Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nálam a legpozitívabb jóslat Suarezzel kapcsolatban hogy erre a fél évre még úgy ahogy felszívja magát (olyan mint a Poolban vagy mint itt az első 2 évében már soha nem lesz - nálam az a nívó egy Barca 9esnél), aztán onnantól már csak egyre több és több olyan gyenge meccs jön tőle amiből az utolsó egy évben nincs hiány.És Griezmann hova, de főleg minek jönne?
DMnek én is örülnék, de ő legkorábban csak nyáron jönne, addigra meg már túl koros lesz. Jöjjön a brazil, fiatal, motivált, több poszton is bevethető.lehet tök hülye vagyok hozzá, vagy megfeküdte a hasam a karácsonyi menü, de nekem DM-el nem lenne bajom. bocsi. (lehet szentségtörés, de inkább 40M DM-re, mint 120M Coutinhora.)
Ez így jól hangzik, de azért reálisan nézve mostmár tudjuk hogy nem SR lesz az új Iniesta szintű playmaker, őt sokkal inkább Rakitic mostani posztján tudom elképzelni.Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.
Erre voltam kiváncsi, köszönöm!visca el barca írta:
egyedül paula foglal nem eu-s helyet, a többinek mindnek van eu-s útlevele, szóval még coutinhoval együtt is beleférne, bár ha minát megvesszük akkor az már 4 ember
Inkább a halál...
Még az is lehet, hogy van valami a háttérben.visca el barca írta:nem kell nekik pénz, ha kellene akkor nyáron 2x áron eladták volna coutinhotwild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
Paulinho 40 milliója és Van Dijk 85 millija után ez aprópénz, de útálom a patkányarcút. Mondjuk a Deulo+Paco+Vidal hármasból talán még össze is jöhetne 45 milla. Az argentinok járnának vele a legjobban, fél év alatt jól összeszokna Messivel.Cestus írta:Jajj de jó lenne már.Di María olyan mint a jó bor, transzferszezonról transzferszezonra öregebb és érettebb egyben.
kyle walker 54 volt, szóval nem csak ott, hanem abszolut rekordSinya22 írta:Egyébként ez nem a legdrágább védő igazolás így?Angliában szerintem biztos,de lehet abszolút rekord.
nem kell nekik pénz, ha kellene akkor nyáron 2x áron eladták volna coutinhotwild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
*75,bár az majdhogynem mindegy. Egyébként ez nem a legdrágább védő igazolás így?Angliában szerintem biztos,de lehet abszolút rekord.wild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
miért ne játszhatna?davi10 írta:Ha ő jönne, akkor játszhatna a BL-ben? Illetve nem lenne túl sok Dél-Amerikai játékosunk, főleg ha Coutinhora is rámegyünk?
Szó-szó, SR-t én is tolnám ott, a bajnokságba most bele is fér a dolog, de láthatóan EV sem preferálja ezt a megoldást, onnantól meg mindegy, h mi mit gondolunk. És azért nem egy Veratti-Modric szint, aki sztem dobna a csapaton olyan igazit.Bob_Marley írta:Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
Egyáltalán nem csatár kell, hanem egy mélységi ember, aki mozgatja a csapatot, tud védekezni, átforgatja a zsugát, tolja a mélységi passzokat, lassítja/gyorsítja a játékot, esetleg nem kell Messinek a 16-osig visszajönni labdáért, így talán nem aludnánk el a meccseink 70%-án, de remélem ehhez Dembele is elég lesz.
És Gomesről se mondanék le továbbra sem.
Van ilyen profilú játékosunk, s fizikailag jobbak, ami nagyon fontos tényező.
roberto szerintem inkább rakitic stílus, fel-le rohangálós box to box. ő mozgatni a csapatot, mélységi passzokat adni meg diktálni a tempót nem tud olyan szinten, mint ami itt elvárt lenne, őt másért szeretjük.Bob_Marley írta:Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
Egyáltalán nem csatár kell, hanem egy mélységi ember, aki mozgatja a csapatot, tud védekezni, átforgatja a zsugát, tolja a mélységi passzokat, lassítja/gyorsítja a játékot, esetleg nem kell Messinek a 16-osig visszajönni labdáért, így talán nem aludnánk el a meccseink 70%-án, de remélem ehhez Dembele is elég lesz.
És Gomesről se mondanék le továbbra sem.
Van ilyen profilú játékosunk, s fizikailag jobbak, ami nagyon fontos tényező.
Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
A Sevilla és az Atletico után a Roma is gondolkodik a megvételén.Cestus írta:Vidal is mehet. Jó gyerek, de védőnek nem tud védekezni, támadónak nem elég gólerős, szélső kp-nek nem elég labdabiztos. Gyakorlatilag nem tudjuk, mi a posztja.