S.Agüero írta:Busquets is nyomja az alibit, hátra teszi MAtSnak hogy inkább ő kockáztasson és adja el a labdát, ne ő. 20-25 méterről adjuk neki hátra a labdákat, játékosaink meg állva várják a labdát mint a sült galambok.

A labdakihozatalaink alapja ez, hogy játékba hozzuk a kapust, ha letámadnak.
tudtam, hogy mivel beleírtam Busquetset jösz és értetlenkedsz.
De írhattam volna Rakiticet vagy Paulinhot is. Tök mindegy.
Hiába ez a "játékunk" szerintetek, felesleges erőltetés, és csak arra szolgál hogy TS-t nehéz helyzetbe hozzák, és inkább ő süljön bele.
Most is sokszor volt az, hogy egy sima oldalpassz valamelyik kp-stól és meg van oldva a szitu, ehelyett ment hátra a labda, rárongyoltak a kapusra, ő meg felrúgta, nyilván labdavesztés a vége.
Nem vagyok időmilliomos, úgyhogy nem kezdem el kiszedegetni ezt a 15-20 ilyen szituációt csak tegnapról.
Én nem értem mi szükség van erre, felesleges passzok, ahelyett hogy előre, oldalra játszanánk. Ugyanaz az egész végeredménye lényegében, annyi különbséggel, hogy most egy hülye példa lesz), Szegedről elindulsz kocsival, és mehetsz egyenes úton BP-re, vagy elmész Debrecennek, vagy Szolnoknak először, majd onnan BP-re. Ugyanoda jutsz, csak több idő.
Ezeket nem fogom megérteni, főleg olyanoktól akik aztán jönnek ekézni az aktuális kapusunkat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."