Igen, én ezért mondom mindig, hogy a bajnokság sokkal korrektem képet ad az erőviszonyokról, mert egy 38 meccses ligában közel sincs akkora jelentősége egy rossz napnak, egy szerencsétlen elcsúszásnak, egy-egy rossz bírói ítéletben, mint az egyenes kiesésben a BL-ben, pláne a döntőben.Mondjuk ilyen erovel ez oda-vissza igaz. Akkor a Barcat meg az arazza be, hogy ebbol a bearazott BL-bol hullik ki.
De termeszetesen ezek mind nem igazak. Egyszeruen a Barca hosszu tavon jobb otthon spanyolban, mig a Real 1-2 meccsre jobban oda tudja rakni magat es mentalisan erosebbek, valamint az idegenbeli meccseken se latni kulonbseget a teljesitmenyben. A Barcanak evek ota ez a legnagyobb problema talan nemzetkozileg. A Realnak meg a konstans jo teljesitmeny es a motivacio a kisebb csapatok ellen.
Mert lehet mondani, hogy ti mennyire jók vagytok a BL-ben, meg mentálisa milyen erősek vagytok, de ehhez kellettek rohadtul bírói tévedések is. Ha azt segítséget nem ti, hanem mi vagy a Bayern kapjuk, akkor az utóbbi két csapat is nyerhetett volna több BL-t az elmúlt években. Főleg a bajorok lehetnek kiakadva, az elmúlt 3 év mindegyikében úgy estek ki, hogy jelentős tévedések voltak a kárukra. Én a helyükben nagyon csúnyán köpködném az Uefát, hogy legalább valami visszhangja legyen a történteknek. Na bezzeg ha fordítva történt volna, tudjuk ti cirkuszt rendeznétek. Propagandában, manipulálásban toronymagasan világelsők vagytok, ezt el kell ismerni.