Barca Igazolások
milyen érdekes hogy az emberek szemlélete mennyire szerteágazó ...én már olvastam a főoldali cikk alapjául szolgáló tanulmányból szemelvényeket, és ami nekem feltűnt, hogy miért is nem Mbappét vettük mi meg Dembélé helyett? 

Örülnék egy olyan hírnek, hogy Robert Kínába utazik és nagy kiárusítást tart. Az európai csapatok ugyanis tudják, hogy kiken akarunk túladni és vagy csak kölcsönbe kérik, vagy potom pénzt akarnak fizetni. Kínában az is belefér, hogy mi túlfizettük őket. (A bajok azzal kezdődtek, hogy Arda nagy pénzért se volt hajlandó Kínába igazolni.)
Semmiért, csak balfékek.S.Agüero írta:Az Arsenalnak miért érné meg?recrea írta:Perez megvehetné Dulit 20-ért, jövőre meg eladja 50-ért az Arsenalnak. Win-win üzlet.
Ilyenkor szokott megszületni a vásár.S.Agüero írta:Mina tényleg holnap már hivatalos lesz? Csak mert ahhoz képest nem sok a hír.

Yerry Minat holnap jelentik be elvileg.

Perez megvehetné Dulit 20-ért, jövőre meg eladja 50-ért az Arsenalnak. Win-win üzlet.
Jólvan na, akkor csak a negyedik volt, akit eladtunk.S.Agüero írta:Oké, Douglas az első, de ki a második?Cestus írta:Mi meg nyáron eladtuk a jelenkor 3. legjobb brazil játékosát 222 millióért, hát ez sem elég?

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Khm..Pál 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mi meg nyáron eladtuk a jelenkor 3. legjobb brazil játékosát 222 millióért, hát ez sem elég? 

"It is what it is."
- westerngom
- Entrenador del Barça
A Margit azért irigylésre méltóan értékesíti a keretből kiszorult állományát is hozzánk képest, ezt nem lehet elvitatni tőlük. Bár idén ha csak ez marad nekik sikerek tekintetében, akkor nem panaszkodom!Stalkyard írta:Agyf.szt kapok ha megint kölcsönadjuk, sózzuk már rá valakire 10 millióért aztán menjen isten hírével. Annyit azért bőven megér.visca el barca írta:dölöfu állítólag elfogadta az inter ajánlatát, most a két klub tárgyal. gondolom kölcsön lesz belőle, mivel fizetni senki nem fog ezért a tudásért

Agyf.szt kapok ha megint kölcsönadjuk, sózzuk már rá valakire 10 millióért aztán menjen isten hírével. Annyit azért bőven megér.visca el barca írta:dölöfu állítólag elfogadta az inter ajánlatát, most a két klub tárgyal. gondolom kölcsön lesz belőle, mivel fizetni senki nem fog ezért a tudásért
Az éjjel soha nem érhet véget!
Nagyon jó a francia és a belga utánpótlás-nevelés. Ott keresnék rejtőzködő gyémántokat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
dölöfu állítólag elfogadta az inter ajánlatát, most a két klub tárgyal. gondolom kölcsön lesz belőle, mivel fizetni senki nem fog ezért a tudásért
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Most hogy jött Coutinho és Mina érkezése is biztos, így megint nő egy kicsit a bérezés, mert Coutinho a Poolban keresett 12 millió eurót és nem hiszem hogy nálunk kevesebbet fog majd kapni, sőt. Mina ugyan jóval kevesebbet fog kapni mint Mascherano, de akkor is nőtt a bérezés megint vagy 10 millióval évente. Nem mellesleg a Ligában 3+22es keret van, nekünk meg így 23 mezőnyjátékosunk van már, így valaki még kerettag sem lesz. Lényeg a lényeg, számtalan játékostól meg kellene szabadulni.
Valami ilyesmi kerettel már elégedettebb lennék, a kevesebb néha több:
Ter Stegen, Cillessen
Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Vidal, Digne, Mina, Vermaelen
Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, SR, Denis Suárez, Gomes
Luis Suárez, Messi, Dembélé, Coutinho, Alcácer
A télen meg kellene szabadulni:
Rafinha - ő úgy is akar menni a VB kerettagság miatt, ami amúgy nagyon nem fog összejönni neki
Deulofeu - ő is akar menni és állítólag ő is VB kerettag szeretne lenni, ami a játéka alapján vicc kategória
Arda - ő egyáltalán nem akar menni, de ezt tudjuk
Nyáron mondjuk én tovább frissítenék:
Vermaelen - Sérülékeny, idős, semmi értelme hogy itt legyen és amúgy is jön vissza Marlon
Gomes - komment nélkül, ráadásul nem is kellene igazolni a helyére, mert azokat a perceket Aléna is megkaphatja
Alcacer - látszik hogy akar és küzd, de semmi több. Legjobban abból látszik, hogy jön ez az Arnáiz gyerek a B-ből és 60 percenként rugdossa a gólokat. Bal szélsőként Coutinho is elboldogul, 5. játékosnak meg teljesen felesleges ide
Valami ilyesmi kerettel már elégedettebb lennék, a kevesebb néha több:
Ter Stegen, Cillessen
Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Vidal, Digne, Mina, Vermaelen
Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, SR, Denis Suárez, Gomes
Luis Suárez, Messi, Dembélé, Coutinho, Alcácer
A télen meg kellene szabadulni:
Rafinha - ő úgy is akar menni a VB kerettagság miatt, ami amúgy nagyon nem fog összejönni neki
Deulofeu - ő is akar menni és állítólag ő is VB kerettag szeretne lenni, ami a játéka alapján vicc kategória
Arda - ő egyáltalán nem akar menni, de ezt tudjuk

Nyáron mondjuk én tovább frissítenék:
Vermaelen - Sérülékeny, idős, semmi értelme hogy itt legyen és amúgy is jön vissza Marlon
Gomes - komment nélkül, ráadásul nem is kellene igazolni a helyére, mert azokat a perceket Aléna is megkaphatja
Alcacer - látszik hogy akar és küzd, de semmi több. Legjobban abból látszik, hogy jön ez az Arnáiz gyerek a B-ből és 60 percenként rugdossa a gólokat. Bal szélsőként Coutinho is elboldogul, 5. játékosnak meg teljesen felesleges ide
94:39 6 - 1
- MatyiG
- Adminisztrátor
Akkor úgy még bőven lehet rá lehetőség, azért nem véletlenül pózolt Barca-mezben gondolom.Messias2 írta:Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.

Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Meg jelenleg még ott tartunk,hogy tele van a keret,Cou-nak ott a 24-es mez,Mina gondolom megkapja a 14-est,3. érkezőnek meg egyelőre nincs semmi. Bár szerintem nem lesz érkező már.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.Messias2 írta:Azért Arthur-t sajnálom, hogy nem tud jönni. Nagy potenciál van a srácban, remélem, nyáron még képben lesz.
Azért Arthur-t sajnálom, hogy nem tud jönni. Nagy potenciál van a srácban, remélem, nyáron még képben lesz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati