szerk: látom vótmá, de kivettem a lényeget

Most akkor 138 millió font ? :O
Rávágnám, hogy kamulap, de Paulinho érkezését is valami hasonszőrű újság hozta le kora délután, aztán a találgatás pár óra alatt valósággá vált. Remélem, így lesz most is.
Okfejtésünket most némiképp meg is erősítette pár forrás:Gaboo írta:Jó a gondolatmenet, én is hasonlóan vélekedem.
gomes úgysem megy el, látod h egész nyáron jöttek érte az ajánlatok, de itt tartották. a török meg egyértelműen arra játszik h maradjon és nulla munkával is kapja a nagy lóvét.palesz77 írta:Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzniBár Munirról már olvastam 1 cikket ma, a másik kettőről viszont semmit.
Akkor lehet Munir, Rafinha és Gomes is oda mennek, mert nagyon nincs hír egyikük távozásáról se, pedig elvileg menniük kéne..Tobias88 írta:Fontos hogy Törökországban csak 8án zárul a piac, szóval Arda-t akár még szeptemberben is lepasszolhatjuk oda (akár kölcsönbe), csak meg kell róla győzni
Ilyet találtam.vinszentvega írta:Most látom, hogy a profilképen nincs ott már Coutinho. Kicserélték a régi képet.(vagy ez volt régebben is?) nem emlékszem.
kb én is ezt írtam, mese habbal az egész.Andris írta:Szerintem a nagy resze kamu vagy ferdites, a cel szentesiti az eszkozt. Nyilvanvaloan o is a bizalmatlansagi inditvany nagy tamogatoja, es most mond mindent, amit mondania kell. Ez az elso amiert igazan bizok Coutinho leigazolasaban, mert o most ezt ennyire lehuzta, szerintem ugy erzi, hogy meg fogjuk szerezni.
Most látom, hogy a profilképen nincs ott már Coutinho. Kicserélték a régi képet.(vagy ez volt régebben is?) nem emlékszem.Cestus írta:https://twitter.com/LFC/status/903210915176337408
Na, Oximoxi hivatalos a Poolnál. Az NSO-n láttam először, mik vannak.
És egy csöppet sem gyanús, hogy egy nappal szeptember 1. előtt hozakodik elő ezekkel, hagyjuk már.Subinho írta:Ez azért nagyon komoly cikk:
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20170831-a-bar" target="_blankça-majus-10-ota-tudja--hogy-neymar-elmegy/18299
Csak pislogok... Coutinho sztem jó lenne, ha jönne, de a többi nagyon durva...![]()
![]()
Szerintem a nagy resze kamu vagy ferdites, a cel szentesiti az eszkozt. Nyilvanvaloan o is a bizalmatlansagi inditvany nagy tamogatoja, es most mond mindent, amit mondania kell. Ez az elso amiert igazan bizok Coutinho leigazolasaban, mert o most ezt ennyire lehuzta, szerintem ugy erzi, hogy meg fogjuk szerezni.Subinho írta:Ez azért nagyon komoly cikk:
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20170831-a-bar" target="_blankça-majus-10-ota-tudja--hogy-neymar-elmegy/18299
Csak pislogok... Coutinho sztem jó lenne, ha jönne, de a többi nagyon durva...![]()
![]()
A félresikerült igazolásban teljesen igazad van, persze lehetene még ezt a tésztát nyújtani de nem fogom.skadi5 írta:néha már az is elég, hogy "ha nem hibázol, nincs mit kijavítani"zknym írta:Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?
mert ha anno nincsenek olyan igazolások, mint
vermaelen (19)
douglas(2)
vidal(17)
turan(34)
matyiőő (20)
gomes(35)
alcaser(30)
paulinho(40)
talán nem megy el (pláne nem ingyen, vagy 3 babszemért)néhány olyan meghatározó, vagy az újaknál semmivel sem rosszabb játékos, mint
pedro
alves
sanches
fabregas
bartra
neymar
és talán nem szivat meg minket a psg oda-vissza minden fronton, nem veszi át a példáját a liverpool, nem húz le a dortmund, talán nem fizetünk ki 150 milliót egy 20 éves gyerekre (akiről igazából csak annyit tudunk, hogy ügyes. nem cipelte hátán sem a dortmundot, sem a francia válogatottat semmilyen döntőig, amit aztán eldöntött mint pl annó Iniesta, vagy Zidane...) és ezt sajnos még nagyon sokáig lehetne sorolni....
Kizárt hogy jöjjön. A vezetőségnek nagy név kell hogy fel lehessen vele vágni. Ezért is akarják Di Maria-t és ezért nem kellett Draxler.lics írta:https://www.hatharom.com/2017/08/31/egy ... =eurobarca Mindenhol azvan, hogy jön Mahrez ez a 3. Cikk ami írja ha hiszitek ha nem ezt annyira éreztem egész nyáron, hogy a miénk lessz ezzel együtt lemondhatunk (szerintem) Coutinhorol.
Tény, hogy nevetséges az egész, de arról ne feledkezzünk meg, hogy elhozták Semedo-t, aki úgy néz ki végre megoldhatja a jobboldalt (már ha játszana is, és nem az a szerencsétlen Vidal rohangálna a pályán).Messithebest írta:én egy 1-est azért beadnék, Dembelé leigazolása miatt, de ez volt a nyár egyetlen pozitívumaNero. írta: Örülni fogok, hogy végre lezárul ez az átkozott átigazolási szezon. 10es skálán egy szép nullást érdemel a klub az idei nyári ámokfutásért, a katalán sajtó mindennapos hazudozása meg hányingerkeltő volt már.
Igazából nem is derülhetett ki.nagyatyesz írta:Na most akkor Mahrez lesz a "nyugtató" a csalódott szurkolóknak, ha nem jön a brazil???
Annyira őt nem ismerem, azt tudom, hogy kifejzetten jobb oldali támadó posztján használható. Ok, hogy Messit kivettük teljesen a jobb oldali támadó pozícióból, de csak engem zavar, hogy azt sem tudjuk milyen rendszerben játszunk majd???
Jó a gondolatmenet, én is hasonlóan vélekedem.Cestus írta:Első blikkre marha kockázatosnak tűnik, hogy arra várunk, hogy a Liverpool leigazolja a Coutinho-utódot. Mégis szerintem nem lenne ekkora csend a médiában, ha ez az üzlet nem lenne már lezsírozva. Bartomeuék már rég bepánikoltak volna, és a maradék pénzből vettek volna 8 André Gomest. A Coutinho-pénz már a Poolnál lehet, de a legszigorúbb titok övezi az egész ügyet, hogy az angolok minél alacsonyabb árakon tudjanak vásárolni.
Az is árulkodó valahogy, hogy az angol média valamelyik nap elszólta magát, hogy Coutinho-->Barca, miközben eddig kb. azt is tagadták, hogy az angolok tudnak a csapatunk létezéséről. Ugyanekkor a katalán média elkezdte az eddigi állításaik szöges ellentétét szajkózni: Coutinho nem igazán jön, a Liverpoollal minden nehéz, stb.