Barca Igazolások
Nem értem, hova akarunk mi Coutinhon felül még egy szélsőt is. Eddig Di María volt, most Mahrez. Beteszi Valverde Coutinhot és Messit kkp-nek, előttük meg 3 támadó, vagy mi?
Semmi értelme ennyi támadót venni, a maradék pénzből egy belső védő kell még.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Mascherano írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 9&oh=c1438 ... e=5A2BFE43
Mahrez és az újságírás margojára...

ez jól összefoglalja a jelenlegi médiát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lehet az Espanyolba tart..randomguy írta:Riyad Mahrez has just landed in Barcelona. [@ed_aarons via @SaraMenai]

James PearceHitelesített felhasználó @JamesPearceEcho 7 p7 perccel ezelőtt
Coutinho situation unchanged. #LFC adamant (as they have been all summer) that he's staying put.
- Mascherano
- Jugador del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A2BFE43" target="_blank
Més que un club !
Jon jon.
) ha nem akkor kapja be az egesz liverpool. De szerintem nem olyan hulyek h most ne adjak el ennyiert thx for neymar... jovore lejar a szerzodes nem fogja alairni es ingyen mehet amerre lat 160 millabol meg boldog boldogtalant megvehetnek...

Ha nem jön Coutinho nem gond, csak akkor kapja már meg Valverde a védőt akit kért. Legalább akkor lesz 4 középhátvédünk, nem csak ~3.2 (rendelkezésre állás alapján)
Ez a Guillem Balague amúgy ki a f* hogy mindig az ő twitterét írja be valaki?
Ez a Guillem Balague amúgy ki a f* hogy mindig az ő twitterét írja be valaki?
94:39 6 - 1
- Messithebest
- Director del Fútbol
jaja, meg szerinte Neymar is maradt nálunk.Cestus írta:Én ettől csak méginkább beleélem magamPrimitive írta:Guillem BalagueVerified account @GuillemBalague 2m2 minutes ago
More
Coutinho will NOT be sold this transfer window. The message from Liverpool still loud and clear
Mielőtt beleélnetek magatokatEz a Gijjemballag Paco Barcába való igazolását is a végsőkig tagadta.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Na én megyek is,és hozom a sört. Már csak pár óra.
Ha jön Coutinho azért,ha nem akkor azért, mert megtudjuk venni Di Mariat négyszer
Ha jön Coutinho azért,ha nem akkor azért, mert megtudjuk venni Di Mariat négyszer

Én ettől csak méginkább beleélem magamPrimitive írta:Guillem BalagueVerified account @GuillemBalague 2m2 minutes ago
More
Coutinho will NOT be sold this transfer window. The message from Liverpool still loud and clear
Mielőtt beleélnetek magatokat

"It is what it is."
- Primitive
- Entrenador del Barça
Guillem BalagueVerified account @GuillemBalague 2m2 minutes ago
More
More
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- visca el barca
- Presidente del Barça
rosszabbTobias88 írta:a the sun olyan mint a blikk tudtommal...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

a the sun olyan mint a blikk tudtommal... 

- visca el barca
- Presidente del Barça
Coutinho will be announced today at 20:00 CET. [the sun]

szerk: látom vótmá, de kivettem a lényeget

szerk: látom vótmá, de kivettem a lényeget

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.31. 13:50:21-kor.

Most akkor 138 millió font ? :O
Itt is azt írják h megvan:
Barca get their man in £138m deal - claim
12:35: There’s major claims that Philippe Coutinho is heading to Barcelona in stunning £138m deal.
The Sun claim Liverpool’s talented playmaker will join Barcelona, and the announcement will be made a 7pm tonight.
After three unsuccessful bids, it’s believed Jurgen Klopp’s side have finally accepted a £138million bid from the Catalan giants.
Barca get their man in £138m deal - claim
12:35: There’s major claims that Philippe Coutinho is heading to Barcelona in stunning £138m deal.
The Sun claim Liverpool’s talented playmaker will join Barcelona, and the announcement will be made a 7pm tonight.
After three unsuccessful bids, it’s believed Jurgen Klopp’s side have finally accepted a £138million bid from the Catalan giants.
Rávágnám, hogy kamulap, de Paulinho érkezését is valami hasonszőrű újság hozta le kora délután, aztán a találgatás pár óra alatt valósággá vált. Remélem, így lesz most is.
"It is what it is."
Persze azért jó lenne ha korán meglenne Coutinho, nem kellene az utolsó órákra hagyni mert a végén úgy járunk mint Madrid De Gea-val (mondjuk ők jól jártak). Mi várunk a Pool-ra, a Pool a Monaco-ra, a Monaco a ...
Pillanatok alatt lepereg az a pár óra
Pillanatok alatt lepereg az a pár óra
Okfejtésünket most némiképp meg is erősítette pár forrás:Gaboo írta:Jó a gondolatmenet, én is hasonlóan vélekedem.
https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 2397978624" target="_blank
https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 5182913536" target="_blank
"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
gomes úgysem megy el, látod h egész nyáron jöttek érte az ajánlatok, de itt tartották. a török meg egyértelműen arra játszik h maradjon és nulla munkával is kapja a nagy lóvét.palesz77 írta:Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzniBár Munirról már olvastam 1 cikket ma, a másik kettőről viszont semmit.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzni

Ilyet találtam.vinszentvega írta:Most látom, hogy a profilképen nincs ott már Coutinho. Kicserélték a régi képet.(vagy ez volt régebben is?) nem emlékszem.
Aztán kitudja, de tényleg gyanús, hogy nincs ott Coutinho a borítóképen.
"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
kb én is ezt írtam, mese habbal az egész.Andris írta:Szerintem a nagy resze kamu vagy ferdites, a cel szentesiti az eszkozt. Nyilvanvaloan o is a bizalmatlansagi inditvany nagy tamogatoja, es most mond mindent, amit mondania kell. Ez az elso amiert igazan bizok Coutinho leigazolasaban, mert o most ezt ennyire lehuzta, szerintem ugy erzi, hogy meg fogjuk szerezni.
coutinhot meg nem hinném h már lezsírozták volna, egy ekkora kaliberű üzletet nem lehet titokban tartani. ilyen esetekben mindig előkerül vmi jól értesült emberke, vagy egy hülye ismerős aki kiírja az instára, hogy good luck.

Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzni 
Lecserélték a képet a 4-0ás siker miatt ahol Coutinho nem játszott, ne olvass ki belőle többet

Lecserélték a képet a 4-0ás siker miatt ahol Coutinho nem játszott, ne olvass ki belőle többet