Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
akkor befejezhetnéd az offolást, mert ez itt spanyol kupa topic. vagy húzz vissza a saját akolodba, ott biztos vevők rád.alvaro írta:Nem tudok olyan ultimate ervet

Ezeket így nem lehet kijelenteni.alvaro írta:Tavaly a Bayern elleni játékvezetés volt kritizálva, ott mindkét fél javára tévedett a spori. Ha minden ítélet helyes lett volna, 1-1 a visszavágó, és bincs hosszabbítás, amiben a lesgól volt. (meg nincs az odavágón Vidal kimaradt 11ese)
Idén a Juve ellen pedig nem adta meg Isco szabályos gólját, ami szintén eliminálta volna a meccs végi eseményeket.
alvaro írta:A Barca BL győzelmei ugyanígy vitathatóak, a 2009es elődöntő, Van Perise piros lapja, Pepe piroslapja, a sok színészkedés,sőt a 2006 piros lap, stb.Vakmacska írta:Ezzel, hogy a real essen ki, teljesen egyet értek. Főleg úgy, ahogy megnyerték mindkétszer a BL-t.
Lesgólok, kamutizik... persze ilyenkor nem mente az uefalona. A kettőből egyet ha érdemeltek volna kb. De mindegy, ezen már kár rugózni.
Nem valószínű, hogy van olyan győztes, akinek a menetelésébe ne lehetne belekötni egy-egy bírói ítélet kapcsán.

Ezt sosem fogom felfogni, hogy lehet fontosabb a rivális veresége, mint a saját csapatod győzelme, főleg hogyha az említett riválissal játszik.2 éve a kupa donto elott azt irtam hogy engem jobban erdekel, hogy a Real essen ki a BLből, mint a mint a CdR dontonk akkor nagyon lelettem ugatva (lehet hogy jogosan) de számomra idén még két fontos meccs van, az egyik a Bayern-Real, a másik pedig a Real-Bayern. Persze az is jo lenne ha a klasszikuson elvernénk őket, de az elso és messze a legfontosabb hogy a Real ne nyerjen BLt, nekem az osszes eddigi Madrid BL (amit láttam) egy hideg kés volt a szívbe, ha tripláznának azt nem tudnám feldolgozni.
nagyjából - sőt! talán pontosan u. ezt érzem, azzal hogy ha a Clássicó-t hozzuk, a BL. fiaskó meg van bocsátva. akkor ugyanis bármit nyernek, elmondhatjuk: ha velünk játszottak megkapták ami jár nekik...[/quote]alvaro írta:[quote="mess200
A Barca BL győzelmei ugyanígy vitathatóak, a 2009es elődöntő, Van Perise piros lapja, Pepe piroslapja, a sok színészkedés,sőt a 2006 piros lap, stb.Vakmacska írta:Ezzel, hogy a real essen ki, teljesen egyet értek. Főleg úgy, ahogy megnyerték mindkétszer a BL-t.
Lesgólok, kamutizik... persze ilyenkor nem mente az uefalona. A kettőből egyet ha érdemeltek volna kb. De mindegy, ezen már kár rugózni.
nagyjából - sőt! talán pontosan u. ezt érzem, azzal hogy ha a Clássicó-t hozzuk, a BL. fiaskó meg van bocsátva. akkor ugyanis bármit nyernek, elmondhatjuk: ha velünk játszottak megkapták ami jár nekik...Nero. írta:2 éve a kupa donto elott azt irtam hogy engem jobban erdekel, hogy a Real essen ki a BLből, mint a mint a CdR dontonk akkor nagyon lelettem ugatva (lehet hogy jogosan) de számomra idén még két fontos meccs van, az egyik a Bayern-Real, a másik pedig a Real-Bayern. Persze az is jo lenne ha a klasszikuson elvernénk őket, de az elso és messze a legfontosabb hogy a Real ne nyerjen BLt, nekem az osszes eddigi Madrid BL (amit láttam) egy hideg kés volt a szívbe, ha tripláznának azt nem tudnám feldolgozni.Samper írta:
Pedig alapbol egyáltalán nem vagyok az a “szomszéd tehene is” típus,meg vannak fontosabb dolgok is az életben mint a foci, de ezek a habfehér BL címek szoszerint lehoznak az életről.
2 éve a kupa donto elott azt irtam hogy engem jobban erdekel, hogy a Real essen ki a BLből, mint a mint a CdR dontonk akkor nagyon lelettem ugatva (lehet hogy jogosan) de számomra idén még két fontos meccs van, az egyik a Bayern-Real, a másik pedig a Real-Bayern. Persze az is jo lenne ha a klasszikuson elvernénk őket, de az elso és messze a legfontosabb hogy a Real ne nyerjen BLt, nekem az osszes eddigi Madrid BL (amit láttam) egy hideg kés volt a szívbe, ha tripláznának azt nem tudnám feldolgozni.Samper írta:Botcsinálta módon lett a szombati kupadöntő a Barca számára az év mérkőzése. A váratlan BL kiesés és az ATMA ponthullajgatása miatt ellaposodott bajnoki küzdelem tette ezt. De most már bele kell állni és mindenképpen megszerezni a trofeát. Ezt most mindenki tudja - és akarja is. Hogy aztán imponáló játékkal, vagy nyögvenyelősen győzünk, az részletkérdés a szezon "elszámolása" során.
Petr írta:Nyertél.

Nyertél.Samper írta:Botcsinálta módon lett a szombati kupadöntő a Barca számára az év mérkőzése. A váratlan BL kiesés és az ATMA ponthullajgatása miatt ellaposodott bajnoki küzdelem tette ezt. De most már bele kell állni és mindenképpen megszerezni a trofeát. Ezt most mindenki tudja - és akarja is. Hogy aztán imponáló játékkal, vagy nyögvenyelősen győzünk, az részletkérdés a szezon "elszámolása" során.
én megengedhetem magamnak, hogy egy kicsit átköltsem a MESTER műveitS.Agüero írta:Az nem úgy van, hogy "van ilyen", és "ne legyen ilyen"?visca el barca írta:viccet félre téve, ha nyerünk, akkor lehet mondani, hogy ez igen! ha viszont nem, akkor azt kell mondani: többet ne legyen ilyen.

Az nem úgy van, hogy "van ilyen", és "ne legyen ilyen"?visca el barca írta:viccet félre téve, ha nyerünk, akkor lehet mondani, hogy ez igen! ha viszont nem, akkor azt kell mondani: többet ne legyen ilyen.