Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre voltam kiváncsi, köszönöm!visca el barca írta:
egyedül paula foglal nem eu-s helyet, a többinek mindnek van eu-s útlevele, szóval még coutinhoval együtt is beleférne, bár ha minát megvesszük akkor az már 4 ember
Inkább a halál...
Még az is lehet, hogy van valami a háttérben.visca el barca írta:nem kell nekik pénz, ha kellene akkor nyáron 2x áron eladták volna coutinhotwild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
Paulinho 40 milliója és Van Dijk 85 millija után ez aprópénz, de útálom a patkányarcút. Mondjuk a Deulo+Paco+Vidal hármasból talán még össze is jöhetne 45 milla. Az argentinok járnának vele a legjobban, fél év alatt jól összeszokna Messivel.Cestus írta:Jajj de jó lenne már.Di María olyan mint a jó bor, transzferszezonról transzferszezonra öregebb és érettebb egyben.
kyle walker 54 volt, szóval nem csak ott, hanem abszolut rekordSinya22 írta:Egyébként ez nem a legdrágább védő igazolás így?Angliában szerintem biztos,de lehet abszolút rekord.
nem kell nekik pénz, ha kellene akkor nyáron 2x áron eladták volna coutinhotwild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
*75,bár az majdhogynem mindegy. Egyébként ez nem a legdrágább védő igazolás így?Angliában szerintem biztos,de lehet abszolút rekord.wild írta:A Liverpool megvette Virgil van Dijk-t 70 millió fontért. Ha kell nekik pénz, akkor eladják Cou-t.
miért ne játszhatna?davi10 írta:Ha ő jönne, akkor játszhatna a BL-ben? Illetve nem lenne túl sok Dél-Amerikai játékosunk, főleg ha Coutinhora is rámegyünk?
Szó-szó, SR-t én is tolnám ott, a bajnokságba most bele is fér a dolog, de láthatóan EV sem preferálja ezt a megoldást, onnantól meg mindegy, h mi mit gondolunk. És azért nem egy Veratti-Modric szint, aki sztem dobna a csapaton olyan igazit.Bob_Marley írta:Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
Egyáltalán nem csatár kell, hanem egy mélységi ember, aki mozgatja a csapatot, tud védekezni, átforgatja a zsugát, tolja a mélységi passzokat, lassítja/gyorsítja a játékot, esetleg nem kell Messinek a 16-osig visszajönni labdáért, így talán nem aludnánk el a meccseink 70%-án, de remélem ehhez Dembele is elég lesz.
És Gomesről se mondanék le továbbra sem.
Van ilyen profilú játékosunk, s fizikailag jobbak, ami nagyon fontos tényező.
roberto szerintem inkább rakitic stílus, fel-le rohangálós box to box. ő mozgatni a csapatot, mélységi passzokat adni meg diktálni a tempót nem tud olyan szinten, mint ami itt elvárt lenne, őt másért szeretjük.Bob_Marley írta:Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
Egyáltalán nem csatár kell, hanem egy mélységi ember, aki mozgatja a csapatot, tud védekezni, átforgatja a zsugát, tolja a mélységi passzokat, lassítja/gyorsítja a játékot, esetleg nem kell Messinek a 16-osig visszajönni labdáért, így talán nem aludnánk el a meccseink 70%-án, de remélem ehhez Dembele is elég lesz.
És Gomesről se mondanék le továbbra sem.
Van ilyen profilú játékosunk, s fizikailag jobbak, ami nagyon fontos tényező.
Úgy hívják, hogy Sergi Roberto és nem 100 millió.recrea írta:
A Sevilla és az Atletico után a Roma is gondolkodik a megvételén.Cestus írta:Vidal is mehet. Jó gyerek, de védőnek nem tud védekezni, támadónak nem elég gólerős, szélső kp-nek nem elég labdabiztos. Gyakorlatilag nem tudjuk, mi a posztja.