baas11 írta:visca el barca írta:ezek a B opciók ilyenkor szerintem már csak újságírói kitalációk. vagy coutinho jön vagy senki. a töltelék meg nagyon nem izgat h megy vagy marad, ha valverdének nem kellenek, nem fogja őket játszatni és kész
Szerintem is..
Griezman: idén biztosan nem megy sehova
Dybala: Őt eltudnám fogadni Coutinho helyett, bár okozna némi kavart a ballába...de a realitása 08.30-án kb 0%
Lemar: ??? Ő a Poolnak kell tudtommal
Griezmann fél lábbal a MU-ban volt, csak amiatt maradt még, mert az ATMA nem igazolhat. Azt is el tudom képzelni, hogy télen hosszabbít egy-két évet, hogy mégse ingyen vigyék. Ha megy is majd, minden valószínűség szerint a MU lesz. Biztos odanyomnak alá egy 15-20 millás szerződést, van pénzük rá.
Dybala meg Messi egyszerre nem tudna érvényesülni. Kioltanák egymást. Ő is a csatár mögött érzi legjobban magát és mögéjük pedig két nagyon masszív ember kellene. Nekünk egy középpályásra lenne szükségünk.
Lemar szintén zenész. Az ő posztjára érkezett Dembelé. Miért kellene még egy szélső?
Mondjuk érdekes a Pool. Sokáig szóba sem álltak velünk, mostanság, ha minden igaz a pénzen megy a vita és Cotinho hivatalosan is beadta a kérelmét, hogy engedjék el és hirtelen komoly vásárlásba kezdenek, mondjuk nem tudom anyagilag mennyit engedhetnek meg maguknak.
Bár lehet, hogy csak nem verték nagy dobra.