Ha nem kell kötelezően játszatni ezt a szépfiút, az már pontokat érhet a bajnokságban, mégha a középpályánkra semmilyen érdemi erősítés sem érkezik.visca el barca írta:Andre Gomes will join Tottenham Hotspur on a season-long loan with a potential obligation to buy for £40M. [daily mail]
jó lenne vmi komolyabb forrás, mert a bolt 7-ig van nyitva, akkor lemegyek egy sörért. bár gomes miatt lehet még az éjjel nappalit bevállalom ami 200 méterrel odébb van
Barca Igazolások
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Andre Gomes will join Tottenham Hotspur on a season-long loan with a potential obligation to buy for £40M. [daily mail]
jó lenne vmi komolyabb forrás, mert a bolt 7-ig van nyitva, akkor lemegyek egy sörért. bár gomes miatt lehet még az éjjel nappalit bevállalom ami 200 méterrel odébb van
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

wild írta:Douglas a Benficáé.
De még így is 25 játékosunk van, ahhoz hogy érkezzen valaki még távoznia is kell vkinek.
Zsír!!! Nincs többé duglász!
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Cserének jött, annak meg szerintem tökéletes voltLegendinho írta: Matyiő aztán top igazolás volt a javából2-3 szezon alatt volt neki 10-15 jó meccse, 25+ katasztrofális, a többin meg az elfogadhatót súrolta...
Bartónak meg grat! 3 éve kell 1 középpályás, és nem képesek ennyi idő alatt egy megfelelő embert hozni...
Persze, tudom! Gomes csúcs ár/érték arányban, meg nem dobálózunk a pénzel, aztán gazdaságilag minden király, meg nem kell spíler, jó lesz az ilyen Paulinho/Mahrez vonal is mert bennük is van potenciál
Kár, hogy én buta szurkoló, ha a Barcára gondolok az abszolút elit jut eszembe, és nem a 40 millás ár/érték Gomes...
Barto-t úgy kivágják egy ilyen nyár után, mint macskát...

Douglas a Benficáé.
De még így is 25 játékosunk van, ahhoz hogy érkezzen valaki még távoznia is kell vkinek.
- visca el barca
- Presidente del Barça
addigra majd megsérül megint.BarcafanTomee írta:Rafinha marad. Nem tudták eladni senkinek. Januárban újra próbálkoznak amikor már egészséges lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Rafinha marad. Nem tudták eladni senkinek. Januárban újra próbálkoznak amikor már egészséges lesz.
- Legendinho
- Jugador del Barça
Matyiő aztán top igazolás volt a javábólhajnesz írta:Mathieu.BFC írta: Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.![]()
Mind a La Ligában játszanak. A többihez közük nincs mondjuk.
Az más kérdés hogy nem a Barcelona-ban kellene ezt tenniük. Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?
Alba.

Bartónak meg grat! 3 éve kell 1 középpályás, és nem képesek ennyi idő alatt egy megfelelő embert hozni...
Persze, tudom! Gomes csúcs ár/érték arányban, meg nem dobálózunk a pénzel, aztán gazdaságilag minden király, meg nem kell spíler, jó lesz az ilyen Paulinho/Mahrez vonal is mert bennük is van potenciál

Kár, hogy én buta szurkoló, ha a Barcára gondolok az abszolút elit jut eszembe, és nem a 40 millás ár/érték Gomes...
Barto-t úgy kivágják egy ilyen nyár után, mint macskát...
Bartomeu, OUT NOW!
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk számomra elképzelhetetlen, hogy ilyen transzfereket egy nap alatt lepapírozzanak. sztem mi is azt csináltuk, hogy hetek alatt összehoztunk egy ajánlatot coutinhora, azóta ott van a papír és nekik már csak annyi a dolguk, hogy aláírják (vagy nem)palesz77 írta:BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Ha nem volt még elég fordulat..Mi szempontunkból jó lenne, remélem igaz, és megy Liverpoolba Lemar.

Amúgy ha Lemar nekünk is kell B-tervnek, és rajta áll vagy bukik a Coutinho-ügy is, egyszerű a képlet: az angoloknál ma zárul az ablak, így ők ma megpróbálhatják leigazolni. Ha nem jön nekik össze, Coutinho sem jön hozzánk, és Bartoék holnap leigazolhatják helyette Lemart, ha tényleg ezt akarják.
Bár az Arsenal mindebbe belekavarhat rendesen.
Bár az Arsenal mindebbe belekavarhat rendesen.
"It is what it is."
Te még mindig bizakodó vagy?palesz77 írta:BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Ha nem volt még elég fordulat..Mi szempontunkból jó lenne, remélem igaz, és megy Liverpoolba Lemar.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Ha nem volt még elég fordulat..

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Mathieu.BFC írta: Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.![]()
Mind a La Ligában játszanak. A többihez közük nincs mondjuk.
Az más kérdés hogy nem a Barcelona-ban kellene ezt tenniük. Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?
Alba.
Hiába...A bejelentések pénteken is megtörténhetnek...Tobias88 írta:Én majd 0:01kor felnézek hogy mi a helyzet mert ez már kezd paródiába fordulnivisca el barca írta:Tottenham Hotspur are closing in on the loan signing of midfielder André Gomes. [telegraph]

- visca el barca
- Presidente del Barça
holnap éjfélig igazolhatunkNero. írta:Ha nem jön/megy senki éjfélig akkor jövő nyaron zárva maradhat ez a topic?

Én majd 0:01kor felnézek hogy mi a helyzet mert ez már kezd paródiába fordulnivisca el barca írta:Tottenham Hotspur are closing in on the loan signing of midfielder André Gomes. [telegraph]

Mahrez is csak a csatlakozás miatt jött Barcelonába, megy tovább Londonba

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2017.08.31. 17:28:33-kor.
94:39 6 - 1
Ha nem jön/megy senki éjfélig akkor jövő nyaron zárva maradhat ez a topic?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Az Arsenal bejelentkezett Lemar-ért 92 millió fonttal. Elvileg el is fogadták. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Sanchez meg lelép a Citybe ha összejön ez az üzlet. (Másképp nem lenne ennyi pénzük.) Ugyanakkor eddig Lemar egyértelműen a Liverpool-ba akart menni. Ha a Liverpool is tesz egy ekkora ajánlatot akkor van esély Coutinho-ra, máskülönben meg nem hiszem. Tehát most a City vezetőségével kézen fogva lehet várni a híreket, hogy mi lesz Lemar sorsa.
Amúgy a Coutinho-ról szóló árak is nevetségesek, de ez meg plána ez.

Amúgy a Coutinho-ról szóló árak is nevetségesek, de ez meg plána ez.
Pajerot már hetekkel ezelőtt belőttem poénnak. : D Igaz tartok a dolog realitásától...
Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy ma még bejelentünk valami vadmarhaságot 50 millióért.
Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy ma még bejelentünk valami vadmarhaságot 50 millióért.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Mathieu-Gomes-Paco trió.. szerintem topigazolások voltakBFC írta:Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Én azt is el tudom képzelni, hogy az ADM-s hírek csak azért vannak bedobva, hogy Messit győzzék meg vele. Aztán a végén benyomják, hogy "hát bocs tesó, de nem engedték el".Cestus írta:Épp ez az, középpályás(ok) kell(enének). De a vezetőség ezt nem veszi vagy nem akarja észrevenni.MessiNeymarSuarez írta:Az ilyen Mahrez-féle igazolások akkor lennének okésak, ha a KP és a többi része a csapatnak remekül össze lenne rakva, de így olyan mintha omlana a torony alapzata, és mi erre reakcióként a tetejére veszünk plusz erősítést...

Középpálya meg frankón meg lett erősítve Paulinhoval, + Gomes megy. Jó lesz ez.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Tottenham Hotspur are closing in on the loan signing of midfielder André Gomes. [telegraph]

Jordi Alba volt még, aki egész jól bevált. 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.visca el barca írta: gomes, pauliho, parejo - mahrez, paco, arda
jól csengő névsor ez. mind kiváló játékos, ismerik a ligát, jó ár-érték arányuk van. és a kapcsolati tőkéről még nem is beszéltem. jó lesz, én nem féltem magunkat.