Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Szerintem meg semmit nem jelent az, hogy ma ott volt. Gondolom Messi és a többiek is csak azért voltak ott,mert direkt lekötötték,hogy azért ne az ifikkel és Gomessel menjen a Barca. Én egyébként továbbra se látom,hogy jövőre bármelyik B-s felkerülne véglegesen a nagyokhoz,az meg hogy játszana is,kizárt. Alena több szezonban is kapott már pár meccset,de neki sincs semmi esélye,hogy leülhessen a padra mondjuk,4-5. kp-nak. Jönnek az új igazolások előre,hátra,lehet Arthur is már most,ne nagyon éld bele magad hogy változni fog bármelyik fiatal helyzete is.Samper írta:Gondolom, hogy véletlensorozat vezetett oda, hogy Cuenca részt vett a délafrikai turnén. De ez jövőre lépéselőnyhöz juttathatja.
Mert egy 7 alatt jött össze. Ez senkinél se számít duplának (triplának, stb...)Stalkyard írta:Tripla komment miért nem kerül törlésre?
Szerintem mindenki dob kockával és aki 6-ost dob, az kap szerződéstSamper írta:A győztes U-19 legtöbb tagjának most nyáron lejár a szerződése. Nem a vak véletlenen fog most már múlni, hogy ki kap közülük szerződési ajánlatot - és milyet.
Igen, de a Barca-stílus mégiscsak a latinos focikultúra része (még ha a holland-iskola is benne van), amit Messi, Iniesta, Ronaldinho is az anyatejjel szívott magába, ezzel szemben az amerikai labdarúgásban kevésbé dominál például a tökéletes technika, és nagyobb szerepet kap benne a fizikum és az állóképesség, én legalábbis még nem láttam igazán penge észak-amerikait. De ezzel nem akarom őket lenézni, és ki tudja, nem fog-e egyszer New Yorkban is feltűnni egy őstehetség.palesz77 írta:A labdatartós focinkat mondjuk enélkül is el lehet sajátítani magas szinten, Messi és Ini se hiszem, hogy teljes mértékben átszellemült katalánok lennének, aztán mennyire jól kenik.
A labdatartós focinkat mondjuk enélkül is el lehet sajátítani magas szinten, Messi és Ini se hiszem, hogy teljes mértékben átszellemült katalánok lennének, aztán mennyire jól kenik. Nem ezzel van a gond szerintem, hanem hogy a B csapat 38%-a saját nevelés.. Az inkább probléma, és ezen kéne változtatni. Remélhetőleg Pimienta fog is.brazilfan írta:de nem nagyon tudom elképzelni, hogyan lehet a gyakran hivatkozott klubfilozófiát az amerikai srácokkal megismertetni, ha fogalmuk sincs arról, mit jelent politikai és kulturális értelemben katalánnak lenni, és nem ismerhetik az apáról fiúra szálló Barca-elkötelezettséget sem.
Mert a klub is megváltozott. Ma a világ egyik legismertebb márkaneve, gigantikus szurkolótáborral és a 2020-ra évi egymilliárd eurós bevételt megcélzó üzleti stratégiával.crixus írta:a B csapat körüli káosz az azért van, mert az eredeti funkcióját veszítette el a Barcelona B.
Sajnos ebben igazad van, mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az amit leírtál, a B csapat körüli káosz az azért van, mert az eredeti funkcióját veszítette el a Barcelona B. Alapvetően az lenne a lényege ennek a rendszernek, hogy a 18 körüli/fölötti ifistáink, felnőtt csapatok ellen játszhassanak hétről hétre. A végeredményt illetően teljesen mindegy, hogy ez a harmadik vagy a második, ne adj Isten a negyedik liga. Aki tehetséges az fel fog kerülni az első csapathoz, hogy megmutassa, hogy elég-e legalább egy tartalék szerepkörre. Mi lett ebből? A Pep-korszakban megkapta a hype-ot az akadémiánk, a "hozzá értő" vezetőség szemében pedig pont ennyit is ér. Ki lehet tenni az "ablakba", hogy nekünk a második csapatunk is a lehető legmagasabb szinten játszik. Ezért van most pánik, mert ha kiesünk az presztízsveszteség. A tehetséggondozó szerepkörből egy marketing-szerep lett.Samper írta:...
Ő szerintem nem az akadémiára került, hanem egy Barca által támogatott focisuliba, az FCB Escolába.MQuCsabi írta:Egyébként Tajti előtt nemvolt szó egy egész pici, fiatal gyerekről, aki szintén az akadémián van?

Ezt a magyar sajtó szerette volna inkábbbrazilfan írta:Úgy tudom, Tajti volt az utolsó reménység, hogy belátható időn belül magyar játékost láthassunk a Barcelonában.

Kérésed meghallgattatásra talált. Hivatalos, GL el, Pimienta veszi át a helyét.Samper írta:Ha tényleg határozott szándék, hogy jövőre Pimienta legyen a B edzője, célszerű ezt még ma meglépni. Függetlenül attól, hogy benn tudja-e tartani a csapatot a másodosztályban, naprakésznek kell lennie abban is, hogy jelenlegiek közül kit lenne érdemes megtartani. Sőt a sajátjai közül is tanulságos lehet neki néhány meccs, hogy ki hol tart most, ha felnőttek ellen kell fociznia.