wild írta:35 millió volt.
Igazad van, belekevertem az aranylabdás záradékot. Mit fogyasztottak amikor ezt beleírták?
Ettől függetlenül, ha az idei teljesítményét nézem, szerintem már egyáltalán nem lóg ki a csapatból lefele. Több idegenbeli húzós rangadón is jól szerepelt ősszel (szigorúan az előző évi Andre Gomeshez képest).
Szavazásnál kár, hogy csak egy emberre lehet szavazni most kivételesen, mert szerintem mindkét szélső védőnk magas szinten nyomta, így Digne is kapna nálam egy szavazatot. Hibátlanul lehozta az egész mérkőzést, néha azt hittem, hogy Alba játszik ott olyan simán hoztuk ki a labdát, vagy akadt el a Vigó támadása rajta. Semedo brutális volt ismét, a nyers erő és a gyorsaság a srác, emellett még technikás is, de azért látszik, hogy miért nem ő kezd egy klasszikuson Roberto helyett - még érnie kell.
Középpályán még Busquets eladott labdái voltak feltűnőek, mert most elég sok volt, amiből rendre helyzet is lett és csak a támadók impotenciája miatt nem kaptunk gólt. Ettől függetlenül ugyanúgy beraknám újra a kezdőbe, mert nálam (is) kihagyhatatlan.
Piqué - Verma lehozta a kötelezőt, bár Piquének adnék egy akkora tockost amikor integet, ahelyett, hogy futna a labdáért. Állítom, hogy oda tudott volna még vetődni és akkor nem kapunk gólt. Mindegy, belefér.
Cilessen kapott gólja szerintem tipikusan az a szituáció, hogy ha mi kapjuk akkor miért nem védte, ha mi rúgjuk akkor meg "hogy beverte". Nem az övé volt.
Összességében Valverde szerintem mindenkit meglepett ezzel a klasszisok nélküli kerettel, de több mint pozitív eredménnyel jöttünk el egy évek óta mumusnak számító stadionból (idegenbeli gól, X, pihentek a támadóink). Bravó! Otthon Messiékkel ezt már be kell húzni, bár hozzáteszem ha van egy kis szerencsénk lehet, hogy a visszvágót is kihagyhatták volna a mai hiányzók.