Üdv itt Coutinho! Valahogy kezdtem elhinni pár hete, hogy ez tényleg összejöhet nekünk! Összességében le a kalappal most Bartoék előtt, mert nem tököltek. Szidtam őket nyáron, de tanultak a hibáikból! Az ár bárhogy is nézem reális...sajnos szerintem nm igazán fog ez a piac lecsitulni. Pl a Pool 70 millió körül vett védőt. Nálam belefért, mert hiányposztra jött, pont jó korban van, és azon kevés játékosok egyike, aki jó nekünk.
A vételi oldalon én Minát még elhoznám, Masc-tól pedig könnyes búcsút vennék. De ez a 2 transzfer nagyjából fedezi egymást, sőt fizu oldalon kicsit javulunk is.
Akiktől szabadulnék az Arda, Deu mindenképpen, és bár csípem őket, de mehet Vidal és Denis is, ha van érdeklődő. Rafinha meg mehet kölcsönbe, vele majd nyáron lehet foglalkozni, mert ha bele lendül, szerintem ő még lehet hasznos játékosunk. Ardával úgy vagyok, hogy ha ingyen is, de menjen, csak végleg! A Deu, Vidal, Denis trióból azért 40 körül jó volna kiszedni (lehetne többet is, de ha mi ennyit kapunk az már szuper). Szerintem mindhárom jobban tudna teljesíteni máshol, akár még húzó emberek lehetnének egy Interben, Nápolyban, Milánban...A fizujukból kijönne bőven Cou fizetése is.
Így lenne tavaszra TS/Cil - SR/Semedo, Piqué/Mina, Umtiti/Verma, Alba/Digne - Rakitic/Gomes, Busi/Pauliho, Coutinho/Ini - Dembelé/Arnaiz, Suarez/Paco, Messi
Ezek közt sok univerzális játékos lenne, pl Coutinho is játszhat középen vagy elől, Dembelé balon vagy jobbon, SR és Gomes

bárhol...
Ini mellé meg vinném a Blben mindig Alenát.
Nyáron meg meg kell fontolni kell e nekünk Grízes. Nálam csak akkor ha Suarez menne, de majd látjuk mi lesz. A védelembe De Ligt jöhet ingyen a végleg távozó Verma vagy a kölcsönbe adott Mina helyett.
Középről még Gomest tenném pénzzé, a játékperceit megkaphatná SR is, de ha jövőre a jobb oldalunkat a Semedo- SR - Rakitic trió velemi fitallall kiegészülve megoldhatja.