Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+1.Tromort77 írta:Mert ha nem is egy zseni, de vért tud itatni a játkosaival. Ez a Chelsea keret még mindig nem rossz. Mindenki alul teljesít jelenleg. Láttuk Enrique itt milyen hatással volt rögtön a játékosokra. Az eredmények hiába döcögtek, az akarással nem volt baj. Szerintem ezért lenne veszélyes.Barca_10 írta:Enriquetol miért tartotok? Valverde ha kell dobja a Barca elveket,kiismerhetetlenebb lett a csapat az ő keze alatt. A Chelsea-nel egyebkent is a védelemmel kezdodik a probléma, a kp-n Bakayokoval besultek és csataruk sincs.
De remélem a Chelsea-nél fog kikötni.
Mert ha nem is egy zseni, de vért tud itatni a játkosaival. Ez a Chelsea keret még mindig nem rossz. Mindenki alul teljesít jelenleg. Láttuk Enrique itt milyen hatással volt rögtön a játékosokra. Az eredmények hiába döcögtek, az akarással nem volt baj. Szerintem ezért lenne veszélyes.Barca_10 írta:Enriquetol miért tartotok? Valverde ha kell dobja a Barca elveket,kiismerhetetlenebb lett a csapat az ő keze alatt. A Chelsea-nel egyebkent is a védelemmel kezdodik a probléma, a kp-n Bakayokoval besultek és csataruk sincs.
Egy olyan edző, aki ismeri a csapatot, mindig is veszélyes, mert azzal hogy itt volt, a játékosok erőssége mellett a gyengeségeiket is tudják.Barca_10 írta:Enriquetol miért tartotok? Valverde ha kell dobja a Barca elveket,kiismerhetetlenebb lett a csapat az ő keze alatt. A Chelsea-nel egyebkent is a védelemmel kezdodik a probléma, a kp-n Bakayokoval besultek és csataruk sincs.
Lehet megint jön Hiddink?!Tromort77 írta:Remélem valaki idiótát találnak ideiglenesen, jövőre meg oda adják LE-nek a csapatot. De sajnos el tudom képzelni, hogy LE már a héten ki lesz nevezve. Aminek nem örülnék a mi szempontunkból. Az lenne a legjobb, ha valami csodával határos módon maradna még Conte. Látszik, hogy az egész csapatot elvesztette. Se elképzelés, se küzdés nincs.
EV nagy zseni, csak azért adta kölcsön Deu-t, hogy edzőt buktasson. Örülök amúgy a sác teljesítményének. Már első meccsén is jól játszott, de most eredményesen is.
Na jó, ezt visszavontam.Cestus írta:De szerintem nem csinálnak ilyet a Chelseanél, megvárják a BL-párharcot.
Fene se tudja már, nézem a meccset, de nem tudom eldönteni hogy kinek szurkoljak, most az lenne a jobb ha kikapnának és Conte repülne, vagy ha behúznák X2-re és maradnaNero. írta:Ez jogos pont, lásd. 16os Real Madrid vagy pont a Chelsea 12ben.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem nem is az új edző ténykedése, inkább az új edző személye ami fontos lehetne, láthattunk már arra példát hogy hirtelen megtáltosodott 1-2 csapat az új edzővel mert mentálisan felpörögtek az új edző miatt hirtelen új impulzus érte a csapatot.
Enrique még pihen, szerintem még nem venné át őket.
Ez jogos pont, lásd. 16os Real Madrid vagy pont a Chelsea 12ben.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem nem is az új edző ténykedése, inkább az új edző személye ami fontos lehetne, láthattunk már arra példát hogy hirtelen megtáltosodott 1-2 csapat az új edzővel mert mentálisan felpörögtek az új edző miatt hirtelen új impulzus érte a csapatot.
Pedig én Contét nagyon jó szakembernek tartom, a tavalyi szezont nem sok edző tudta volna ilyen sikeresen lehozni a Chelseavel. De idén úgy tűnik belefásult, ráadásul már szezon elejétől hallani, hogy megromlott a viszonya a vezetőséggel és a játékosokkal is, így mindenkinek a távozás lenne a legjobb. Szerintem nekünk is, mert Conte még így is veszélyes ellenfél lehet, egy párharcra összerakhatja nagyon a Chelseat, mégha hosszútávon már nem is megy neki. Egy új edzővel hosszútávon nyerhetnének, de a BL-ben kevés edzőtől tartanék jelenleg jobban, mint Conte.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Két hét alatt nem hiszem, hogy nyarat tudna csinálni bármilyen új edző a Barcelona ellen, főleg hogy valami zsé megoldás lehetne csak, így a szezon közepén. Így nekünk mindegy szerintem, hogy kirúgják-e most. A mi szuperkupás betlink oka is az volt többek között, hogy még nem tudta az edzőnk, mivel áll szemben.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Aztán a hírek szerint jön Luis Enrique. Szép BL meccs lenne így a Chelsea ellen.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
A sajtóban több oka is van a dolognak.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.
Zseniális, ahogy Cesc végigkocogja. Sokkal több volt abban az emberben, mint ami lett.S.Agüero írta:Bobnak: https://www.youtube.com/watch?v=OfPedRT ... ture=share" target="_blank
Sebesség vs. intelligencia
Nem sokáig lesznek a 4-ben. Inkább az a baj.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.