csababarca írta:lehet tök hülye vagyok hozzá, vagy megfeküdte a hasam a karácsonyi menü, de nekem DM-el nem lenne bajom. bocsi. (lehet szentségtörés, de inkább 40M DM-re, mint 120M Coutinhora.)
mondjuk az álom továbbra is Verratti vagy Thiago, de mindkettő esélytelen. Thiago ráadásul nagyon sérülékeny, lehet nem is tudnánk rá hosszútávon számítani.
én télen nem igazolnék, nincs szükségünk most senkire szerintem, olyat aki meg a bl-ben is bevethető, felesleges, mert nem véletlen nem játszott ősszel a bl-ben.
meg kell nézni tavasszal merre tartunk, mik az eredmények, hogyan alakul eleve EV elképzelése Dembele visszatérésével, és nyáron lehet ügyködni ha úgy van.
Mondjuk ezt nem értem, ha Dembele 150, egy védő 90, akkor a 120 simán korrekt. Úgy meg főleg nem értem a garasoskodást, hogy a klub pénze, nem a fórumozóknak kell összedobni
DM meg ingyen se. Amellett, hogy egy végtelenül unszimpatikus játékos, szerintem a pályafutása csúcsán se érte el a Barca szintet. Ha nem ballábas lenne, még mindig Argentinában játszana, annyira egydimenziós játékos.
Azzal se értek egyet, hogy télen nem kell igazolni. Erre a lyukas keretre bármikor ráfér az erősítés. A BL-nek nem mi vagyunk a fő esélyesei, én személy szerint egy elődöntővel boldog lennék.
Értem, hogy nyáron könnyebb beépíteni valakit (persze ha nem az utolsó pillanatban jön), de egy védőt muszáj hozni, Coutinho meg bármikor beférne.