Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Engem nem kell meggyőzni, nekem nincs véleményem a témában. Mondom, Csabánál Real mindig ott van. Érdekes, h pont említetted a játékot, nagyjából 5-6 csapat évek óta jobb náluk játékban, mégis ők húzzákMessias2 írta:PSG, Bayern okérecrea írta: Gondolom Psg, Real (Csabánál mindig ők az elsők), Bayern, mi, bármilyen sorrendben.
Akiknél több a BL rutin.
De aki jó sok City meccset nézett az őszi szezonban az tudja, hogy játékban bőven a Madrid előtt vannak, de még előttünk is.
És eddig fejben sem tűntek gyengének, nagyon sok meccset húztak be a végjátékban, a keretük is nagyon bő és elit.
Ráadásul ez volt az 1.! vereségül a bajnokságban.
Ráadásul Guardiolánál szokatlanul sok volt az eladott labda. Talán ez a vereség oka. Ráadásul Agüero mezőnymunkája erősen közepes, ami ilyen ellenfél ellen komoly hátrány. Viszont az is lehet, hogy tudnak tanulni ebből a vereségből.palesz77 írta:Ez annyira Liverpoolos vég volt, nem is ők lettek volna, ha egy sima meccsen ne lenne dráma a végén, hogy be tudják-e húzni.
Jó kis csörte volt, megérdemelt győzelemmel. Szerintem 5-ből 4 párharcot a Pool játékosai nyertek ma, sokkal nagyobbat mentek mint a City játékosai. Akiknek ez a pofon jól is jöhet, így nem hiszik el, hogy sebezhetetlenek legalább. Mostanság nem először rezgett a léc, most majdnem egy csúnya nagy pofon lett belőle, van mit elemezni az biztos. Kíváncsi leszek, hogy hogy reagálnak majd a vereségre, tavaly az első után eléggé megzuhantak.
PSG, Bayern okérecrea írta: Gondolom Psg, Real (Csabánál mindig ők az elsők), Bayern, mi, bármilyen sorrendben.
Akiknél több a BL rutin.
Gondolom Psg, Real (Csabánál mindig ők az elsőkMessias2 írta:Akkor nálad kik a top3 favoritok?csababarca írta: Odakerülhetnek és bármi lehet, de nálam nem top3 favoritok, eddigi veretlenség ide vagy oda.
Akkor nálad kik a top3 favoritok?csababarca írta: Odakerülhetnek és bármi lehet, de nálam nem top3 favoritok, eddigi veretlenség ide vagy oda.
Nem tudom, lehet, hogy még jókor is jött nekik a pofon.MessiNeymarSuarez írta:Azért örülök hogy ezzel kicsit megtörik az érinthetetlen státuszuk a Citynek
Viszont ezért a vereségért még nem is temetném el a Cityt. Nálam sem a fő esélyesek, de a top 5-ben azért mindenképp benne vannak.csababarca írta:Nálam mondjuk előttük van több csapat is, ősszel is írtam többször, hogy a védelem gyengus.Nero. írta: Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.
Egy Stonest testtel leütköz egy Firmino. Vicc.
Kapus meg eddig jól teljesített, de ma 2 kapitális hiba.
Pool jó és kihasznál ma mindent.
A baj velük, hogy jövőhéten meg kikapnak egy kieső csapattól.
Nálam mondjuk előttük van több csapat is, ősszel is írtam többször, hogy a védelem gyengus.Nero. írta: Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.
Korai volt még gravirozni a nevüket a BL serlegre, komoly csapattal nem nagyon találkoztak.csababarca írta:3 ilyen nevetséges gólt kapni.
Ebbe benne van hogy kapnak még 2-3 gólt.
Elképesztő hibákat csinálnak.