Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
a ma reggeli millió hírből kb ez az egy ami szemet szúrt
Juventus have rejected an offer worth €160m for Paulo Dybala (€115m + €45m in variables). [corriere dello sport]
amúgy nem izguljatok én is azon a véleményen vagyok mint palesz, ha vhogy össze is kaparjuk coutinhot, csak holnap lesz bejelentve.
Juventus have rejected an offer worth €160m for Paulo Dybala (€115m + €45m in variables). [corriere dello sport]
amúgy nem izguljatok én is azon a véleményen vagyok mint palesz, ha vhogy össze is kaparjuk coutinhot, csak holnap lesz bejelentve.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- neobarca
- Director del Fútbol
Én már nem izgulok. Konkrétan belefáradtam ebbe a nyári herce hurcába. Nem élem bele magam semmibe. Bízom benne, hogy jön még 1 valaki és mennek többen. De nem fogom percenként bújni az oldalakat. Majd reggel felcsapom a netet és sírok vagy nevetek.

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Orvosok ott is vannak, volt már nem egy példa rá hogy máshol volt az orvosi meg a szerződés aláírás mint a csapat otthonaNero. írta:Én nem számítok semmire, főleg hogy Coutinho a világ másik felében van

Ez így azért érdekes lenne hogy Marlon elment:
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... responsive" target="_blank
Gyorsan megvennénk adott esetben Martínez-t? Én örülnék neki mert úgy is sérült lesz, tudja jól mindenki... (https://www.transfermarkt.co.uk/thomas- ... eler/15904" target="_blank)
szerk: Lol, most nézem hogy augusztusban is sérült volt
94:39 6 - 1
Sajnos kell egy haver a lelátóra Ardának meg Gomesnek.Normandia írta:Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.Cestus írta:BarcafanTomee írta: Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én még azért hiszek benne, de holnapnál előbb semmiképp se hiszem, hogy bejelentik. Elsején startol a bizalmatlansági, Bartoék meg nem hülyék, tuti megpróbálják valamivel elvonni róla a figyelmet, és mivel lehet jobban, mint egy bomba igazolással..pezZy írta:Érdekelne a véleményetek- szerintetek jön Coutinho?
Szerintám már nem jön.
Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.BarcafanTomee írta:Denis Suarezt vinné a Napoli, 30-at sem sajnálna érte. De ő szerintem maradni fog, számít rá Valverde, pláne ha nem jön senki.
"It is what it is."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Denis Suarezt vinné a Napoli, 30-at sem sajnálna érte. De ő szerintem maradni fog, számít rá Valverde, pláne ha nem jön senki.
Szegény Mahrez, senki nem szólt neki, hogy arsenal gyengébb jóval mond a leicesterCestus írta:https://twitter.com/UltraAutistic/statu ... 4571053056
Itt vannak a jól értesült nímandok Mahrezzel kapcsolatos hírei.

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Érdekelne a véleményetek- szerintetek jön Coutinho?
Szerintám már nem jön.
Szerintám már nem jön.

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Franciázunk? franciázunk?
https://twitter.com/UltraAutistic/statu ... 4571053056" target="_blank

"It is what it is."
az hogy Coutinho Neymarral együtt van szintén ellenünk szóló momentum lehet....amúgy én is marha kíváncsi vagyok mi
jön ki ebből

Tökön szúrom magam, ha veszünk 30-40 millióért még egy Gomest vagy Paulinhot.lics írta:http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... oz-2589361. Jön az erősítés nyugodjon le mindenki.
Valami fiatalunk a B-ből.recrea írta:Ki a tököm az a Lee?
Azért mindent elmond erről a nyárról, hogy az átigazolási időszak utolsó előtti napján olyan címlap jelenik meg, amelyiknek max. az ablak első pár napján lenne létjogosultsága.

"It is what it is."
http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... oz-2589361" target="_blank. Jön az erősítés nyugodjon le mindenki. 

Ki a tököm az a Lee?Cestus írta:https://pbs.twimg.com/media/DIhS3swWAAAEVdA.jpg" target="_blankpalesz77 írta:Kis naivak, azt hiszitek, hogy holnap nem lesz még egész nap telefosva a sajtó az átigazolási híreinkkel?

https://pbs.twimg.com/media/DIhS3swWAAAEVdA.jpg" target="_blankpalesz77 írta:Kis naivak, azt hiszitek, hogy holnap nem lesz még egész nap telefosva a sajtó az átigazolási híreinkkel?

"It is what it is."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kis naivak, azt hiszitek, hogy holnap nem lesz még egész nap telefosva a sajtó az átigazolási híreinkkel? 
Pool amúgy Lemar mellett - akinek 100 millió az ára, kíváncsi vagyok így is megérné-e annyira sokak szerint - Van Dijkre is rárepülnek a végén elméletileg. Érdekes, hogy a végéig vártak ezzel, nekem van egy tippem, hogy melyik pénzt költik..

Pool amúgy Lemar mellett - akinek 100 millió az ára, kíváncsi vagyok így is megérné-e annyira sokak szerint - Van Dijkre is rárepülnek a végén elméletileg. Érdekes, hogy a végéig vártak ezzel, nekem van egy tippem, hogy melyik pénzt költik..
Eddig se a mennyiséggel volt gond, hanem a minőséggel.Kovbal88 írta: Van annyi középpályásunk, hogy igazából, már nincs is rá szükség.
- Subinho
- Director del Fútbol
Coutinhoban nagyon bíztam, de nem fog ő már jönni. Vagy nem jön senki, vagy elkezd kapkodni a vezetés és hozunk utolsó nap ilyen Gomes félét 80-ért... Vagy még rosszabb, Di Mariska. Azért az az ember összehasonlíthatatlan egy ilyen Seri féle imádom a klubot emberrel.
Én nem számítok semmire, főleg hogy Coutinho a világ másik felében van, de nem akarom lelőni a pozitív hangulatot.Alexandro írta:Eljött az ítélet napja...![]()
![]()
kíváncsian várom mi lesz ma...
![]()
![]()
Örülni fogok, hogy végre lezárul ez az átkozott átigazolási szezon. 10es skálán egy szép nullást érdemel a klub az idei nyári ámokfutásért, a katalán sajtó mindennapos hazudozása meg hányingerkeltő volt már.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Eljött az ítélet napja...
kíváncsian várom mi lesz ma...

Én meg ezek után nem hoznám Coutinho-t maradjon rajtuk, meggondolnák, hogy kivel szórakozzanak. Van annyi középpályásunk, hogy igazából, már nincs is rá szükség.S.Agüero írta:Ha mindkettő megy, akkor jönni fog, ha csak az egyik, akkor szerintem nem.lics írta:Kiváncsi leszek, ha igazak a hírek és Chamberlein meg Lemar is megy a liverpoolba ami holnap kifog derülni,akkor tuti elengedik Coutinhot.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha mindkettő megy, akkor jönni fog, ha csak az egyik, akkor szerintem nem.lics írta:Kiváncsi leszek, ha igazak a hírek és Chamberlein meg Lemar is megy a liverpoolba ami holnap kifog derülni,akkor tuti elengedik Coutinhot.
Kiváncsi leszek, ha igazak a hírek és Chamberlein meg Lemar is megy a liverpoolba ami holnap kifog derülni,akkor tuti elengedik Coutinhot.