Már írták alattad, és a Juve el is utasította élből az ajánlatot.Res írta:Eszerint:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,futb ... ktt,100080
Dybaláért 160 millát ajánlottuk.
Neki nagyon örülnéééék.![]()
![]()
Barca Igazolások
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Eszerint:
Neki nagyon örülnéééék.

Neki nagyon örülnéééék.

- Chino
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy befejeződne a pénzmosás, nem kellene folyamatosan bíróságra menni és lecsukni a fél vezetőséget, a Masiara is több figyelmet fordítani stb.zknym írta:Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?
De a Coutinho és Dembelé üzlet is másként alakulhatott volna, ki tudja mennyire dilettáns módon tárgyaltak!
De a tölteléket is lehet, hogy eladta volna, még ha nem is magas áron. Így csak szívják el a pénzt a semmiért. Ha elmennének kölcsönbe és mi állnánk a fizujukat/egy részét is jobb lenne, mert úgy max. ingyen tudunk valakit eladni, vagy tizedáron, ha egy szezont végigpadozik/lelátózik.
Rengeteg összetevőből áll egy ilyen váltás.
Forca Barca!!!!
Esetleg Messi nem megy el a következő nyáron ingyen? Mondjuk nem lenne nagy érvágás, de azért nem ártana ha maradnazknym írta:Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?

94:39 6 - 1
A probléma az, hogy még a magunk fajta amatőrök is látják, hogy a Barca legfelsőbb vezetése szintjén súlyos problémák vannak. Esztelenül igazolnak, az új játékosok nem vállnak be, tele vagyunk adócsalási ügyekkel, bizalmatlansági indítványokkal, polgári peres eljárásokkal, korrupciógyanús ügyekkel stb.zknym írta:Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?
Tapintható a feszültség már a játékosok és a felső vezetés között is, ami teljesen nonszensz. (ld. Alves, Neymar, Piqué, vagy akár a visszafogottabb Iniesta egyes nyilatkozatait).
Az utánpótlás nevelés ami anno a csapat legnagyobb fegyvere volt gyengélkedik. Helyette elkezdtük a többi nagy klub igazolós játékait játszani és azt sem csináljuk jól.
Persze rögtön nem változik meg a dolog egy új vezetőséggel, de már most sejthető, hogy ez az irány nem vezet semmi jóra, ezért - még talán időben - változtatni kellene.
- Gergolino
- Jugador del Barça
Nagyrészt Josep María Minguellanak köszönhetjük, hogy Messi nálunk játszik.visca el barca írta:egy újabb nímand aki (nem tudom mikori az interjú), pont a legjobbkor jött fel köpködni.
Szerintem már csak ezért is több tiszteletet érdemelne...

Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
+1neobarca írta:Én már nem izgulok. Konkrétan belefáradtam ebbe a nyári herce hurcába. Nem élem bele magam semmibe. Bízom benne, hogy jön még 1 valaki és mennek többen. De nem fogom percenként bújni az oldalakat. Majd reggel felcsapom a netet és sírok vagy nevetek.![]()
A nap legjobb hozadéka, hogy végre befejeződik ez a kabaré
Csak is Puyol
- visca el barca
- Presidente del Barça
azé' a főoldalon anyázó fickótól megkérdeztem, volna, hogy mégis kikre költötte volna el a pénzt ha szerinte demebele meg coutinho is egy nulla. akkor ezek szerint neymar is az volt.
egy újabb nímand aki (nem tudom mikori az interjú), pont a legjobbkor jött fel köpködni.
egy újabb nímand aki (nem tudom mikori az interjú), pont a legjobbkor jött fel köpködni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- davi10
- Llegenda del Barça
Akkor meg vagyunk mentve!Tromort77 írta:
BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.
Bartomeu is leading the negotiations with Liverpool for Philippe Coutinho. [cat radio]
Már én is vártam ezt a bejelentést, hogy az elnökúr személyesen intézi el a piszkos munkát

Gondolom Ő is érzi, hogy ha ez nincs meg akkor neki reszeltek (hacsak nem ken meg mindenkit a szavazók közül)

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Az eladásokat is irányíthatná igazán. Nagyon kétségbeesett tőle, kell egy nagy név bármi áron hogy attól megnyugodjon a nép. Remélem eltakarodnak a búsba szeptemberbenTromort77 írta:BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.
Bartomeu is leading the negotiations with Liverpool for Philippe Coutinho. [cat radio]
Akkor már csak néhány óra..Tromort77 írta:BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.Sinya22 írta:Amíg Bartomeu nem ül gépre,és nem megy személyen tárgyalni,addig nem lesz meg Coutinho..

BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.Sinya22 írta:Amíg Bartomeu nem ül gépre,és nem megy személyen tárgyalni,addig nem lesz meg Coutinho..

- Chino
- Llegenda del Barça
Bob_Marley írta:Lemar mindenhol játszik, s hat tüdeje van. Azt mondom, most a franciákkal nem lehet nagyon mellélőni.
Hát nem lenne olcsóbb szerintem, mint Dembelé, max. egy kicsivel, de inkább 3 betűs lenne. A Monaco eléggé kiárulta az embereit. Bakayoko, Mendy, Mbappé, emellé ha még elmenne Lemar is az utolsó pillanatban csúnya összeg lenne.
Mondjuk szerintem Tielemans-al szerintem nagyot fogtak. El tudtam volna képzelni itt, ha nem lenne ennyi sallang. Be lehetett volna építeni, 1-2 év múlva baromi keresett játékos lesz szerintem.
Arra mondjuk nagyon kíváncsi lennék ez a 160 milliós ajánlat hogyan állt volna össze. Gondolom olyan 50 millió bónusz.
Aztán lehet, hogy az új elnökség gondol egyet, vagy Bartoék biztosítani akarják magukat egy előrehozoptt választásig aztán majd télen jön Coutinho. A Bl-ben ugyan nem játszhat, de ez még csökkenti az árát.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2017.08.31. 10:05:43-kor.
Forca Barca!!!!
Amíg Bartomeu nem ül gépre,és nem megy személyen tárgyalni,addig nem lesz meg Coutinho.. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
a ma reggeli millió hírből kb ez az egy ami szemet szúrt
Juventus have rejected an offer worth €160m for Paulo Dybala (€115m + €45m in variables). [corriere dello sport]
amúgy nem izguljatok én is azon a véleményen vagyok mint palesz, ha vhogy össze is kaparjuk coutinhot, csak holnap lesz bejelentve.
Juventus have rejected an offer worth €160m for Paulo Dybala (€115m + €45m in variables). [corriere dello sport]
amúgy nem izguljatok én is azon a véleményen vagyok mint palesz, ha vhogy össze is kaparjuk coutinhot, csak holnap lesz bejelentve.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- neobarca
- Director del Fútbol
Én már nem izgulok. Konkrétan belefáradtam ebbe a nyári herce hurcába. Nem élem bele magam semmibe. Bízom benne, hogy jön még 1 valaki és mennek többen. De nem fogom percenként bújni az oldalakat. Majd reggel felcsapom a netet és sírok vagy nevetek.

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Orvosok ott is vannak, volt már nem egy példa rá hogy máshol volt az orvosi meg a szerződés aláírás mint a csapat otthonaNero. írta:Én nem számítok semmire, főleg hogy Coutinho a világ másik felében van

Ez így azért érdekes lenne hogy Marlon elment:
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... responsive" target="_blank
Gyorsan megvennénk adott esetben Martínez-t? Én örülnék neki mert úgy is sérült lesz, tudja jól mindenki... (https://www.transfermarkt.co.uk/thomas- ... eler/15904" target="_blank)
szerk: Lol, most nézem hogy augusztusban is sérült volt
Sajnos kell egy haver a lelátóra Ardának meg Gomesnek.Normandia írta:Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.Cestus írta:BarcafanTomee írta: Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én még azért hiszek benne, de holnapnál előbb semmiképp se hiszem, hogy bejelentik. Elsején startol a bizalmatlansági, Bartoék meg nem hülyék, tuti megpróbálják valamivel elvonni róla a figyelmet, és mivel lehet jobban, mint egy bomba igazolással..pezZy írta:Érdekelne a véleményetek- szerintetek jön Coutinho?
Szerintám már nem jön.
Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.BarcafanTomee írta:Denis Suarezt vinné a Napoli, 30-at sem sajnálna érte. De ő szerintem maradni fog, számít rá Valverde, pláne ha nem jön senki.
"It is what it is."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Denis Suarezt vinné a Napoli, 30-at sem sajnálna érte. De ő szerintem maradni fog, számít rá Valverde, pláne ha nem jön senki.
Szegény Mahrez, senki nem szólt neki, hogy arsenal gyengébb jóval mond a leicesterCestus írta:https://twitter.com/UltraAutistic/statu ... 4571053056
Itt vannak a jól értesült nímandok Mahrezzel kapcsolatos hírei.

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Érdekelne a véleményetek- szerintetek jön Coutinho?
Szerintám már nem jön.
Szerintám már nem jön.

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!