MessiNeymarSuarez írta:
Sajnos egyre inkább fogynak azok az indokok amiért a Barca szerethető, és egyre növekednek azok amik miatt inkább az ellenkezőjét váltják ki egy semleges emberből, az olyan pökhendi elkényelmesedett hozzáállásokkal mint a mai, nem hiszem hogy semlegesek közül a Roma ellen nekünk szurkoltak volna, vagy ma nekünk.
ehhez hozzá jön az is hogy a bl-n kívül, amit mindig elchokerkedtünk, hülyére nyertük magunkat, ami egy idő után közönyt vált ki, majd utálatot.
de amúgy adom, lelketlen a csapat, zsoldosok hada.
Olyan mint itthon a Veszprém kézilabdában, ott ugyanezért panaszkodnak a szurkolók. Már nem érzik azt a tüzet magukban sem 1-1 vereség után, mint anno. Én is ugyan így vagyok vele.
Most ez a veretlenség amúgy nem annyira érdekelt, szép lett volna, de ennél a csapatnál ha az utóbbi 10 évet nézzük volt sok erősebb barca, akik tényleg érinthetetlennek tűntek. nekik sem sikerült.
inkább megint az elbukás módja, mint a bl-ben is, ami zavaró.
5 gólt kapni, egy Levantétől, akik nem is tudom rúgtak mikor rúgtak ennyit utoljára, pláne náluk erősebb csapatnak.
És rá az arcoskodás még 5-4nél is Busquets,Lajos féle emberektől, a hányinger kerülget.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."