Én is, sok más itteni szurkolóval egyetemben átéltem ezeket az érákat, de a helyzet egész más az akkorihoz képest. Nyilván mindenki szurkolni fog, de az nem egyenlő azzal, hogy rengeteg dolgot elcsesztek és nem csak ezen a nyáron. Holott lehetőség lett volna javítani a helyzeten. Ha transferbant kapunk vagy hasonlók, természetes, hogy nem ilyen lenne a hangulat. De könyörgöm van a csapatban min. 7-8 létszám feletti játékos és még kölcsönbe se tudják adni őket, a középpályára sem most hirtelen kellett volna valaki, legalább 2 ha nem több éve a levegőben lóg és helyette horror áron Gomesek jönnek. Ezzel együtt nagy ívbn teszünk az utánpótlásra. Veszünk egy Paulinhot, hogy az elnök tömje a zsebét, és egy nagyon tehetséges saját nevelésű fiatalt inkább elzavarunk, akinek olyan szíve lehet, mint nem sok Barca játékosnak. Ott van pl. Alena. Mikor fog ő lehetőséget kapni. Megy a süllyesztőbe.vinszentvega írta: És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
teljesen jogos amiket írsz, egy dolog hibádzik: a "máris" hiányzik a forgatókönyvből. A máris, az most lett volna. Jövő ilyenkor már minden lenne, csak máris nem.Nyiri81 írta:
Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele?(
Meg ott van még Mascherano is. Semedo szerintem úgy is kezdő lesz általában, és sokkal nyugodtabb vagyok, ha Masche játszik jobbhátvédet Vidal helyett.Tromort77 írta:De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek
Semedo kezdő jobbhátvéd, SR meg akkor lehetne több posztra is csere. Amúgy nem hinném, hogy jutna neki elég perc.
De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek
Ha Messi lelép jövőre, az ugyanolyan szegénységi bizonyítvány neki, mint a mostani helyzet a vezetőségnek.jangamen írta:nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
Nem, de ember egy fórumon hagy lehessen már kifejezni ha nem vagy elégedett. Köszönöm.vinszentvega írta:És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
1 érkezett hiányposztra. Dembelét úgy vehetjük ide, ha megemlítjük, hogy lépett Neymar, ami komoly visszaesést eredményez. Szóval Dembelé ide vagy oda gyengültünk, tavaly nem igazán azt képzeltük, hogy oda kell majd keresni valakit, hanem, hogy jön egy középpályás és egy jh. De leginkább az előbbire lett volna szükség, ahova hoztak valakit, aki valljuk be nem egy nagy fogás. Rendben, nem nagyon játszott, de nehogy örüljünk már hogy Paulinhoval erősítettük a kp-t. Főleg, hogy még az edzőnek sem kellett, csak egy kis pénzmosáshoz elengedhetetlen volt.vinszentvega írta: Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
Tehát ha nem tetszik minden, akkor nem vagyok szurkoló, értem.Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás?
nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
Vedd ki Messit abból az erős keretből, és értékeld át újra a helyzetet.vinszentvega írta:...
Coutinho offos, más meg szóba se került, csak ilyen Parejo szintű nevek. A lapok se tudják, hogy miről kéne írniuk már, annyira nincs téma..lics írta:Kicsit elég nagy a csend valjuk be.
Évek óta probléma van a középpályával, a támadóbb részlegben 1 ember volt, aki "tartotta a lelket" a csapatban, aki idén már jó eséllyel átmegy inkább cserébe év végére. 1 ember érkezett oda ennek ellenére, egy 56. vízhordó. Miért kéne ennek örülni? Attól még, hogy az ember kritikát fogalmaz meg, jelen esetben szerintem még tök jogosat is, nem lesz kevésbé "jó" szurkoló..vinszentvega írta:Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).
Persze én is örültem volna, ha tényleg jön Cou, mert abszolút ideillik a stílusa. De elég erős a keret még így is. Egy-néhányan úgy álltok hozzá, mintha június végére csak 10 játékosunk maradt volna a keretben?!
Én tényleg nem értem egynémely 'szurkolót' itt.. Mi az hogy csalódás? Vettünk 4 játékost posztra, ebből 2(Semedo)(Dembelé) hiányposztra érkezett. Igazoltunk egy 'többcélú középpályást, aki , ha gólt kell rúgni, nem szégyelli magát, illetve egy mindkét oldalon szintén bevethető támadójátékost(Dulifuli).S.Agüero írta:Hát, ez így sajnos nagy csalódás. Jött egy Semedo, aki jó igazolásnak tűnik, helyette így SR fentebb mehet a középpályára, ez eddig oké. De Neymar elment, jött Dembélé, aki szintén jónak tűnik, de azért ott kicsit gyengültünk, plusz jött középre egy Paulinho, akivel egyáltalán nem leszünk beljebb szerintem. Nem hiszem, hogy nagyon erősödtünk volna, sőt...![]()
Coutinho még talán megmenthetné az átigazolási szezonunkat, erősödhetnénk középen is, de erre már maximum 10% esély lehet.
Persze ha EV összeszedi a középpályát, ebből még bármi lehet, de nekem ez így csalódás.
Főleg úgy, hogy pár napja már szinte biztosra vették, hogy Coutinho jön, és Robert is lenyilatkozta, hogy egy igazolás még jön legalább.
De lehet, elhozzák Parejot középre.
ezek a barmok vmi randomgenerátorral próbálkoznak?visca el barca írta:If Barça fail to sign Philippe Coutinho, the club might trigger the €50m release clause of Dani Parejo. [md]
![]()
de jó, már csak 11 óra 6 perc ebből a szenvedésből...