Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt nem értem, nyilván egy komolyabb meccsen nem ilyen kezdővel állunk ki, fölösleges párhuzamot vonni, bármely más összecsapással.Xavier Hernandez írta:Azért ez az összeállítás egy komolyabb tétmeccsen elvérzett volna.
Azért egy kis szerencsével vagy több bátorsággal a gyozelem is meglehetett volna, de amugy ja, innen mar illik eljutni a 8 közé.Bob_Marley írta:Tökéletest hoztunk, idegenbeli gól és iksz. Otthon nem szabad elbukni.
Igazad van, belekevertem az aranylabdás záradékot. Mit fogyasztottak amikor ezt beleírták?wild írta:35 millió volt.
az aranylabdás opció miatt számolhatunk 50M-valwild írta:35 millió volt.Az egy másik kérdés, hogy 50 milliós játékosokat nem kiegészítőnek hoznak.
Semédo eltekintve az első félidő első felétől, amikor Sisto néhányszor átment rajta védekezésben is az egyik legjobb volt, különösen mert sem Digne sem Pique nem hasított igazán, Vidalról nem is beszélve aki szinte semmit nem segített neki.wild írta:Semedo ma volt támadásban a legjobb és legbátrabb.
Az eredmény teljesen jó, és még a fél csapat pihenhetett is.

35 millió volt.Az egy másik kérdés, hogy 50 milliós játékosokat nem kiegészítőnek hoznak.
Nem azért, írok, mert most adott gólpasszt, nem is lenne szép tőlem így rá hivatkozni. De azért idén amikor beszáll szerintem már nem nettó emberhátrány. Erre a kiegészítő szerepre ilyen meccseken bőven jó. Az egy másik kérdés, hogy 50 milliós játékosokat nem kiegészítőnek hoznak.MessiNeymarSuarez írta: Gomes netto emberhátrány, sőt még rosszabb is. Számtalan elemzés született arról, hogy olyan szinten sincs összhangban a csapattal, mintha egy szurkoló rohant volna be.
Rosszul helyezkedik, nem tudja mit kell csinálni, folyton vakon van, ami azért nem túl bíztató, többször is rá fáztunk már
Gomes netto emberhátrány, sőt még rosszabb is. Számtalan elemzés született arról, hogy olyan szinten sincs összhangban a csapattal, mintha egy szurkoló rohant volna be.18Barca99 írta:Eléggé siralmas a közhangulat itt fórumon a kezdő miatt, de ha megnézitek, csak Messi meg Suarez hiányzik ebből a kezdőből, amit egy kupában kiküldenénk egyébként is. Masszív, biztos pontként azért ott van egy Piqué és a legfontosabb: Busquets. Egy biztos, nem a Pep-team féle támadójátékunk lesz ma, de azért szerintem annyi bizalmat megérdemel a Hangya, hogy ne temessük már előre a csapatot.
Ha lehozunk egy x-et, vagy viszonylag szoros vereséget (3-1) akkor otthon egy összeszedett helyzetkihasználással nem lehet baj. Nem szoktunk sziporkázni év eleji idegenbeli kupameccseken ha van Messi, ha nincs, szóval még jól is kijöhetünk belőle. Meglátjuk, én azért bízok a fiúkban. De nem számítok szép focira
Coutinho le se tojja a Ligát, csak a BL számít, jó tudni.MessiNeymarSuarez írta:Na ma is érdemes volt nézni a felvezető műsort, megtudhattuk hogy a spanyol bajnokság megnyerése senkit sem érdekel, szerintem adjuk is le az összes további meccset...![]()
http://www.sport365.live/en/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi
http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi