Rivaldo11 írta:Nem lenne semmi baj a tegnapi meccsel, bár látom, sokan azt várták, hogy már a stamfordon eldöntjük, innen a csalódottság. A chelsea szintekkel lépte át a bajnoki formáját-ez várható is volt egyébként-mi pedig valóban egy domináns, ámde biztonsági játékra törekedtünk. Részben mert az iksz itt tökéletes-180 perc alatt kell eldönteni-részben pedig, mert jelenleg nincs kirobbanó formában a brigád. Nem játszottunk se jól, se rosszul, olyan szintelen-szagtalan volt az egész, de elértük amiért jöttünk, és tegnap este ez volt a lényeg.
Ha meg még idevesszük azt is, hogy kb az utóbbi 10évben általában nem volt több helyzetünk a Chelsea ellen, akkor csak egy átlagos meccset hozunk, nincs itt szó semmi másról.
Azt elfelejtitek, hogy a Chelsea ehhez ért, a mi stilusunk meg fekszik nekik, csúcsnégereknek ez az ellenfél az álma. Más a leányzó fekvése, ha a Bolton ellen játszanak, mert ott nekik kell a játékot irányitaniuk, és ahhoz láthatóan kevésbé értenek. Rendszerünk egyetlen gyengeségét akarták kihasználni, azt, hogy a középpályánk nem a legmozgékonyabb, de ez is pár 20-25ről leadott lövésben ki is merült, ami bőven vállalható statisztika a Bl kieséses szakaszában.
A játékunk nem elég látványos? Kit érdekel. Én azt szeretném, hogy továbbjussunk, a tegnapi játéknak is megvolt a maga szépsége(mondjuk kapuk és kapusok nem nagyon kellettek hozzá

)
Dembelét meg én se tettem volna be tegnap, max a végén Gomes helyett. Felesleges kockázatvállalás lett volna, amiből csak rosszul jöhet ki az emberünk(pl elcsúszik-felbukik a labdában, Moses meg végigviszi és 2-1). Először le kell hoznia egy biztató meccset egy spanyol középcsapat ellen, hogy egy ilyen presztizsü meccsen bevethető legyen. Lehet mondani, hogy Vidal se jobb, csak ez épp nem igaz, Vidal bőven hozza azt, amit tud, sőt, ősszel köszönhetünk neki pár meccset. Talán azt mondanám, hogy amit tud Vidal, azt hozza, Dembele meg egyelőre bőven tudása alatt teljesit, igy talán érthető, hogy miért azt rakja be az edző, akiről tudja, hogy mit várhat el.
S végére egy kis OFF,
a jelenlegi csapatban 1 szabad hely van, Paulinho helye. Szerintem ebben az évben az fogja ott a legtöbbet játszani, aki a legjobban alkalmazkodik azokhoz a feladatokhoz, amit EV elvár attól a poszttól(gondolok itt főleg a védekezésre, labdabiztosságra). Coutinho idei szereplése valószinüleg legtöbbször Iniesta pihentetésekor fog bekövetkezni, szóval, ha sokáig maradunk a Bl-ben, akkor 5 ember pályázik erre a posztra: Dembele,Vidal,Paco,Paula és Gomes. S itt az a legjobb az egészben, hogy a 5 ember közel sem ugyanazt tudja adni támadásban, szóval, ha a sérülések elkerülnek minket, kb itt lehet várni a taktikázást, hogy épp ki fog kezdeni az adott meccsen (védekezésben szerintem kb ugyanazt várja el tőlük a mester).