Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem azért, írok, mert most adott gólpasszt, nem is lenne szép tőlem így rá hivatkozni. De azért idén amikor beszáll szerintem már nem nettó emberhátrány. Erre a kiegészítő szerepre ilyen meccseken bőven jó. Az egy másik kérdés, hogy 50 milliós játékosokat nem kiegészítőnek hoznak.MessiNeymarSuarez írta: Gomes netto emberhátrány, sőt még rosszabb is. Számtalan elemzés született arról, hogy olyan szinten sincs összhangban a csapattal, mintha egy szurkoló rohant volna be.
Rosszul helyezkedik, nem tudja mit kell csinálni, folyton vakon van, ami azért nem túl bíztató, többször is rá fáztunk már
Gomes netto emberhátrány, sőt még rosszabb is. Számtalan elemzés született arról, hogy olyan szinten sincs összhangban a csapattal, mintha egy szurkoló rohant volna be.18Barca99 írta:Eléggé siralmas a közhangulat itt fórumon a kezdő miatt, de ha megnézitek, csak Messi meg Suarez hiányzik ebből a kezdőből, amit egy kupában kiküldenénk egyébként is. Masszív, biztos pontként azért ott van egy Piqué és a legfontosabb: Busquets. Egy biztos, nem a Pep-team féle támadójátékunk lesz ma, de azért szerintem annyi bizalmat megérdemel a Hangya, hogy ne temessük már előre a csapatot.
Ha lehozunk egy x-et, vagy viszonylag szoros vereséget (3-1) akkor otthon egy összeszedett helyzetkihasználással nem lehet baj. Nem szoktunk sziporkázni év eleji idegenbeli kupameccseken ha van Messi, ha nincs, szóval még jól is kijöhetünk belőle. Meglátjuk, én azért bízok a fiúkban. De nem számítok szép focira
Coutinho le se tojja a Ligát, csak a BL számít, jó tudni.MessiNeymarSuarez írta:Na ma is érdemes volt nézni a felvezető műsort, megtudhattuk hogy a spanyol bajnokság megnyerése senkit sem érdekel, szerintem adjuk is le az összes további meccset...![]()
http://www.sport365.live/en/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi
http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi

Nero. írta:Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Tényleg nem egy veretes kezdő (mondjuk tuti hogy legalább nègyszer tobb az értéke mint a Celta 11 játékosáé) de szerintem az X meglesz, védekezésbe megvagyunk.
Dembelé hozhat egy kis színt (no racism) a játékunkba. Mostmár egy félidőt nyomjon le azért
látva ezt a bohóc kezdőt, meg hogy a celta kb élete meccsét akarja játszani ha szeretnéd leyrom ötödjére isNero. írta:Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..

Valverde arra számít, itt kihúzunk egy döntetlent. Aztán a visszavágón Suarezzel, Pacoval, Messivel, Inivel, Dembelével esetleg Coutinhoval csak nyerünk.visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Ha ezzel a kezdővel nem szívunk ki, akár több góllal, akkor Valverde nagyon tud valamit.visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
SR/Alená/Dembélé mehetett volna Gomes helyett azért...visca el barca írta:kezdő:
cillessen - semedo, piqué, verma, digne - AG, paula, busi, DS - arnaiz, vidal
csatár nélkül, hajrá!

Tényleg nem tudom felfogni hogy miért kell azt a tohonyát(már bocsánat) játszatni, miért nem játszik akkor inkább Robi a KP-n? Ezerszer jobb megoldás lenne.Cestus írta:Egy SR-t bedobhatott volna mondjuk Gomes vagy Vidal helyett, bár őt tilos a középpályán játszatni.