wild írta:Douglas a Benficáé.
De még így is 25 játékosunk van, ahhoz hogy érkezzen valaki még távoznia is kell vkinek.
Zsír!!! Nincs többé duglász!
wild írta:Douglas a Benficáé.
De még így is 25 játékosunk van, ahhoz hogy érkezzen valaki még távoznia is kell vkinek.
Cserének jött, annak meg szerintem tökéletes voltLegendinho írta: Matyiő aztán top igazolás volt a javából2-3 szezon alatt volt neki 10-15 jó meccse, 25+ katasztrofális, a többin meg az elfogadhatót súrolta...
Bartónak meg grat! 3 éve kell 1 középpályás, és nem képesek ennyi idő alatt egy megfelelő embert hozni...
Persze, tudom! Gomes csúcs ár/érték arányban, meg nem dobálózunk a pénzel, aztán gazdaságilag minden király, meg nem kell spíler, jó lesz az ilyen Paulinho/Mahrez vonal is mert bennük is van potenciál
Kár, hogy én buta szurkoló, ha a Barcára gondolok az abszolút elit jut eszembe, és nem a 40 millás ár/érték Gomes...
Barto-t úgy kivágják egy ilyen nyár után, mint macskát...
addigra majd megsérül megint.BarcafanTomee írta:Rafinha marad. Nem tudták eladni senkinek. Januárban újra próbálkoznak amikor már egészséges lesz.
Matyiő aztán top igazolás volt a javábólhajnesz írta:Mathieu.BFC írta: Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.![]()
Mind a La Ligában játszanak. A többihez közük nincs mondjuk.
Az más kérdés hogy nem a Barcelona-ban kellene ezt tenniük. Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?
Alba.
mondjuk számomra elképzelhetetlen, hogy ilyen transzfereket egy nap alatt lepapírozzanak. sztem mi is azt csináltuk, hogy hetek alatt összehoztunk egy ajánlatot coutinhora, azóta ott van a papír és nekik már csak annyi a dolguk, hogy aláírják (vagy nem)palesz77 írta:BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Ha nem volt még elég fordulat..Mi szempontunkból jó lenne, remélem igaz, és megy Liverpoolba Lemar.
Te még mindig bizakodó vagy?palesz77 írta:BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Ha nem volt még elég fordulat..Mi szempontunkból jó lenne, remélem igaz, és megy Liverpoolba Lemar.
BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]Tromort77 írta:...
Mathieu.BFC írta: Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.![]()
Mind a La Ligában játszanak. A többihez közük nincs mondjuk.
Az más kérdés hogy nem a Barcelona-ban kellene ezt tenniük. Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?
Hiába...A bejelentések pénteken is megtörténhetnek...Tobias88 írta:Én majd 0:01kor felnézek hogy mi a helyzet mert ez már kezd paródiába fordulnivisca el barca írta:Tottenham Hotspur are closing in on the loan signing of midfielder André Gomes. [telegraph]
holnap éjfélig igazolhatunkNero. írta:Ha nem jön/megy senki éjfélig akkor jövő nyaron zárva maradhat ez a topic?
Én majd 0:01kor felnézek hogy mi a helyzet mert ez már kezd paródiába fordulnivisca el barca írta:Tottenham Hotspur are closing in on the loan signing of midfielder André Gomes. [telegraph]
Mathieu-Gomes-Paco trió.. szerintem topigazolások voltakBFC írta:Egyébként most nézem, hogy ebből a négy emberből 3 Valencia-s volt vagy még most is az. Kérdés Villa-n kívül volt olyan igazolásunk a Valenciától ami be is vált ?
Én azt is el tudom képzelni, hogy az ADM-s hírek csak azért vannak bedobva, hogy Messit győzzék meg vele. Aztán a végén benyomják, hogy "hát bocs tesó, de nem engedték el".Cestus írta:Épp ez az, középpályás(ok) kell(enének). De a vezetőség ezt nem veszi vagy nem akarja észrevenni.MessiNeymarSuarez írta:Az ilyen Mahrez-féle igazolások akkor lennének okésak, ha a KP és a többi része a csapatnak remekül össze lenne rakva, de így olyan mintha omlana a torony alapzata, és mi erre reakcióként a tetejére veszünk plusz erősítést...
Végül is Paco,Gomes,Parejo és Arda ismerik a ligát.visca el barca írta: gomes, pauliho, parejo - mahrez, paco, arda
jól csengő névsor ez. mind kiváló játékos, ismerik a ligát, jó ár-érték arányuk van. és a kapcsolati tőkéről még nem is beszéltem. jó lesz, én nem féltem magunkat.
Épp ez az, középpályás(ok) kell(enének). De a vezetőség ezt nem veszi vagy nem akarja észrevenni.MessiNeymarSuarez írta:Az ilyen Mahrez-féle igazolások akkor lennének okésak, ha a KP és a többi része a csapatnak remekül össze lenne rakva, de így olyan mintha omlana a torony alapzata, és mi erre reakcióként a tetejére veszünk plusz erősítést...
gomes, pauliho, parejo - mahrez, paco, ardaMessias2 írta:Parejo és Mahrez lesz ebből...