Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
Vedd ki Messit abból az erős keretből, és értékeld át újra a helyzetet.vinszentvega írta:...
Coutinho offos, más meg szóba se került, csak ilyen Parejo szintű nevek. A lapok se tudják, hogy miről kéne írniuk már, annyira nincs téma..lics írta:Kicsit elég nagy a csend valjuk be.
Évek óta probléma van a középpályával, a támadóbb részlegben 1 ember volt, aki "tartotta a lelket" a csapatban, aki idén már jó eséllyel átmegy inkább cserébe év végére. 1 ember érkezett oda ennek ellenére, egy 56. vízhordó. Miért kéne ennek örülni? Attól még, hogy az ember kritikát fogalmaz meg, jelen esetben szerintem még tök jogosat is, nem lesz kevésbé "jó" szurkoló..vinszentvega írta:Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).S.Agüero írta:Hát, ez így sajnos nagy csalódás. Jött egy Semedo, aki jó igazolásnak tűnik, helyette így SR fentebb mehet a középpályára, ez eddig oké. De Neymar elment, jött Dembélé, aki szintén jónak tűnik, de azért ott kicsit gyengültünk, plusz jött középre egy Paulinho, akivel egyáltalán nem leszünk beljebb szerintem. Nem hiszem, hogy nagyon erősödtünk volna, sőt...![]()
Coutinho még talán megmenthetné az átigazolási szezonunkat, erősödhetnénk középen is, de erre már maximum 10% esély lehet.
Persze ha EV összeszedi a középpályát, ebből még bármi lehet, de nekem ez így csalódás.
Főleg úgy, hogy pár napja már szinte biztosra vették, hogy Coutinho jön, és Robert is lenyilatkozta, hogy egy igazolás még jön legalább.
De lehet, elhozzák Parejot középre.
ezek a barmok vmi randomgenerátorral próbálkoznak?visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
de jó, már csak 11 óra 6 perc ebből a szenvedésből...
eibar szurkolók leszünk mint varatrixTobias88 írta:Ha Dani Parejo-ért meg kiadunk 50et akkor keresek másik csapatot
Szerintem mindenki. Semedo-val mondjuk nem jártunk rosszul de a középpályára kellett volna valaki (meg 3 távozó). Az előjelek alapján meglepő lenne ha idén nyernénk valamitSanama írta:legviccesebb, hogy nyár elején komolyan elhittem, hogy bellerin+verratti fog erkezni
Na jo ez a vége...Varatrix írta:És ami a legfontosabb ismerik egymást Gomessel, jól megértenék egymást a pályán!Sanama írta:ő legalább ismeri a ligát, nem? ja meg spanyol is.
Azért masszív lenne egy Paulinho, Gomes, Parejo KP.
Ha idejön Parejo az már mindennek alja lenne.visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
elnézést, kicsit kopott az angolom az utóbbi időben, hogy értik azt, hogy "If"?visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
És ami a legfontosabb ismerik egymást Gomessel, jól megértenék egymást a pályán!Sanama írta:ő legalább ismeri a ligát, nem? ja meg spanyol is.visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
ő legalább ismeri a ligát, nem? ja meg spanyol is.visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
recrea írta:Semmiféle Verratti ügy nem volt, a játékos még csak ráutaló magatartást sem tett, h nálunk akar játszani, média kitalációja volt az egész. Valverdenek pedig azt mondta a videón hallható módon Emery, h meg se kerestük őket. Psg meg már rég kitalálta, h elviszik Neymart.Samper írta:Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény, hogy a Verratti ügy után a PSG, valamint Klopp szervezkedett ellenünk. De ez nem menti a vezetőség iszonyatos melléfogásait mind a játékoseladás, mind pedig a célpontok kezelése dolgában.
Kloppnak meg kell Coutinho, megmondta, h nem eladó, láss csodát, tényleg nem az. Még ilyet, h ragaszkodik a legjobbjához, aki idén januárban írta alá az új szerződését.
Nehogy már azok a klubok legyenek a hibásak, akik nyerni szeretnének trófeákat, és a lehető legerősebb keretet akarják, és nem engedik el a friss szerződésű játékosaikat![]()
Agyam eldobom, egyesek milyen valósággal párhuzamos világban élnek.
Semmiféle Verratti ügy nem volt, a játékos még csak ráutaló magatartást sem tett, h nálunk akar játszani, média kitalációja volt az egész. Valverdenek pedig azt mondta a videón hallható módon Emery, h meg se kerestük őket. Psg meg már rég kitalálta, h elviszik Neymart.Samper írta:Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény, hogy a Verratti ügy után a PSG, valamint Klopp szervezkedett ellenünk. De ez nem menti a vezetőség iszonyatos melléfogásait mind a játékoseladás, mind pedig a célpontok kezelése dolgában.