Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Viszont ezért a vereségért még nem is temetném el a Cityt. Nálam sem a fő esélyesek, de a top 5-ben azért mindenképp benne vannak.csababarca írta:Nálam mondjuk előttük van több csapat is, ősszel is írtam többször, hogy a védelem gyengus.Nero. írta: Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.
Egy Stonest testtel leütköz egy Firmino. Vicc.
Kapus meg eddig jól teljesített, de ma 2 kapitális hiba.
Pool jó és kihasznál ma mindent.
A baj velük, hogy jövőhéten meg kikapnak egy kieső csapattól.
Nálam mondjuk előttük van több csapat is, ősszel is írtam többször, hogy a védelem gyengus.Nero. írta: Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.
Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.csababarca írta:3 ilyen nevetséges gólt kapni.
Ebbe benne van hogy kapnak még 2-3 gólt.
Elképesztő hibákat csinálnak.
Hát még én! Nem is értem, mire lett ő annyira felhypolva, gyenge a felhozatal a poszton, de még ebben a mezőnyben is kevés.Én mondjuk örülök hogy nem jött.
Nem Tadic-ot akartál írni?S.Agüero írta:Holnap lesz hivatalos Mahrez, elvileg 55 millió euróért megy Liverpoolba.
Reports in France have linked Liverpool with a move for Leicester City’s Riyad Mahrez, but this has been strongly rejected by senior sources at Anfield who say they have no interest in the Algerian international (Jason Burt)S.Agüero írta:Holnap lesz hivatalos Mahrez, elvileg 55 millió euróért megy Liverpoolba.