És Griezmann hova, de főleg minek jönne?
Nálam a legpozitívabb jóslat Suarezzel kapcsolatban hogy erre a fél évre még úgy ahogy felszívja magát (olyan mint a Poolban vagy mint itt az első 2 évében már soha nem lesz - nálam az a nívó egy Barca 9esnél), aztán onnantól már csak egyre több és több olyan gyenge meccs jön tőle amiből az utolsó egy évben nincs hiány.
Az ő helyére gondolom Griezmannt.
lehet tök hülye vagyok hozzá, vagy megfeküdte a hasam a karácsonyi menü, de nekem DM-el nem lenne bajom. bocsi. (lehet szentségtörés, de inkább 40M DM-re, mint 120M Coutinhora.)
DMnek én is örülnék, de ő legkorábban csak nyáron jönne, addigra meg már túl koros lesz. Jöjjön a brazil, fiatal, motivált, több poszton is bevethető.
Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.
Ez így jól hangzik, de azért reálisan nézve mostmár tudjuk hogy nem SR lesz az új Iniesta szintű playmaker, őt sokkal inkább Rakitic mostani posztján tudom elképzelni.
De egyelőre Semedo nem tudja hozni azt amit vártunk, úgyhogy Robertonak ott kell maradnia jobbhátvédnek, és lehet hogy még évekig azon a poszton kell dekkolnia.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”