mar latom magam elott ahogy Coutinho terdel a fax elott es imadkozik hogy erjen oda idoben hozza es ala tudja irni a szerzodest 23:59kor, aztan kiderul hogy kifogyott a toll es mire talalnak masikat, az ora meguti az ejfelt es pont lemaradtunk

egy sör nekem is befigyel este az általad írt két okok valamelyike miattSinya22 írta:Na én megyek is,és hozom a sört. Már csak pár óra.
Ha jön Coutinho azért,ha nem akkor azért, mert megtudjuk venni Di Mariat négyszer
Mascherano írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 9&oh=c1438 ... e=5A2BFE43
Mahrez és az újságírás margojára...
Lehet az Espanyolba tart..randomguy írta:Riyad Mahrez has just landed in Barcelona. [@ed_aarons via @SaraMenai]
jaja, meg szerinte Neymar is maradt nálunk.Cestus írta:Én ettől csak méginkább beleélem magamPrimitive írta:Guillem BalagueVerified account @GuillemBalague 2m2 minutes ago
More
Coutinho will NOT be sold this transfer window. The message from Liverpool still loud and clear
Mielőtt beleélnetek magatokatEz a Gijjemballag Paco Barcába való igazolását is a végsőkig tagadta.
Én ettől csak méginkább beleélem magamPrimitive írta:Guillem BalagueVerified account @GuillemBalague 2m2 minutes ago
More
Coutinho will NOT be sold this transfer window. The message from Liverpool still loud and clear
Mielőtt beleélnetek magatokat
rosszabbTobias88 írta:a the sun olyan mint a blikk tudtommal...
Most akkor 138 millió font ? :O
Rávágnám, hogy kamulap, de Paulinho érkezését is valami hasonszőrű újság hozta le kora délután, aztán a találgatás pár óra alatt valósággá vált. Remélem, így lesz most is.
Okfejtésünket most némiképp meg is erősítette pár forrás:Gaboo írta:Jó a gondolatmenet, én is hasonlóan vélekedem.
gomes úgysem megy el, látod h egész nyáron jöttek érte az ajánlatok, de itt tartották. a török meg egyértelműen arra játszik h maradjon és nulla munkával is kapja a nagy lóvét.palesz77 írta:Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzniBár Munirról már olvastam 1 cikket ma, a másik kettőről viszont semmit.
Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzni