Nero. írta:
Remélem nem sápadsz le csak mert leírom a véleményem

Nem kritizálom őket, csak mondom hogy Semedotól elvártam egy kezdő-szintet (szerintem joggal), Dembeléről meg az a véleményem hogy egy nagyon ügyes, nagyon látványosan játszó, robbanékony gyerek, de az elmúlt 10 év egyik Barcájában se tudok elképzelni egy hasonló játékost.
Már látom magam előtt, ahogy vagányul kicselez, lefut 2-3 embert, majd belevezeti a negyedikbe. Szépnek szép, csak a végeredmény labdavesztés. De ne legyen igazam.
Még mielőtt valaki megemlítené Neymart, ne tegye, mert ég és föld hatékonyságba a két játékos.
Szerintem pedig egyértelmű, hogy kritizálod mindkettőt az első perctől fogva. Nem tudom Semedoval mi a probléma. Igen komoly meccseket hozott le, de így hogy nincs folyamatosan játékban elég nehéz megmutatni mi is a max. tőle. Szerintem egyáltalán nem csalódás, sőt!
Dembelé pedig eddig még egy meccset sem játszott le, de te már látod, hogy annyit csinál hogy belevezeti az emberekbe. Habár gondolom minden Dortmund meccset láttál tavalyról. A hatékonyság pedig Neymarnak sem volt az erőssége pl. tavaly.
Ráadásul nekünk pont egy olyan ember kéne aki ki tud cselezni 2-3 embert, mert sajnos Messin kívül nincs olyan támadónk aki képes erre. Pedig ez muszáj, ha meg akarjuk bontani a védelmeket. Plusz ezen halnak el a kontrák is. Hiába indítják Lajost, Denist, Pacót, Deulofeut vagy éppen a soros támadót képtelenség végig vinni. Deu erre alkalmasnak tűnt, mert régen nagyon érezte az 1vs1-eket, de valami nagyon megtört benne.
csababarca írta:lehet tök hülye vagyok hozzá, vagy megfeküdte a hasam a karácsonyi menü, de nekem DM-el nem lenne bajom. bocsi. (lehet szentségtörés, de inkább 40M DM-re, mint 120M Coutinhora.)
Csak éppen Coutinho arra a posztra jönne, amire leginkább kell az erősítés, DM-től pedig elég távol van, nem igazán Ini pozíciója a profilja és akkor még finom voltam. Amellett eddig egyik csapatában sem tudott megtanulni védekezni, nem valószínű hogy 30 évesen fog rászokni, pedig ez nálunk létkérdés. Arról ne beszéljünk, hogy az egyik legnagyobb erőssége a gyorsaság, ami már csak kopni fog.
És a személyiségét teljesen ki is hagytam.