vinszentvega írta:
Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
1 érkezett hiányposztra. Dembelét úgy vehetjük ide, ha megemlítjük, hogy lépett Neymar, ami komoly visszaesést eredményez. Szóval Dembelé ide vagy oda gyengültünk, tavaly nem igazán azt képzeltük, hogy oda kell majd keresni valakit, hanem, hogy jön egy középpályás és egy jh. De leginkább az előbbire lett volna szükség, ahova hoztak valakit, aki valljuk be nem egy nagy fogás. Rendben, nem nagyon játszott, de nehogy örüljünk már hogy Paulinhoval erősítettük a kp-t. Főleg, hogy még az edzőnek sem kellett, csak egy kis pénzmosáshoz elengedhetetlen volt.
Ráadásul rajtunk maradt az egész sallang. Nem szabadultunk meg senkitől, egyedül Matyit vehetjük ide, Tello és Douglas kölcsönben volt és egy további kölcsönjátékos is rajtunk maradt. A középpályásokból ki tudnánk állítani egy külön csapatot.
És ezt sikerült a vezetőségnek 3 hónap alatt keresztülvinnie.
Ahelyett, hogy erősödtünk volna, komoly visszaesés lett belőle. Ini már annyit sem bír, mint tavaly Dembelé nem valószínű, hogy első évében épphogy beesve, edzés nélkül felveszi a versenyt Neymarral, Messi hosszabbítása miatt is aggódhatunk és a csapaton belül sincs semmi rendben.
Hadd ne tapsikoljunk már ehhez. Nem tartom magam pesszimistának, de itt akkor lehet valami keresnivalónk, ha Rakitic és szinte mindenki god mode-ba kapcsol az egész szezonra, Suarez visszatalál a helyes útra és Messi is végig motivált, koncentrált marad.