Barca Igazolások
- Andris
- Adminisztrátor
Feltéve, hogy Coutinho tényleg közölte a Liverpoollal, hogy menni szeretne, igenis az angolok a népművészeti cserépedények. Ha van szerződése egy játékosnak, ha nincs, nem a klub rabszolgája, nem a klub tulajdona. Ha máshol akar dolgozni, akkor megfelelő összegkért el kell engedniük, nem ?
Én nem tudom, mégis hogy működik ez jogilag európában, de kizártnak tartom, hogy ilyet megtehessen bármelyik klub bármelyik játékossal, egy szerződés valahogy mindig fel lehet bontani.
Haa ma piac zárásig nem kerül hozzánk C, akkor csak két lehetőség van szerintem: vagy nem is akart különösebben eligazolni, vagy Bartomeuék nem tettek meg mindent (vagy egyáltalán semmit, mert konkrét neveket sose mondtak szerintem).
Én nem tudom, mégis hogy működik ez jogilag európában, de kizártnak tartom, hogy ilyet megtehessen bármelyik klub bármelyik játékossal, egy szerződés valahogy mindig fel lehet bontani.
Haa ma piac zárásig nem kerül hozzánk C, akkor csak két lehetőség van szerintem: vagy nem is akart különösebben eligazolni, vagy Bartomeuék nem tettek meg mindent (vagy egyáltalán semmit, mert konkrét neveket sose mondtak szerintem).
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
recrea írta:Semmiféle Verratti ügy nem volt, a játékos még csak ráutaló magatartást sem tett, h nálunk akar játszani, média kitalációja volt az egész. Valverdenek pedig azt mondta a videón hallható módon Emery, h meg se kerestük őket. Psg meg már rég kitalálta, h elviszik Neymart.Samper írta:Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény, hogy a Verratti ügy után a PSG, valamint Klopp szervezkedett ellenünk. De ez nem menti a vezetőség iszonyatos melléfogásait mind a játékoseladás, mind pedig a célpontok kezelése dolgában.
Kloppnak meg kell Coutinho, megmondta, h nem eladó, láss csodát, tényleg nem az. Még ilyet, h ragaszkodik a legjobbjához, aki idén januárban írta alá az új szerződését.
Nehogy már azok a klubok legyenek a hibásak, akik nyerni szeretnének trófeákat, és a lehető legerősebb keretet akarják, és nem engedik el a friss szerződésű játékosaikat![]()
Agyam eldobom, egyesek milyen valósággal párhuzamos világban élnek.
Áj áj áj

Semmiféle Verratti ügy nem volt, a játékos még csak ráutaló magatartást sem tett, h nálunk akar játszani, média kitalációja volt az egész. Valverdenek pedig azt mondta a videón hallható módon Emery, h meg se kerestük őket. Psg meg már rég kitalálta, h elviszik Neymart.Samper írta:Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény, hogy a Verratti ügy után a PSG, valamint Klopp szervezkedett ellenünk. De ez nem menti a vezetőség iszonyatos melléfogásait mind a játékoseladás, mind pedig a célpontok kezelése dolgában.
Kloppnak meg kell Coutinho, megmondta, h nem eladó, láss csodát, tényleg nem az. Még ilyet, h ragaszkodik a legjobbjához, aki idén januárban írta alá az új szerződését.
Nehogy már azok a klubok legyenek a hibásak, akik nyerni szeretnének trófeákat, és a lehető legerősebb keretet akarják, és nem engedik el a friss szerződésű játékosaikat

Agyam eldobom, egyesek milyen valósággal párhuzamos világban élnek.
Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény, hogy a Verratti ügy után a PSG, valamint Klopp szervezkedett ellenünk. De ez nem menti a vezetőség iszonyatos melléfogásait mind a játékoseladás, mind pedig a célpontok kezelése dolgában.
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Az a gond hogy Verratti azért lett jó mert játszott. Ha mi megveszünk egy tehetséges srácot az esetek nagy többségében padozik és beszürkül.palesz77 írta: Na de ezt mondom én is, Verrattival nem kellett volna megvárni, amíg befut 100 milliós játékossá, hanem már 14/15 után elhozni. Már ha jött volna akkor, nem egy ajánlatot dobott vissza elvileg akkoriban, de a lényeg ugyanaz marad, nem feltétlen kell megvárni, amíg a legfontosabb játékossá növi ki magát valaki egy klubnál, és csak azután elhozni. Most pl Dahoud, 21 éves, sugárzik róla a tehetség, ellenünk is alázott, 12 millió az ára, nálunk szóba se jött, aztán 1-2 év múlva meg lehet megyünk érte +100 milliókért. És még millió plusz 1 ilyen eset van.
Ha három éve megvesszük a srácot, tuti nem lenne most penge
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.09.01. 12:25:05-kor.
Csak is Puyol
- Normandia
- Director del Fútbol
Ok, de azért nem mindig látszik, hogy merre megy egy fiatal fejlődése. Ok Verrattinál már látható volt, főleg neked.palesz77 írta: Na de ezt mondom én is, Verrattival nem kellett volna megvárni, amíg befut 100 milliós játékossá, hanem már 14/15 után elhozni. Már ha jött volna akkor, nem egy ajánlatot dobott vissza elvileg akkoriban, de a lényeg ugyanaz marad, nem feltétlen kell megvárni, amíg a legfontosabb játékossá növi ki magát valaki egy klubnál, és csak azután elhozni. Most pl Dahoud, 21 éves, sugárzik róla a tehetség, ellenünk is alázott, 12 millió az ára, nálunk szóba se jött, aztán 1-2 év múlva meg lehet megyünk érte +100 milliókért. És még millió plusz 1 ilyen eset van.

Az biztos, hogy a kiválasztás, amiben nem voltunk gyengék, most nagyon háttébe szorult, vagy nem megy jól, ezen feltétlenül javítani kell, mert egyszerűbb lenne időben felfedezni, mint a világ pénzét rájuk költeni utólag.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Gyenge volt ez, mint a harmat. Barto bácsi és a sleppje húzzon el.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Normandia
- Director del Fútbol
Mondjuk a PSG simán és ez látszott is. A Pool meg ragaszkodik Couthoz, ez meg megint csak érthető. Éppen ez a bajom, hogy olyanokra izmoztunk rá, akikre esély sem volt. Ok értem én rápróbáltunk, na de a második nemnél azért már lejöhetett volna, hogy felesleges erölködni. A Pool az nem a Dortmund, bár most sem vagyok biztos abban, hogy jóljártak az angolok azzal, hogy maradt.Nyiri81 írta:Persze. Összefogtak ellenünk. Ez butaság.
Pont ellenünk? Real volt az első aki megvédte a címét és 4 év alatt 3 blt húzott be.
Miért pont minket akart volna bárki kinyírni. Azért mert nem adja el olcsón vagy egyáltalán a jó játékosait?
Ez üzlet semmi más.
Egyébként meg senki nem tudna úgy ártani a csapatnak ahogy a vezetőség mostanában. Ehhez nem kell külső segítség.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Subinho
- Director del Fútbol
El kell engedni ezt a nyári átigazolási időszakot, utolsó nap már felesleges rugózni rajta. A vezetés megkapta a bizonyítványát és az értéke: 1
3 hónap lett volna arra, hogy:
1. Neymarral dűlőre jussanak, pl. ha menni akar OK, de akkor ne jelentse be, amíg nem sikerült igazolni a helyére. pl. az amerikai túra alatt le lehetett volna vajazni Dembelét és tuti nem 150 misi lett volna egy 20 éves kölyök 1 év Dortmunddal és évi 6 góllal a háta mögött! Augusztus 1-én jelentette be Neymar, hogy megy! Az alaphangon legalább másfél hónap, de inkább 2!
2. Végig kellett volna gondolni, kb. még júniusban, hogy kivel nem számolnak és mielőbb csapatot keresni nekik. Rafi sérült, ő így kivétel, ahogy a Marlon/Vermalen dolog is, de Turan és Gomes eladását már hónapokkal ezelőtt kellett volna intézni.
3. Végig kellett volna gondolni, hogy Turan és Gomes pótlására kell-e ember, mert Roberto fellép a kp-ra, így elvileg nem, de ha igen, ki legyen az. Nem Paula 40 misiért, hanem akkor Seri, aki ugyancsak 40, de a szíve, lelke a Barcáé!
4. Végig kellett volna gondolni, hogy keressenek egy Iniesta utódot, vagy teljesen más szerkezetben fog játszani a csapat, pl. Messi nem jobb támadóban, hanem középen, igazi 10-esként. Ettől függően igazolni valakit, aki ha Coutinho, akkor rámenni mielőbb, nem az utolsó napokban. Ha nem megy, nem várni aug végéig, hanem keresni mást. pl. az sem elrugaszkodott ötlet, hogy még egy szélső.
Mire Neymar aug. 1-én bejelentette, hogy elmegy és jön 222 M Euro belőle, ezeknek meg kellett volna lenniük!
Szóval röviden tömören elmennek a búsba...
3 hónap lett volna arra, hogy:
1. Neymarral dűlőre jussanak, pl. ha menni akar OK, de akkor ne jelentse be, amíg nem sikerült igazolni a helyére. pl. az amerikai túra alatt le lehetett volna vajazni Dembelét és tuti nem 150 misi lett volna egy 20 éves kölyök 1 év Dortmunddal és évi 6 góllal a háta mögött! Augusztus 1-én jelentette be Neymar, hogy megy! Az alaphangon legalább másfél hónap, de inkább 2!
2. Végig kellett volna gondolni, kb. még júniusban, hogy kivel nem számolnak és mielőbb csapatot keresni nekik. Rafi sérült, ő így kivétel, ahogy a Marlon/Vermalen dolog is, de Turan és Gomes eladását már hónapokkal ezelőtt kellett volna intézni.
3. Végig kellett volna gondolni, hogy Turan és Gomes pótlására kell-e ember, mert Roberto fellép a kp-ra, így elvileg nem, de ha igen, ki legyen az. Nem Paula 40 misiért, hanem akkor Seri, aki ugyancsak 40, de a szíve, lelke a Barcáé!
4. Végig kellett volna gondolni, hogy keressenek egy Iniesta utódot, vagy teljesen más szerkezetben fog játszani a csapat, pl. Messi nem jobb támadóban, hanem középen, igazi 10-esként. Ettől függően igazolni valakit, aki ha Coutinho, akkor rámenni mielőbb, nem az utolsó napokban. Ha nem megy, nem várni aug végéig, hanem keresni mást. pl. az sem elrugaszkodott ötlet, hogy még egy szélső.
Mire Neymar aug. 1-én bejelentette, hogy elmegy és jön 222 M Euro belőle, ezeknek meg kellett volna lenniük!
Szóval röviden tömören elmennek a búsba...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na de ezt mondom én is, Verrattival nem kellett volna megvárni, amíg befut 100 milliós játékossá, hanem már 14/15 után elhozni. Már ha jött volna akkor, nem egy ajánlatot dobott vissza elvileg akkoriban, de a lényeg ugyanaz marad, nem feltétlen kell megvárni, amíg a legfontosabb játékossá növi ki magát valaki egy klubnál, és csak azután elhozni. Most pl Dahoud, 21 éves, sugárzik róla a tehetség, ellenünk is alázott, 12 millió az ára, nálunk szóba se jött, aztán 1-2 év múlva meg lehet megyünk érte +100 milliókért. És még millió plusz 1 ilyen eset van.Sanama írta:Vagy, ha tudod már 3 éve, mióta te vagy a vezetőség élén, hogy a Xavi gyerek már nem a régi, sőt el is fog menni, emellett az Iniesta gyerek is kifele megy, akkor 3 év alatt elhozod a Verratitt vagy akárkit. (Kroos pl.)
Idén sajnos igazad van épp hosszabbított a legtöbb kiszemelt, de ilyen nincs 3 évig folyamatosan...És most nem csak ez a nyár róható fel a vezetőségnek. LE első éve óta nem tudnak hozni egy Xavi/Iniesta pótlást, pedig ez a legnagyobb baj a csapattal.
- visca el barca
- Presidente del Barça
eddig kb 5x mondtuk el Neked h 2022-ben jár le a szerződése. vagy te csak write only módban tolod? :oops:Tdanixx írta:A brazil szerződése jövőre lejár
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Persze. Összefogtak ellenünk. Ez butaság.
Pont ellenünk? Real volt az első aki megvédte a címét és 4 év alatt 3 blt húzott be.
Miért pont minket akart volna bárki kinyírni. Azért mert nem adja el olcsón vagy egyáltalán a jó játékosait?
Ez üzlet semmi más.
Egyébként meg senki nem tudna úgy ártani a csapatnak ahogy a vezetőség mostanában. Ehhez nem kell külső segítség.
Ez üzlet semmi más.
Csak is Puyol
Kivásárlási árral még tudunk játékosokat venni. Van pénz, akár teljesíthetik Valverde korábbi kérését és elhozzák Martinezt. De még Draxlert is meg tudjuk venni adott esetben ha ma meggondolnák magukat (mondjuk hogy minek azt nem tudom)
94:39 6 - 1
Nem érzem, hogy titkos szerveződés lenne a háttérben. Szerintem nem ránk vannak kifejezetten kihegyezve, hanem a Liverpool is előre akar lépni. Több, mint tíz éve nem nyertek BL-t, magába a BL-be is most bírtak csak bejutni. Bajnokság több, mint 25-30 éve nem lett meg nekik. Persze, hogy ragaszkodnak foggal-körömmel hozzá. Inkább egyszerűen csak a Dortmund vezetőségét érzem hatalmas pcsnek.Kocka2013 írta:Most teljesen őszintén, nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de kicsit muszáj.
Nem érzitek azt, hogy most kb 6-8 év után először meglátták a lehetőséget az europai klubbok, hogy megroppantsák a Barcelonát? Ney elment, elnöki válság, bírósági perek sokasága, új edző.
Komolyan lehet kicsit üldözési mánia de mintha összesküdött volna mindenki hogy na most akkor eljött a mi időnk a Barcáé meg lejárt... ugyhogy fingassuk meg őket vagy horribilis pénzzel vagy hogy nem engedünk oda senkit...
Meg itt tart a piac. Tudják a klubok, hogy lépéskényszerben vagyunk, a vezetőségünk töketlen majmokból áll, pénzünk meg van bőven. Az előny náluk van, mi meg izzadunk. A Realt azért nem vámolják meg annyira, mert feléjük van egy félelemmel vegyes tisztelet, felénk nincs. Ennyin áll a vásár.
Football, bloody hell. /SAF/
Vagy adni a vezetőségnek két marék észt, és ha tudod júniusban, hogy Neymar menni fog, vagy esetleg gondolkodik rajta, akkor már kezded is a keresgélést az utód után.El kell menni abba az irányba, hogy vagy tehetségeket kisebb pénzért hozni, vagy jobban bízni a saját utánpótlásban - vagy mindkettő -, hosszútávon lassan csak úgy lehet valódi minőséget szerezni szerintem.
Vagy, ha tudod már 3 éve, mióta te vagy a vezetőség élén, hogy a Xavi gyerek már nem a régi, sőt el is fog menni, emellett az Iniesta gyerek is kifele megy, akkor 3 év alatt elhozod a Verratitt vagy akárkit. (Kroos pl.)
Idén sajnos igazad van épp hosszabbított a legtöbb kiszemelt, de ilyen nincs 3 évig folyamatosan...És most nem csak ez a nyár róható fel a vezetőségnek. LE első éve óta nem tudnak hozni egy Xavi/Iniesta pótlást, pedig ez a legnagyobb baj a csapattal.
Ma már semmilyen hírt nem látok twitteren sem,úgy látszik mindenki feladta,hogy bármilyen kamu/valós hírt terjesszen,annyira nem hiszi már el senki,hogy lesz valami. Coutinho egy kicsit azért javíthatott volna Bartomeu megítélésén(és a keret minőségén),így én azt gondoltam hogy mindent elkövet azért,hogy elhozzák,ha kell el is rabolja őt 
Szerintem még 1-2 kölcsönadás azért belefér ma,Munirt azért sajnálnám,ha lelátón kellene ülnie egész évben.

Szerintem még 1-2 kölcsönadás azért belefér ma,Munirt azért sajnálnám,ha lelátón kellene ülnie egész évben.
Azért az, hogy egy másik nagycsapat húzóemberét elhozzuk, akinek még több év van hátra a szerződéséből, nem működik általában. Nézzük meg a keretünket, vagy a Real és Bayern csapatát, hány ilyen igazolásuk volt. Nem túl sok. Márpedig mi erre az alapjaiban hibás elképzelésre alapoztuk az egész átigazolási időszakunkat: Verratti, Dembélé, Coutinho, esetleg Dybala, Mbappé, ha hihetünk a pletykáknak.
Ez a stratégia egyre kevésbé fog működni, mert a PSG és a Cici elértéktelenítetette a pénzt, az ilyen játékosok meg igazi kincsek. Favágókból minden sarkon találni egy tucatot, de az ilyen kreatív középpályás művészlelkek hiánycikkek. Ha a két olajcsapatot nem építi le az UEFA, nem fog már működni a licitálgatós átigazolási politika a hagyományos klubbokban, változtatni kell az elképzelésen.
Ez a stratégia egyre kevésbé fog működni, mert a PSG és a Cici elértéktelenítetette a pénzt, az ilyen játékosok meg igazi kincsek. Favágókból minden sarkon találni egy tucatot, de az ilyen kreatív középpályás művészlelkek hiánycikkek. Ha a két olajcsapatot nem építi le az UEFA, nem fog már működni a licitálgatós átigazolási politika a hagyományos klubbokban, változtatni kell az elképzelésen.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én nem hiszem, szimplán a pénz értékelődik fel a fociban most épp. Eladtuk Neymar 222 millióért, mégse tudnánk abból az összegből pótolni 2 játékossal se. Másnál se lenne ez másképp, egyszerűen olyan szinten inflálódik a piac, hogy többre mész a játékossal, mint az érte kapott sok pénzzel. Ha tudják, hogy van lóvéd, akkor szemrebbenés nélkül megtehetik, hogy lehúznak. Lemar is 100 millió? Mire fel? Eljutottunk oda most, hogy sok klubnak van sok pénze, és egyszerűen nem akarják elveszteni a jó játékosaik, mert annyira szükségük nincs a játékosól befolyó bevételre, minőségben meg nehéz pótolni egy Coutinhot, főleg úgy, hogy még meg is érje nekik. Nem csak minket szívattak meg amúgy, a Poolal ketten is eljátszották ezt - Keita, Van Dijk -, Alexis se válthatott klubot, egyszerűen ilyen most a piac. Csak rajtunk csattant most az ostor leginkább sajnos, mert nekünk kéne a leginkább minőséget venni több helyre is.Kocka2013 írta:Most teljesen őszintén, nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de kicsit muszáj.
Nem érzitek azt, hogy most kb 6-8 év után először meglátták a lehetőséget az europai klubbok, hogy megroppantsák a Barcelonát? Ney elment, elnöki válság, bírósági perek sokasága, új edző.
Komolyan lehet kicsit üldözési mánia de mintha összesküdött volna mindenki hogy na most akkor eljött a mi időnk a Barcáé meg lejárt... ugyhogy fingassuk meg őket vagy horribilis pénzzel vagy hogy nem engedünk oda senkit...
Egyedül a Monaco az, aki a nagyobb klubok közül kiárusította a játékosait, de ők meg erre az üzleti modellre álltak be már évek óta, náluk ebbe semmi meglepő nincs. Amúgy a csapatok többsége meg akarja tartani a jó játékosait, melléjük még hozni is új arcokat, hogy versenyképesek legyenek. Ez van sajnos.
El kell menni abba az irányba, hogy vagy tehetségeket kisebb pénzért hozni, vagy jobban bízni a saját utánpótlásban - vagy mindkettő -, hosszútávon lassan csak úgy lehet valódi minőséget szerezni szerintem.
Biztos vagy benne?Mikor csináltunk utoljára olyan igazolást ami igazi nagy fegyvertény volt és oda kapta a fejét a világ?Kocka2013 írta:...

Az utolsó mondattal abszolut egyetértek, csak pont azt mondom hogy eddig azért ha akartunk hatni egy klubbra mindig meg tudtunk egyezni, most van az első átigazolási időszak hogy mindenki gyakorlatilag beint kivétel nélkül mer a 150M Dembelé igazolást is ide sorolom...Feast4 írta:Nem látok benne összeesküvést, csak hozzá nem értést.Addig vártuk húztuk a "nagy emberek" pótlását ameddig kiöregedtek, vagy elmentek.A Real pl. évek óta nem igazol nagy pénzért sorra veszi a fiatalokat, hozza fel a saját neveléseket mint mi csináltuk 5-6 éve.Mi meg oda jutottunk lásd kpn. hogy efyből működő klasszis kell de olyan játékosokat nézünk ki akik kulcsemberek olyan csapatban ami nincs rászorulva pénzre.Közben nem csak a szurkolók hanem más csapatok is látják, hog baj can így nem is tudunk venni csak negyedmegolsásokat horror pénzért.Magunkat tettük játékostemetővé, magunkat hoztuk ebbe a situációba.
Semedo kivételével..
Nem látok benne összeesküvést, csak hozzá nem értést.Addig vártuk húztuk a "nagy emberek" pótlását ameddig kiöregedtek, vagy elmentek.A Real pl. évek óta nem igazol nagy pénzért sorra veszi a fiatalokat, hozza fel a saját neveléseket mint mi csináltuk 5-6 éve.Mi meg oda jutottunk lásd kpn. hogy efyből működő klasszis kell de olyan játékosokat nézünk ki akik kulcsemberek olyan csapatban ami nincs rászorulva pénzre.Közben nem csak a szurkolók hanem más csapatok is látják, hog baj can így nem is tudunk venni csak negyedmegolsásokat horror pénzért.Magunkat tettük játékostemetővé, magunkat hoztuk ebbe a situációba.

Pont hasonlót akartam írni, hogy azért mindennek ellenére, hogy töketlen a vezetőség, azért azt is látni kéne, hogy próbálkoztak, mert az, hogy Coutinho is Di Maria is kérvényezte hivatalos úton, hogy engedjék el őket, és nem kis pénzekért ebből is látszik a szemétkedés... A brazil szerződése jövőre lejár ingyen mehet ahova akar, nyilván ezek után újra alá fog írni... Di Maria biztos nem lesz kezdő a PSG-ben szerintem tehát ő is jöhetett volna, csak a PSG-nek most nagyonn a farka, mint az esze, Liverpoolnál ugyanez van.Kocka2013 írta:Most teljesen őszintén, nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de kicsit muszáj.
Juventus is azt hiszi, hogy a Dybala gyerek olyan nagyágyú pedig mégse. Mindenki sajnálkozik, hogy elment a Neymar, ami szerintem nem olyan nagy veszteség.
Az egész a hülye Luis Enriquetől indult a sz.ar Gomessel és a többivel, bezzeg amikor volt Tello, Sanchez, Villa, Pedro, ezek bejöttek és rúgták a gólokat.. Most Valverdének szarból kell újra várat építeni ehhez kell egy kis idő, de amikor majd péppé verik megint a világot akkor mindenkinek elhalkul a pofája és becsicskul... Ettől függetlenül a vezetőségnek mennie kell.
Továbbá a Barcelona sok mindenkiért sokkal többet ajánlott, mint kellett volna, ott van Seri esete, akit a saját csapata játszott ki, megegyeztek a Barcelonával és vele is az árban, erre a tárgyaláson rátettek még 10 millát, persze vissza is léptünk, szóval ezeket lehet sorolni a végtelenségig, ezen a nyáron mindenki a barcelona 220 milliójára volt kiéhezve.
Attól függetlenül, hogy utálom az angolokat, azért a Wenger előtt le a kalappal: nem vesz többért játékost, mint amennyit ér...
Így alakult, menni fog ez.

Most teljesen őszintén, nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de kicsit muszáj.
- westerngom
- Entrenador del Barça
melyik éjfélig?Kubla9 írta: Láttok valamennyi esélyt hogy éjfélig érkezik valaki?

vége!

Ma melyik épeszű klub adna el már minőségi játékost?? hiszen nem tudná pótolni, maximum a sallangot szórják ki!
Amennyiben lenne valami mozgás még, már most ömlene az infó, de kussol minden és üresen néz ki mindenki a fejéből!
Ha Barto-ék szerették volna még menteni a menthetőt, akkor reggel elindították volna a bemutatást, hogy eltereljék a figyelmet a szavazásról, vagy legalábbis kozmetikázzanak valamit a megítélésükön!
Érdekes szezon lesz, Ernőt és Messit sajnálom, nem csodálkoznék, ha jövőre lépne....