Ezzel a jatekkal (nem a maival), jovore is azok leszunk.
A Real miatt van igy kibukva a banda nagy resze (en is), csak ezt sokan nem ismerik be.
ez a megoldás szerintem is, az már ennyiből látszik, hogy Coutinho nem fogja azt hozni mint Iniesta.hajnesz írta: Másik megoldás, hogy el kell felejteni ezt az n+1 csatáros rendszereket, nálam Coutinho is inkább szélső támadó, mint középpályás.
UI: Nehezen hiszem el, hogy Dembelé-Coutinho védekező munkája csak azért ilyen gyatra, mert nem akarnak....
Minden korszaknak eljön egyszer a vége, ahogy eljött a Xavi-Busquets-Iniesta korszaknak is. Messit még élvezhetjük pár évig, aztán vége.csababarca írta:
ehhez hozzá jön az is hogy a bl-n kívül, amit mindig elchokerkedtünk, hülyére nyertük magunkat, ami egy idő után közönyt vált ki, majd utálatot.
de amúgy adom, lelketlen a csapat, zsoldosok hada.
Olyan mint itthon a Veszprém kézilabdában, ott ugyanezért panaszkodnak a szurkolók. Már nem érzik azt a tüzet magukban sem 1-1 vereség után, mint anno. Én is ugyan így vagyok vele.
Most ez a veretlenség amúgy nem annyira érdekelt, szép lett volna, de ennél a csapatnál ha az utóbbi 10 évet nézzük volt sok erősebb barca, akik tényleg érinthetetlennek tűntek. nekik sem sikerült.
inkább megint az elbukás módja, mint a bl-ben is, ami zavaró.
5 gólt kapni, egy Levantétől, akik nem is tudom rúgtak mikor rúgtak ennyit utoljára, pláne náluk erősebb csapatnak.
És rá az arcoskodás még 5-4nél is Busquets,Lajos féle emberektől, a hányinger kerülget.
MessiNeymarSuarez írta:
Sajnos egyre inkább fogynak azok az indokok amiért a Barca szerethető, és egyre növekednek azok amik miatt inkább az ellenkezőjét váltják ki egy semleges emberből, az olyan pökhendi elkényelmesedett hozzáállásokkal mint a mai, nem hiszem hogy semlegesek közül a Roma ellen nekünk szurkoltak volna, vagy ma nekünk.
Bocs, teljesen igazad van. Mentségemre szóljon, hogy sör.S.Agüero írta:Ő bilbaós, és a szk-döntőben volt, nem?Az 4 volt csak, akkor potyázott Ter Stegen hatalmasat (asszem San José rúgott gólt félpályáról).Akkor potyázott MAtS, de rárúgta az ellenfélre a labdát, onnan ment be asszem.
Jogos amúgy, 4-et kaptunk.
Ő bilbaós, és a szk-döntőben volt, nem?Az 4 volt csak, akkor potyázott Ter Stegen hatalmasat (asszem San José rúgott gólt félpályáról).
Az 4 volt csak, akkor potyázott Ter Stegen hatalmasat (asszem San José rúgott gólt félpályáról).S.Agüero írta:Talán a Celta ellen 2-3 éve? De lehet, hogy csak 4-et kaptunk akkor.Messidona10 írta:Valaki meg tudja mondani, hogy mikor kaptunk öt gólt utoljára?
nálunk hajlamosak az edzők arra, hogy a játékosok miatt jól megy a szekér, és akkor elhiszik magukról az edzőink, hogy marha nagy mágusok. ilyenkor kezdenek el agyalni, meg kitalálni a hatalmas okosságokat. LE tavaly a juve ellen pl, EV ebben a szezonban sokszor, csak Messi kimentette ha tudta.El Sie7e írta:veretlenség a célegyenesben 2 meccs van hátra se kupa se bl milyen meggondolásból rotált Valverde? Realosként én nem értem.
Én a Malagara emlékszem csak...Messidona10 írta:Valaki meg tudja mondani, hogy mikor kaptunk öt gólt utoljára?
ha a real idén tripláz, a veretlen bajnoki szezonunk csak egy kis légypiszok lesz a papírlap margóján, semmi több. senkit nem fog érdekelni, engem se. 10 évig a reálról fog szólni minden. és ezt csendben le kelll nyelnünk, mást úgysem tudunk tenniChino írta:...
Érthetetlen, hogy egy ilyen szinvonalú klubban, hogyan fordulhatott ez elő.westerngom írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... re-2632889
azért ez kicsit gáz, a klub részéről körültekintőbben kellett volna kiadni ezt a mezt.
Ez nem így megy, Deulofeu pályára lépett, és ugyanolyan csapattag volt, mint Mina, Gomes vagy Messi.Grimaldo írta:
Mondjuk az is gáz ,hogy picsog az őszi teljesítménye után...
Mondjuk az is gáz ,hogy picsog az őszi teljesítménye után...Egyedül Maschernanonak lenne hozzá joga szerintem a lemaradok közül.westerngom írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... re-2632889
azért ez kicsit gáz, a klub részéről körültekintőbben kellett volna kiadni ezt a mezt.