és nem akarják elengedni, akkor az nem nagy csapatra vall, és nagyot csalódtam bennük..visca el barca írta:azt mondjuk továbbra se értem, ha coutinho ennyire menni akar (ez azért csak igaz, annyi hír volt már róla) mi a francnak marasztalják. 2x áron eladhatnának egy játékost, aki bár ott marad, cserébe totál motiválatlan lesz, jövőre meg lehet fele ennyit se kapnak érte. mert ha még 50-60 milliós ajánlatokat dobálnának vissza vhol megérteném, de hogy 160 milliót nem képesek elfogadni egy olyan játékosért, aki a felét se éri érthetetlen...
Az utolsóra tippelnék. A mi esetünkben ugye volt már több hivatalos ajánlat is amit visszadobtak,más pedig tudtommal nem is jelentkezett be Coutinhoért.Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
vagy mert annyira birkák mint a Barca vezetése, hogy még ekkor sem tudnak megállapodni ?
Vagy azért, mert látják hogy mennyire megvezethetőek Bartoék, és így akarják megtartani Coutinhot..Mental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
-Miért időzítik az ajánlattételt és a hivatalos megkeresést az utolsó percre? Nagyon nagy a rizikója.
Esetleg azért, mert így más nem tud rálicitálni?
Esetleg a klubbok várnak, hátha valaki ad többet 1-1 játékosért? Erre látok a legnagyobb esélyt)
ezt én sem nagyon értem. más sportra is jellemző, baseball draftnál pl állítom az a szerződések 90%-a(!) a határidő előtt 5-10 mp-cel van aláírva.. biztos a show részeMental_Theo írta:Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy az átigazolási határidő utolsó pillanatában vált klubbot valaki?
Nem a legbiztosabb forrás, maradjunk annyiban.baas11 írta:De hivatalosan még meg sem tettük a 4. megagiga ajánlatunkat ?! ( ezért nem tudták még rejectálni )
https://twitter.com/GuillemBalague" target="_blank