Subinho írta:Vakmacska írta:
. Volt azért szép számmal nézhetetlen kategória. Mint ahogy az sem igaz, hogy a Real meg csak a BL-re gyúrt, mert a bajnokságban is voltak azért jó meccseik. Nekünk a bajnokságban jött ki a lépés, a Margitnak meg a BL-ben...
Igen, ez azért igaz, voltak nézhetetlen meccseink, de hát ez leginkább a taktika/emberanyag miatt volt. De ott is azért odatették magukat, hogy ne legyen zakó.
És igaz, a Realnak is voltak egész jó meccseik, ilyen volt pl a Real -Barca meccs is
De azért valljuk be, ők ezt a bajnokságot decemberben már elengedték teljesen, lélekben. Az, hogy harmadikok lettek, annak is köszönhető, hogy a Valencia kipukkadt, és elég sok pontot elhullajtott. A bajnokságban nem néztem minden real meccset, de a legtöbbe belenéztem. És bizony nagyon sok meccsen ott is meleg volt nekik a pite. És azért egy Leganes ellen kizúgni a kupából...
Persze, nem lehet 60 meccsen végig úgy koncentrálni, hogy az ember topon legyen, de a legtöbb csapat igyekszik ezt megtenni, meg okosan pihentetni. És azért az is sokat elárul a világlegjobbjáról, hogy már ZZ is utasította: ne fusson annyit. Látszik rajta, hogy már nem képes úgy futni, mint régen. Egy-két sprint van már csak benne meccsenként. Szerintem ennek is betudható, hogy van, mikor 15-20 percre is eltűnik a pályáról.