Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.09.01. 14:57:30

jangamen írta:
Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.
Ha Messi lelép jövőre, az ugyanolyan szegénységi bizonyítvány neki, mint a mostani helyzet a vezetőségnek.

Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele? Nagyon sokat köszönet a barcanak, ahogy mi is neki. Ahogy már írtam, nem csak a vezetőségről szól ez. Szurkolók is vannak. Én is váltsak csapatot, mert gáz a helyzet?

Én nem bírom CRt de évekig szívtak. Bajnokság semmi. Tíz év után nyertek újra csak BLt. Mégsem ment el.

Mondjuk Messi már a válogatottban is behisztizett egyszer. Simán benne van hogy emiatt elmegy. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2017.09.01. 15:00:08-kor.
Csak is Puyol
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.01. 14:56:23

még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2017.09.01. 14:55:10

Valencia and Barcelona are currently negotiating for Aleix Vidal. [@ValEcoDeportes]

Ha ez nem jelentené azt, hogy tárgyalunk Parejo-ért akkor komolyan örülnék neki.
Szimpatikus srác, de nem Barca szint. Konkrétan nem tud védekezni.
lics
Jugador d'estrella

2017.09.01. 14:54:39

Midentől függetlenül 2játékost látok akivel meglephetnem minket éjfél előtt. Seri Mahrez mást nemtudok elképzelni. Ha senki nem jön akkor nálam egyértelmű a dolog. Bartomeu tudja, hogy vége a dalnak annyi pénzt lop ammennyit nem szégyell és nemfoglalkozni igazolással semmivel lelép/leléptetik.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.09.01. 14:51:02

vinszentvega írta:
Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
:D
És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
Nem, de ember egy fórumon hagy lehessen már kifejezni ha nem vagy elégedett. Köszönöm. :D Továbbiakban nem vennék részt ebben a magasröptű eszmecserében.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
zknym
Jugador del Barça

2017.09.01. 14:50:23

azért a fórum egy része igazán örülhetne, hogy nem jön Coutinho, végre Sergi Roberto bekerülhet szikla szilárdan a kezdőbe. Nekem ugyan nem előrelépés, de ne legyen lincshangulat amiért így alakult.
a JH posztján előrelőéptünk, és ugyan Dembélé tapasztalatban és technikában nem éri el Neymar szintjét, én biztos vagyok benne, hogy többet fog küzdeni a labdáért, és nem hisztizni mint néha tette azt az elődje.
Ami miatt igazán izgulnék az a 4. számú védő, na ott ötletem sincs mi lesz, mert Verma nem opció, ezt a vezetőség és EV is tudja... de lehet, hogy cska ki akarják "bekkelni" :lol: Januárig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zknym 2017.09.01. 14:52:40-kor.
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.09.01. 14:47:20

Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Léfe
Entrenador del Barça

2017.09.01. 14:46:53

Rijad Mahrez-t látták tegnap Barcelónában, azóta csend van. Lehet, hogy csak kirándult? Serit is
elhoznám - ha lehet. Sajnos a középpálya pont olyan lesz idén, mint tavaly volt.
Chino
Llegenda del Barça

2017.09.01. 14:43:58

vinszentvega írta: Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
1 érkezett hiányposztra. Dembelét úgy vehetjük ide, ha megemlítjük, hogy lépett Neymar, ami komoly visszaesést eredményez. Szóval Dembelé ide vagy oda gyengültünk, tavaly nem igazán azt képzeltük, hogy oda kell majd keresni valakit, hanem, hogy jön egy középpályás és egy jh. De leginkább az előbbire lett volna szükség, ahova hoztak valakit, aki valljuk be nem egy nagy fogás. Rendben, nem nagyon játszott, de nehogy örüljünk már hogy Paulinhoval erősítettük a kp-t. Főleg, hogy még az edzőnek sem kellett, csak egy kis pénzmosáshoz elengedhetetlen volt.
Ráadásul rajtunk maradt az egész sallang. Nem szabadultunk meg senkitől, egyedül Matyit vehetjük ide, Tello és Douglas kölcsönben volt és egy további kölcsönjátékos is rajtunk maradt. A középpályásokból ki tudnánk állítani egy külön csapatot.
És ezt sikerült a vezetőségnek 3 hónap alatt keresztülvinnie.

Ahelyett, hogy erősödtünk volna, komoly visszaesés lett belőle. Ini már annyit sem bír, mint tavaly Dembelé nem valószínű, hogy első évében épphogy beesve, edzés nélkül felveszi a versenyt Neymarral, Messi hosszabbítása miatt is aggódhatunk és a csapaton belül sincs semmi rendben.

Hadd ne tapsikoljunk már ehhez. Nem tartom magam pesszimistának, de itt akkor lehet valami keresnivalónk, ha Rakitic és szinte mindenki god mode-ba kapcsol az egész szezonra, Suarez visszatalál a helyes útra és Messi is végig motivált, koncentrált marad.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2017.09.01. 14:40:04

Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás?
Tehát ha nem tetszik minden, akkor nem vagyok szurkoló, értem. :D
Miért, neked nem csalódás az átigazolási szezon? Egyedül a védelemben erősödtünk. Jobb igazolásokat is el tudtam volna képzelni. :) Ha Ney maradt volna, és mondjuk Dembélé helyett Coutinho jön, akkor azt mondtam volna, hogy ezt így szépen megoldották, de így azért nem verem a seggem a földhöz örömömben.
Főleg úgy, hogy nagyjából 400 millió eurót eltapsolhattunk volna igazolásokra a nyáron, ha eladjuk a töltelékeket.
jangamen
Jugador del Barça

2017.09.01. 14:37:46

Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.01. 14:35:21

vinszentvega írta:...
Vedd ki Messit abból az erős keretből, és értékeld át újra a helyzetet.

Jó kis keret, tehetséges játékosokkal, de kupákra nem predesztinál minket.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.09.01. 14:34:22

Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.09.01. 14:27:46

lics írta:Kicsit elég nagy a csend valjuk be.
Coutinho offos, más meg szóba se került, csak ilyen Parejo szintű nevek. A lapok se tudják, hogy miről kéne írniuk már, annyira nincs téma.. :D
vinszentvega írta:Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
Évek óta probléma van a középpályával, a támadóbb részlegben 1 ember volt, aki "tartotta a lelket" a csapatban, aki idén már jó eséllyel átmegy inkább cserébe év végére. 1 ember érkezett oda ennek ellenére, egy 56. vízhordó. Miért kéne ennek örülni? Attól még, hogy az ember kritikát fogalmaz meg, jelen esetben szerintem még tök jogosat is, nem lesz kevésbé "jó" szurkoló..
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.09.01. 14:23:16

S.Agüero írta:Hát, ez így sajnos nagy csalódás. Jött egy Semedo, aki jó igazolásnak tűnik, helyette így SR fentebb mehet a középpályára, ez eddig oké. De Neymar elment, jött Dembélé, aki szintén jónak tűnik, de azért ott kicsit gyengültünk, plusz jött középre egy Paulinho, akivel egyáltalán nem leszünk beljebb szerintem. Nem hiszem, hogy nagyon erősödtünk volna, sőt... :roll:
Coutinho még talán megmenthetné az átigazolási szezonunkat, erősödhetnénk középen is, de erre már maximum 10% esély lehet.
Persze ha EV összeszedi a középpályát, ebből még bármi lehet, de nekem ez így csalódás. :?

Főleg úgy, hogy pár napja már szinte biztosra vették, hogy Coutinho jön, és Robert is lenyilatkozta, hogy egy igazolás még jön legalább.
De lehet, elhozzák Parejot középre. :lol:
Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
lics
Jugador d'estrella

2017.09.01. 14:19:35

Kicsit elég nagy a csend valjuk be.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.09.01. 13:39:09

Hát, ez így sajnos nagy csalódás. Jött egy Semedo, aki jó igazolásnak tűnik, helyette így SR fentebb mehet a középpályára, ez eddig oké. De Neymar elment, jött Dembélé, aki szintén jónak tűnik, de azért ott kicsit gyengültünk, plusz jött középre egy Paulinho, akivel egyáltalán nem leszünk beljebb szerintem. Nem hiszem, hogy nagyon erősödtünk volna, sőt... :roll:
Coutinho még talán megmenthetné az átigazolási szezonunkat, erősödhetnénk középen is, de erre már maximum 10% esély lehet.
Persze ha EV összeszedi a középpályát, ebből még bármi lehet, de nekem ez így csalódás. :?

Főleg úgy, hogy pár napja már szinte biztosra vették, hogy Coutinho jön, és Robert is lenyilatkozta, hogy egy igazolás még jön legalább.
De lehet, elhozzák Parejot középre. :lol:
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.09.01. 13:30:20

Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.

Fecooo
Llegenda del Barça

2017.09.01. 13:27:55

visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]

:mrgreen:

de jó, már csak 11 óra 6 perc ebből a szenvedésből...
ezek a barmok vmi randomgenerátorral próbálkoznak?
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.01. 13:18:37

Tobias88 írta:Ha Dani Parejo-ért meg kiadunk 50et akkor keresek másik csapatot :|
eibar szurkolók leszünk mint varatrix :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.01. 13:15:25

A minden évben kötelező Valenciás igazolás mögött is valami Bartomeu-mutyit sejtek.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.09.01. 13:09:49

Sanama írta:legviccesebb, hogy nyár elején komolyan elhittem, hogy bellerin+verratti fog erkezni :mrgreen:
Szerintem mindenki. Semedo-val mondjuk nem jártunk rosszul de a középpályára kellett volna valaki (meg 3 távozó). Az előjelek alapján meglepő lenne ha idén nyernénk valamit

Ha Dani Parejo-ért meg kiadunk 50et akkor keresek másik csapatot :|
94:39 6 - 1
Sanama
Llegenda del Barça

2017.09.01. 13:07:04

legviccesebb, hogy nyár elején komolyan elhittem, hogy bellerin+verratti fog erkezni :mrgreen:
Kocka2013
Barça B

2017.09.01. 13:03:13

Varatrix írta:
Sanama írta:ő legalább ismeri a ligát, nem? ja meg spanyol is.
És ami a legfontosabb ismerik egymást Gomessel, jól megértenék egymást a pályán!

Azért masszív lenne egy Paulinho, Gomes, Parejo KP. 8)
Na jo ez a vége... :D Parejo jesszus 50Milláért??? :D nem tudok mit hozzáfűzni
Chino
Llegenda del Barça

2017.09.01. 13:02:10

visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]

:mrgreen:

de jó, már csak 11 óra 6 perc ebből a szenvedésből...
Ha idejön Parejo az már mindennek alja lenne.
Hozunk még egy Gomest 10. embernek a kp-ra 50(!) millióért. Így legalább lesz esély, hogy jövő nyáron kipateroljuk a felesleget és eseetleg adni esélyt mondjuk Alenanak, erre jönne ez a jómadár.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése