2 éve a kupa donto elott azt irtam hogy engem jobban erdekel, hogy a Real essen ki a BLből, mint a mint a CdR dontonk akkor nagyon lelettem ugatva (lehet hogy jogosan) de számomra idén még két fontos meccs van, az egyik a Bayern-Real, a másik pedig a Real-Bayern. Persze az is jo lenne ha a klasszikuson elvernénk őket, de az elso és messze a legfontosabb hogy a Real ne nyerjen BLt, nekem az osszes eddigi Madrid BL (amit láttam) egy hideg kés volt a szívbe, ha tripláznának azt nem tudnám feldolgozni.Samper írta:Botcsinálta módon lett a szombati kupadöntő a Barca számára az év mérkőzése. A váratlan BL kiesés és az ATMA ponthullajgatása miatt ellaposodott bajnoki küzdelem tette ezt. De most már bele kell állni és mindenképpen megszerezni a trofeát. Ezt most mindenki tudja - és akarja is. Hogy aztán imponáló játékkal, vagy nyögvenyelősen győzünk, az részletkérdés a szezon "elszámolása" során.
Pedig alapbol egyáltalán nem vagyok az a “szomszéd tehene is” típus,meg vannak fontosabb dolgok is az életben mint a foci, de ezek a habfehér BL címek szoszerint lehoznak az életről.